Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (17)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
25.01.2020
bardzo to lubię
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.01.2020
Cóż, jestem już częstym klientem Ali, więc wszystko dobrze, jak zwykle, produkt przybył dobrze, kilka dni po ustalonym, ale to było na sezon świąteczny, poprosiłem tylko o machnięcie ochroną, a sprzedawca zrobił to bez problemu. Wszystko zalecane
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.12.2019
Jest bardzo dobry na zakupy
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.12.2019

Mówią, że dali mi maksymalną możliwą premię w wysokości 2,5% za zakupy, które dokonałem 11.11 i czarny piątek, którego nie zwróciłem gotówki, ale ich obliczenia są błędne, ponieważ nie biorą pod uwagę, że moje zakupy zostały dokonane w cenie 132,28 USD i Ponieważ jestem z Meksyku, płatność jest dokonywana na moje konto w meksykańskim pesos MXN po kursie dnia z zakresu od 19 do 19,20 pesos za każdego dolara. W moich zakupach, których wysłałem ci przechwytywanie, kolekcja w dolarach w sumie 132. Odzwierciedla się 28 dolarów i obliczasz mnie 2,5% od tej kwoty, ale przypisujesz mi peso, a nie w dolarach, jak to byłoby poprawne. Mam nadzieję, że ponownie sprawdzisz moją sprawę, ponieważ to zamieszanie związane z wymianą walut nie było jasne.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.12.2019

Cześć Vanya

Zwrot wynosi 2,5% z 132,28 USD = 3,30 USD. Za błąd w walutach uznajemy resztę 63,45 - 3,30 = 60,15

Dziękujemy za cierpliwość.
I przepraszam za błąd.
Miłego dnia.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.12.2019

Nie wiem, co się stało z tą aplikacją, ale moje zakupy w 11.11 i czarny piątek nie zostały nagrodzone, skontaktowałem się z obsługą klienta, wysłałem zrzut ekranu ze wszystkich moich zakupów i otrzymałem kpinę, zrobiłem wszystkie zakupy zgodnie z Zasady, tak jak robiłem to przy innych okazjach, sprawdziłem na liście ich sklepów, a moje zakupy nie należą do tej listy, więc nie widzę korzyści z dalszego korzystania z tej aplikacji, jeśli przynosi ona tylko problemy, fałszywe nadzieje i stratę czasu .

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.12.2019

Dzień dobry

Niestety, jeśli z jakiegoś powodu nie otrzymasz zwrotu gotówki za złożone u nas zamówienie, również brakuje nam wynagrodzenia. Dlatego, podobnie jak Ty, interesuje nas fakt, że proces zakupu przebiega sprawnie. Przyznaliśmy Ci maksymalną możliwą premię. Mamy nadzieję, że nasze porady dotyczące zakupów pomogą Ci uzyskać zwrot pieniędzy w przyszłych zamówieniach.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
01.12.2019

W dniu 29.11.2019 dokonałem 4 zakupów na stronie i powiadomienia o zwrocie nie pojawiły się dla mnie, 4 zakupy zostały dokonane u różnych sprzedawców i nie są na liście, którą podają. W dniu 30.11.2019 dokonałem kolejnego zakupu i nie został on zaksięgowany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.12.2019

Cześć

Dzięki za pisanie. Utworzyliśmy już zapytanie w pomocy technicznej. Możesz go znaleźć na swoim koncie osobistym w sekcji „Pomoc”. Doradca odpowie ci w krótkim czasie.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.11.2019

Zakupy dokonane w sklepach nie są już rejestrowane. A kiedy zadajesz pytanie, dostajesz tylko kilka centów, a nie to, co reklamują na stronie. Nie podoba mi się już ta usługa, mam nadzieję, że możesz ją ulepszyć, ponieważ po jej uruchomieniu nie miała żadnych awarii.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.11.2019

Cześć

Niestety, jeśli z jakiegoś powodu nie otrzymasz zwrotu gotówki za złożone u nas zamówienie, również brakuje nam wynagrodzenia. Dlatego, podobnie jak Ty, interesuje nas fakt, że proces zakupu przebiega sprawnie. Przyznaliśmy Ci maksymalną możliwą premię.
Mamy nadzieję, że nasze porady dotyczące zakupów pomogą Ci uzyskać zwrot pieniędzy w przyszłych zamówieniach.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
25.11.2019

Kupiłem telefon komórkowy i nic się nie pojawia ...: - /

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.12.2019

Dzień dobry

Przepraszamy za nieprzyjemną sytuację. Otworzyliśmy konsultacje z działem pomocy technicznej, ale niestety nie otrzymaliśmy od ciebie żadnej odpowiedzi.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.11.2019
bardzo dobrze, mój zwrot pieniędzy nie został odzwierciedlony, wysłałem e-mail i wszystko zostało rozwiązane w prosty sposób w 100% zalecane
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.10.2019
Poprosiłem o zwrot pieniędzy za wprowadzający w błąd produkt, strona była na korzyść sprzedawcy i poprosili mnie o zwrot produktu w celu zwrotu moich pieniędzy. Wysyłka była tak droga, że to była prawie taka sama cena, jaką zapłaciłem za to, czego produktu nie zwróciłem i nie pojawiły się żadne rozwiązania. Najbardziej rozczarowująca rzecz i mam nadzieję, że kolejne zakupy (bo zrobiłem kilka) poprawią się. Polecam sprawdzenie produktów, ponieważ nie będzie im łatwo uzyskać zwrot pieniędzy
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.10.2019

Nie byłem w stanie robić zakupów za pomocą cashbsck ani „kuponów rabatowych” i kupiłem około 40 lub 50 dolarów

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.11.2019

Dzień dobry

Rozwiążemy to razem. Tworzymy konsultacje z serwisem, aby ci pomóc, ale nie otrzymujemy Twojej wiadomości. Napisz do doradcy pocztą lub w sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym. Czekamy na Twoją wiadomość.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
24.10.2019
doskonały sklep i bardzo dobre produkty
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.