Recenzje na temat Letyshops w Polsce

  • Recenzje zarejestrowanych
    użytkowników
    32924
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
18.01.2021
W ciągu jednego dnia „oddali mi” pieniądze na zwrot gotówki, to niesamowite.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.01.2021

Jeśli cashback jest niski, zwracają ci pieniądze, gdy przekroczy kwotę, która nie jest dla nich odpowiednia ... są szaleni. Dokonałem zakupu w adidas, ale się nie zarejestrowałem. Ponieważ zdarzało mi się więcej razy, zdecydowałem się zarejestrować proces zakupu, aby później móc go zademonstrować, gdzie można było zobaczyć aktywowany cashback. Wysłałem go do obsługi klienta, a jedyną odpowiedzią jest to, że film nie pokazuje daty i godziny ... kiedy to pokazuje numer zamówienia i datę, w której zamówienie dotrze, więc jest to dość intuicyjne, a tym bardziej, że wysłałem również zdjęcie z fakturą, na którym widnieje ten sam numer zamówienia. ŚMIERTELNA UWAGA.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.01.2021

Cześć Sara.

Żałujemy, że taka sytuacja miała miejsce. Rozumiemy Twoje rozczarowanie, że liczyłeś na ten zwrot gotówki.

Niestety, na podstawie informacji, które mamy w naszym systemie, nie nastąpiło przejście z Twojego konta na stronę sklepu. W przyszłości wyłącz wszystkie rozszerzenia z wyjątkiem LetyShops i nie używaj innych stron internetowych. Niektóre z nich mogą przejąć Twój zwrot i uniemożliwić aktywację cashbacku. Zalecamy dokonywanie zakupów z cashbackiem w pustej przeglądarce, bez rozszerzeń i otwartych kart z innych stron. Minimalizuje to prawdopodobieństwo Twojej straty. Możesz znaleźć inne wskazówki, aby zmniejszyć ryzyko utraty na stronie: https://letyshops.com/en/shopping-rules.

Mamy nadzieję, że Twoje przyszłe zakupy będą udane i że będziesz zadowolony z zakupów u nas.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate.
16.01.2021

Usługa działa - przyznawany jest zwrot gotówki. Serwis wsparcia, nawet w kontrowersyjnych przypadkach, pomaga i rozwiązuje problemy, za co bardzo im dziękujemy!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.01.2021

Dobry dzień!

Dziękujemy, że jesteście z nami! :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.01.2021

Świetna obsługa i menedżerowie. Pomogli w mojej sytuacji błyskawicznie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.01.2021

Witaj!

Dziękuję za uznanie!
Zawsze chętnie dbamy o naszych użytkowników :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.01.2021

Nie ma informacji zwrotnej, mam na myśli komunikację na żywo ze specjalistami w niektórych sytuacjach. Nie zawsze jest możliwe krótkie wyjaśnienie sytuacji na piśmie. Zadaj pytanie i uzyskaj odpowiedź, jak to działa w innych renomowanych firmach. Myślę, że to nie jest pełen szacunku stosunek do klientów, dlatego w najbliższej przyszłości zakończę współpracę, chociaż najwyraźniej ich to nie obchodzi. Nigdy nie znalazłem numeru infolinii.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.01.2021

Albert, dzień dobry!

Dziękuję za opinię!
Brak infolinii w serwisie nie wpływa w żaden sposób na stopień szacunku dla naszych użytkowników. W przypadku jakichkolwiek pytań menedżerowie usług opieki zawsze chętnie odpowiedzą w kontakcie (sekcja „Pomoc”). W ten sposób możemy skuteczniej rozwiązać sytuację, skontaktować się z partnerami i pomóc.
Zostań z nami.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.01.2021
Cały zwrot gotówki jest naliczany i wyświetlany dobrze, jestem zadowolony z usługi
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.01.2021

Przepadły drogie zamówienia, napisz Przepraszamy, stracono Cashback. Nie powinieneś im ufać

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.01.2021

Dobry dzień!

Andrey, nie otrzymaliśmy żadnych informacji ani prowizji od Twojego zakupu. Bonus został dodany do salda. Kierownik przedstawił również rekomendacje, które pomogą przy składaniu przyszłych zamówień.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
15.01.2021

Kupiłem na stronie związanej z Letyshops i po kilku minutach od realizacji zamówienia otrzymałem zwrot gotówki. Zalecana.

Recenzja została przetłumaczona z comments.from_it za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.01.2021

Cześć!

Dziękuję bardzo za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z zakupami.
Cieszymy się, że wybrałeś LetyShops na swoje zakupy. Mamy nadzieję, że zakupy cashback zachwycą Cię również w przyszłości. :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z comments.from_it za pomocą Google Translate.
15.01.2021

Zaczęto tracić drogie zamówienia. Leti mówi, że nie mają z tym nic wspólnego, a przed kosztownym zamówieniem zawsze próbuję niedrogo i bez problemu ją zaksięguję.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.01.2021

Dobry dzień!

Valery, kwota zamówienia nie wpływa na przyjęcie zamówienia do systemu. Dane od partnerów otrzymujemy automatycznie.
Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby pomóc Ci ubiegać się o zwrot gotówki na koncie osobistym.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.01.2021

Wcześniej zwrot gotówki był szybko przyznawany, używany z przyjemnością. Ale ostatnie zakupy nadal zależą od statusu potwierdzenia sklepu. Szkoda. Jednak zakupy nie są za 100-200r. Myślę, że poczekam trochę dłużej i w końcu będę musiał iść do innej usługi.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.01.2021

Dobry dzień!

Aleksandrze, sprawdziliśmy informacje o zakupach na koncie osobistym. Zamówienia jeszcze nie wygasły, więc nie martw się :) Gdy tylko partnerzy przeleją prowizję, status cashbacku zmieni się na „Zarejestrowano”.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.01.2021
I wszystko mi się podoba. Zwracany jest zwrot gotówki, nic nie jest stracone.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.01.2021

wiele cashbacków się nie pojawiło. bardzo zła strona. Nie polecam

Recenzja została przetłumaczona z английского za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.01.2021

Dzień dobry.

Interesuje nas również śledzenie cashbacku. Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby dowiedzieć się :)
Czekam na Twój list.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z английского za pomocą Google Translate.
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.