Recenzje na temat Letyshops w Polsce

  • Recenzje zarejestrowanych
    użytkowników
    33478
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
04.08.2021

Działa świetnie, nie miałem żadnych problemów, wypłaciłem środki i za kilka godzin miałem już je na swoim koncie Paypal. Jestem zachwycona otrzymaną usługą.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.08.2021

Witaj Soniu.

Bardzo dziękuję za komentarz. Cieszymy się, że możemy pomóc Ci zaoszczędzić ❤

Wszystkiego najlepszego!

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
04.08.2021

Szybko odzyskałem obiecany zwrot, naprawdę niezawodny i szybki

Recenzja została przetłumaczona z włoskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.08.2021

Cześć!

Dziękujemy za wybranie LetyShops do zakupów. ❤

Recenzja została przetłumaczona z włoskiego za pomocą Google Translate.
04.08.2021
Doskonała obsługa, szybka wypłata ...
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.08.2021

Korzystałem już z tej usługi wiele razy i będę z niej korzystać! Cashback nie zawsze jest duży, ale małe rzeczy są również przyjemne i lepsze niż nic. Wypłata środków jest bardzo prosta. Dlatego wszystkie przyjemne zakupy ;)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.08.2021

Znakomita obsługa. Złożyłem prośbę o wypłatę pieniędzy i prawie natychmiast podeszli do telefonu. Nie spodziewałem się.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.08.2021

Dzień dobry!

Dziękuję Ci, Galia, za Twoją opinię.
Dokładamy wszelkich starań, aby użytkownicy jak najszybciej odczuli korzyści płynące z zakupów z tą usługą :)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
03.08.2021

Najlepsza usługa cashback, korzystam z niej od kilku lat, wielokrotnie wypłacałem środki. Imponująca lista sklepów, z którymi współpracuje cashback. W większości przypadków zwrot gotówki jest ustalany, gdy jest prawidłowo używany, z wyjątkiem szczególnie podstępnych sklepów, pod którymi można znaleźć wiele gniewnych komentarzy. Czasami zaoszczędzenie minimalnej płacy na wypłatę zajmuje dużo czasu, jeśli zakupy są małe lub rzadkie, ale nie ma oszustwa.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.08.2021

Dzień dobry!

Andrey, dziękuję za tak otwarty i dobry komentarz :) Fajnie, że jesteś szczęśliwy!
Wierzymy, że nasza przyjaźń przetrwa dłużej niż rok ;)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
03.08.2021

Szybko dostałem zwrot gotówki

03.08.2021
Do tej pory zawsze otrzymywał cashback. Szczyt!
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.08.2021
Znakomita obsługa. Super. Szybko bez opóźnień.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.08.2021

Cashback z czeku nie został zaksięgowany, napisałem do "Pomocy". Lena Alekseyychuk odpowiedziała grzecznie i szybko rozwiązała moje pytanie. Cashback został zaksięgowany trzeciego dnia i jest dość duży. Dziękuję bardzo, życzę pomyślności obsługi. Używam go od wielu lat, wszystkie problemy zostały rozwiązane bez problemów.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.08.2021

Dzień dobry!

Dziękuję za twój komentarz. Wdzięczność Leny została już przekazana.
Zawsze chętnie pomożemy :)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
30.07.2021

Ta aplikacja jest super niesamowita i niezawodna. Moje doświadczenie przebiegło sprawnie, a transakcje są łatwe i szybkie. Nie spodziewałem się, że będzie tak szczery. Pokochałem to.

Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.07.2021

Cześć.

Jesteśmy bardzo wdzięczni za miłe słowa. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i społecznością.

Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate.
30.07.2021
Działa bardzo dobrze, mają tendencję do szybkiego reagowania i rozwiązywania ewentualnych problemów bez większych trudności! Zadowolony z tego, jak to działa
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.