Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język

Recenzje na temat Letyshops w Polsce

  • Recenzje zarejestrowanych
    użytkowników
    32534
Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
05.06.2020

Bardzo dobra obsługa przyszła właśnie 500 rubli. z sklepów letnich tylko 3 lata skumulowano duży limit wypłat :(, ale nie wprowadza w błąd

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.06.2020

Dzień dobry!

Dzięki za opinie. Aby szybciej gromadzić zwrot gotówki, zalecamy skorzystanie z naszego programu polecającego Poleć znajomemu :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.06.2020
Dziękuję bardzo wszystkim!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.06.2020
Świetna obsługa, wszystko pasuje.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.06.2020
Bardzo dobra obsługa, dziękuję bardzo!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.06.2020
Świetny serwis. Wycofanie zajęło kilka minut. Polecić.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.06.2020
Mimo kilku problemów technicznych bardzo szybko uzyskałam pomoc i miła rada od Uliany, mam nadzieję że szybko rozwiąże moje problemy i będę mogła dalej cieszyć z aplikacji Letyshops i robić zakupy i zarabiać na tym. Polecam dziękuję za szybką reakcję i pomoc.
04.06.2020

Czytam wiele różnych recenzji, ale chcę powiedzieć, że bardzo się cieszę, że korzystam z aplikacji Lety Shops, środki są zawsze wypłacane natychmiast po złożeniu wniosku;

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.06.2020

Dzień dobry Vitalina!

I jesteśmy wdzięczni, że jesteś z nami :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.06.2020

5 gwiazdek, szczerze zasłużone, prawdopodobnie byłem 3 lata od Fly, nigdy nie zawiodłem, zawsze te. wsparcie, jeśli to pomoże, jeszcze lepsza obsługa w RuNet.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.06.2020

Dzień dobry!

Dziękuję, bardzo się cieszę, że jesteś z nami :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.06.2020
Zespół decyduje o wszystkim! Dobra robota!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.06.2020

Drania! Nie korzystaj z tej usługi. Wypłata środków poniżej 500 rubli jest nawet niemożliwa. Uratujesz je przez 10 lat, aż staną się bezwartościowe. Wszystkie recenzje są fałszywe. Jeśli weźmiesz pod uwagę ludzi dla q *****, to ty sam q *****.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.06.2020

Dzień dobry!

Rzeczywiście mamy limit wypłat środków.

Recenzje są pisane przez naszych użytkowników. Pamiętaj, że możesz znaleźć w nich różne opinie.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
03.06.2020

Fly shop, jesteś super! Złożyłem prośbę o wypłatę środków, po 15 minutach dostałem SMS-a o przyznaniu zwrotu gotówki))) Dziękuję bardzo)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.06.2020

Cześć Natalia!

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z prędkości wyjściowej :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
03.06.2020
Dzięki za pracę! Twoja ocena firmy to -5 (ocena doskonała). Kontynuuj również!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.