do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (17)
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

Możesz otrzymać powiększony cashback do 40% za produkty z listy Hot Products.

Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (17)

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
duxus
11.11.2021
Cashback zawsze działa.
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Karsten Walter
18.05.2021
Na AliExpress wszystko wyszło świetnie. Produkt jest bardzo dobry i również dotarł. Zawsze moja przyjemność.
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
vitalij411982
15.01.2021
Wszystko działa, cieszę się dzięki
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
ich glaube an Fitness
26.11.2020

Wsparcie jest w języku angielskim i jest to denerwujące i nie otrzymasz pomocy. Nie będę już zamawiać

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
27.11.2020

Cześć,

Przykro nam, że nie udało Ci się uzyskać pomocy od AliExpress :(

Serdeczne pozdrowienia
Sklepy Lety

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate.
Kirpicev Pavel
11.11.2020

Jeśli pójdę bez ich ofert - są znacznie tańsze !!!

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
12.11.2020

Cześć,

Nasza usługa nie wpływa na cenę towaru.

Jeśli porównasz cenę na stronie internetowej i w aplikacji AliExpress, wygląda to naprawdę inaczej. Taka jest polityka sklepu i nie mamy z tym nic wspólnego :)

Serdeczne pozdrowienia
Sklepy Lety

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate.
einkaufen
30.06.2020
Właściwie całkiem OK, niestety czas dostawy to w tej chwili prawie 90 dni. Często dobra cena. Po zakupie często pojawia się e-mail, że wysyłka podrożała i należy zapłacić więcej € lub anulować zakup. Zwroty pieniędzy, jeśli towar nie dotarł lub po prostu nie chciałem zwrócić pieniędzy, były do tej pory bezproblemowe.
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Dimitrov Andreea
27.05.2020
Uwielbiam ten sklep! Bardzo przystępna cena!
Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
fratishop
02.05.2020
Ponieważ i tak zawsze zamawiam większe ilości z Aliexpress, system jest dla mnie naprawdę wart zachodu. Dziękuję letyshopom tak trzymajcie moi rosyjscy przyjaciele LG z Niemiec
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
berkkan02
19.03.2020

Zamówiłem coś i nie dostałem 5%, jestem rozczarowany

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.03.2020

Cześć,

Stawka cashbacku zależy od kategorii towaru. Wszystko znajdziesz na stronie sklepu: https://letyshops.com/shops/aliexpress. Ponieważ kupiłeś w sekcji „Inne”, otrzymałeś zwrot gotówki w wysokości 1,5%.

Gorące pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate.
artur.b.96
11.12.2019

Czasami usługa zwrotu gotówki nie działa lub występuje 1 tydzień opóźnienia, zanim zwrot gotówki w końcu nadejdzie. Ostatnio zapłaciłem aktywowanym cashbackiem na AliExpress w wysokości 198 € i czekam na cashback do dziś, ale myślę, że nie przyjdzie i nie mam ochoty kontaktować się z serwisem za każdym razem, ponieważ trwa to po prostu zbyt długo . Cashback był aktywny, symbol był zielony, antybanery i bloker reklam dezaktywowane, ale nic nie zostało odebrane. Usługa cashback z LetyShops jest wadliwa lub zaprogramowana z dużym opóźnieniem.Istnieją inne usługi cashback, które są lepsze i są nawet wyższe procenty niż cashback niż w LetyShops. Jestem rozczarowany LetyShops. W przyszłości będę korzystał z innej usługi, o ile LetyShops nie zrobi nic z jakością obsługi cashbacku.

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Cześć,

Irytuje nas również utrata cashbacku, ponieważ wtedy nie otrzymujemy żadnej prowizji.
Cashback mógł nie pojawić się w przypadku naruszenia regulaminu sklepu lub naszych zasad.

Rozumiemy, że zapytania do obsługi klienta zajmują Twój osobisty czas, ale bez Twojej pomocy zrozumienie sytuacji nie będzie możliwe. Jeśli to możliwe, napisz do menedżera w sekcji „Pomoc”.

Gorące pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate.
Karsten Walter
05.12.2019
Myślę, że sklep jest całkiem niezły.
Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
bitz81
11.11.2019

Kupiłem urządzenie, ale nie otrzymałem zwrotu gotówki i myślę, że to głupie, że platforma zwrotu gotówki nie działa

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Cześć,

Zobacz, że Cashback jest już widoczny na Twoim koncie osobistym. Jeśli masz dodatkowe pytania, napisz do działu „Pomoc”. Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy.

Serdeczne pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z niemieckiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.