do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (28)
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback do 40% za produkty z listy Hot Products.

Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (28)

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
11.06.2022
Aplikacja jest bardzo dobra, bardzo polecam
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.09.2021
Całkiem dobrze, korzystając z rozszerzenia przeglądarki, sprawdź, czy jest zielone przed złożeniem zamówienia, ponieważ czasami może wystąpić błąd i nie liczyć zwrotu gotówki, ale mimo to zwrócili zakup, w którym wystąpił problem. Tak więc 10/10 w więcej niż drugich zakupach. Chciałbym, aby procent zwrotu gotówki był trochę lepszy, ponieważ 1% to bardzo mało, wolałbym 3 lub 2,5% na wszystkie zamówienia
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.05.2021
Dobry cashback .. a tutaj przypadkowe wydawanie pieniędzy na udział w loterii, którą ogłosili na IG haha
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.04.2021
Świetny
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.04.2021

zindywidualizowane traktowanie, pomoc w odpowiednim doborze oraz otrzymanie zamówienia szybko i dokładnie zgodnie z opisem zakupu sklep z oryginalnymi produktami jakości, rekomendowany zarówno sklep jak i obsługa sprzedawcy

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.03.2021
to najlepsza witryna zakupowa na świecie
Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.09.2020
Serdeczne pozdrowienia z Salwadoru. Ameryka środkowa. Tak to jest poprawne. bardzo prawdziwe działa tak, jak mówi. warto skorzystać. są polecane wszystkim. Gratuluję. LetyShops, jesteś najlepszy.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.09.2020

Właśnie zamówiłem laser celowniczy z Ali, żeby pobawić się z kotem i plus dostać cashback, kazałem wejść na profil i tam zero, myślę, że to dziwne, idę do recenzji w Google Play i wszyscy tak mówią wszystko ok. błyskawicznie i szybko, a niektórzy piszą, że śmieci są kompletne, potem poszedłem do samego Letyshops przeczytać recenzje i widzę to samo, no cóż, w zasadzie wszystkie recenzje miały pięć gwiazdek, no chyba może to być spowodowane tym, że zamówienie było za niewielką cenę.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.09.2020

Dobry dzień!

Kwota zamówienia nie wpływa na ustalenie informacji o zakupie.

Skontaktowaliśmy się z Państwem w apelu, aby zrozumieć sytuację. Okazało się, że zamówienie zostało złożone bez opuszczania naszej strony internetowej. Dzięki temu algorytmowi zakupowemu partnerzy nie otrzymują danych o źródle polecenia i nie przekazują prowizji, z której generowany jest cashback.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
25.07.2020
Bardzo dobra strona zakupowa.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.06.2020
Jestem nowy w korzystaniu z tej platformy, poznałem ją dzięki mojemu ulubionemu YouTuberowi ....
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.06.2020

Koszt przesyłek do Nikaragui jest bardzo wysoki. 100 razy droższe niż wartość produktu, który chcę kupić. Napraw problem.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.06.2020

Dzień dobry.

Aby rozwiązać ten problem, skontaktuj się z obsługą sklepu AliExpress. Mamy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
12.06.2020
Mam zdanie, mój kraj radzi sobie z dolarami, ale jeśli jest to para dziecięcych sandałów, które biorę od 9$, to przesyłka kosztuje mnie 143$, wychodzi prawie 15 razy więcej niż naprawdę kosztuje i mógłbym kupić w mój kraj 10 par więcej i różne modele. Moim zdaniem wartości przesyłek są bardzo drogie
Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.