do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 75 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback:

  • do 15% za pierwszy produkt dodany do koszyka jako nowy użytkowniki AliExpress;
  • do 40% za produkty z listy Hot Products.
Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • jeżeli do zamówienia z kategorii Hot Products został zastosowany jakikolwiek kupon lub kod promocyjny;
  • jeżeli sklep zarejestruje jakiekolwiek naruszenie regulaminu w przypadku zamówienia z kategorii Hot Products;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (27)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
01.09.2021
Całkiem dobrze, korzystając z rozszerzenia przeglądarki, przed złożeniem zamówienia sprawdź, czy jest zielone, ponieważ czasami może wystąpić błąd i nie liczyć zwrotu gotówki, ale mimo to zwrócili zakup, w którym wystąpił problem. Tak więc 10/10 w więcej niż drugich zakupach. Chciałbym, aby procent zwrotu gotówki był trochę lepszy, ponieważ 1% to bardzo mało, wolałbym 3 lub 2,5% na wszystkie zamówienia
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.05.2021
Dobry zwrot gotówki ... i tutaj zwykłe wydawanie pieniędzy na udział w loterii ogłoszonej na IG haha
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.04.2021
Doskonały
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.04.2021

spersonalizowane traktowanie, pomoc w odpowiednim doborze, a zamówienie otrzymałem szybko i dokładnie z opisem zakupu sklepu z oryginalnymi jakościowo produktami, polecam zarówno sklep jak i obsługę sprzedawcy

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.03.2021
to najlepsza witryna zakupowa na świecie
Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.09.2020
serdeczne pozdrowienia z Salwadoru. Ameryka środkowa. Tak to jest poprawne. bardzo realne, działa tak, jak mówi. warto używać. są polecane wszystkim. Gratuluję. LetyShops, jesteś najlepszy.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.09.2020

Właśnie zamówiłem laser wskazujący z Ali, żeby pobawić się moim kotem i dodatkowo otrzymać zwrot gotówki, kazałem przejść do profilu i jest zero, myślę, że to dziwne, idę do recenzji w Google Play i wszyscy mówią, że wszystko jest w porządku. od razu i szybko, a niektórzy piszą, że śmieci są kompletne, potem poszedłem do samego Letyshopsa przeczytać recenzje i widzę to samo, cóż, w zasadzie wszystkie recenzje miały pięć gwiazdek, cóż, myślę, że to może dlatego, że zamówienie było na małą Cena £.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.09.2020

Dobry dzień!

Kwota zamówienia nie wpływa na ustalenie informacji o zakupie.

Skontaktowaliśmy się z Tobą w apelu, aby zrozumieć sytuację. Okazało się, że zamówienie zostało złożone bez opuszczania naszej strony. Dzięki temu algorytmowi zakupu partnerzy nie otrzymują danych o źródle polecenia i nie przekazują prowizji, z której generowany jest cashback.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
25.07.2020
Bardzo dobra strona zakupów.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.06.2020
Jestem nowy korzystając z tej platformy Poznałem ją dzięki mojej ulubionej YouTuber ....
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.06.2020

Koszt wysyłki do Nikaragui jest bardzo drogi. 100 razy droższy niż wartość produktu, który chcę kupić. Proszę naprawić problem.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.06.2020

Dzień dobry.

Aby rozwiązać ten problem, skontaktuj się z obsługą sklepu AliExpress. Mamy wielką nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Szczerze,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
12.06.2020
Mam opinię, że moim krajem zarządza Dolar, ale jeśli to para sandałów dziecięcych, które biorę od 9 USD, wysyłka kosztuje mnie 143 USD, wychodzi prawie 15 razy więcej niż to, co naprawdę kosztuje, i mógłbym kupić w moim kraju 10 par więcej i różne modele. moim zdaniem wartość przesyłek jest bardzo droga
Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.05.2020

Właśnie zaczynam kupować, zobaczmy, jak przybędzie produkt

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.05.2020

Dzień dobry

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących zwrotu gotówki zawsze możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.