do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 75 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback:

  • do 15% za pierwszy produkt dodany do koszyka jako nowy użytkowniki AliExpress;
  • do 40% za produkty z listy Hot Products.
Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (194)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
11.11.2021

Połowa kupowanych produktów nie jest odzwierciedlona. Nie ma znaczenia, czy zastosujesz się do zaleceń, aby pojawił się casback. A kiedy się pojawią, wielu z nich opowiada o nich w innej kategorii, która tajemniczo płacą mniej. Jakie rozwiązanie daje Letyshop? Żadnych, mówią ci, że też nie wygrywają i że jest im bardzo przykro. Kupują youtuberów z reklamami, ale nie stosują się do tego!

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2021

Cześć!

Każdy sklep ma własne warunki i stawki cashbacku. Automatycznie przyznawane na podstawie informacji o partnerze. Wszystkie szczegóły i wartości procentowe znajdują się na stronie przy wchodzeniu na Aliexpress. Usługa otrzymuje również prowizję według kategorii.

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
06.11.2021

Cashback jest zawsze naliczany. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Oczywiście akredytacja zajmuje kilka miesięcy.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.11.2021
Dobra opcja! Na zakupy
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.10.2021

Ten sklep jest jednym z tych, które zawsze przestrzegają, jeśli chodzi o dostarczanie cashbacku.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.09.2021
Jest to sklep, w którym cashback jest naliczany najszybciej, nigdy nie miałem problemu
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.09.2021
Aliexpress to bez wątpienia sklep z najlepszymi doświadczeniami zakupowymi, jeśli chodzi o nagrody. Jest rejestrowany natychmiast i jak tylko potwierdzisz otrzymanie zamówienia ... masz cashback !!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.09.2021

Nigdy nie miałem problemu z cashbackiem tego sklepu byłem od kilku dni że nie jest aktywowany i muszę go umieścić Wysłałem list do letysh

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.09.2021

Dzień dobry.

Jeśli cashback nie został zarejestrowany w systemie, nie otrzymujemy również prowizji od sklepu.

Nie martw się, nigdy nie zostawiamy naszych użytkowników bez rozwiązania. Śledź stan swoich próśb ;)

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
08.09.2021
To sklep, który był dla mnie najlepszy z Letyshops. Cashback zawsze pojawia się w tej chwili jako oczekujący, a następnie zaksięgowanie go zajmuje niewiele czasu. Zawsze korzystam z tego, że cashback jest pomnażany do zakupu i do tej pory nie miałem problemów. Polecam to :)
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.09.2021
Cashback AliExpress zawsze działa dla mnie idealnie. Bardzo szybko pojawia się również w toku, a następnie zostaje zaksięgowany. To jeden z moich ulubionych sklepów Letyshop
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.08.2021

Cashback przy zakupach na aliexpress jest dobrze przyjmowany, łatwy, intuicyjny i prosty w użyciu. Ogólnie rzecz biorąc, zwroty zakupów można łatwo wycofać, kiedy tylko chcesz, dzięki letyshop. Dobre dla Letyshops po raz kolejny !!!!.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.08.2021

Tarczyki buenowe.

Bardzo dziękuję za komentarz. Bardzo to doceniamy

Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem sekcji Pomoc.

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
27.08.2021

Cashback z AliExpress działa świetnie. Jak tylko zamówienie dotrze i potwierdzisz je w aplikacji AliExpress, możesz wypłacić pieniądze z Letyshops. Bardzo szybko i łatwo.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.08.2021

Cześć Silina.

Dziękuję bardzo za podzielenie się z nami swoimi zakupami.

Doceniamy, że jesteś z naszą usługą ❤

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
10.08.2021

Nie polecam tego nikomu, ponieważ nie są poważni i dają prawie zawsze, nawet jeśli nie mają racji, przedstawienie dowodu nie otrzymania zamówienia lub zwrotu pieniędzy, jak w moim przypadku ze sklepem oszustów i łotrów (zizicheery13Store), którzy trzymałem moje pieniądze i porządek i powyżej Aliexpress zgadza się z nimi i ignoruje problem więc każdemu, kto nie chce zostać oszukany (zizicheery13Store) i Aliexpress, który nic od nich nie kupuje, złą rzeczą jest to, że płacą to tylko za grzeszników, więc odbierają chęć kupowania tutaj, bo to wcale nie jest bezpieczne

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.08.2021

Cześć Pablo.

To bardzo smutne, że spotkałeś się z taką sytuacją. Zalecamy napisanie do wsparcia Aliexpress, aby rozwiązać ten problem.

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.