do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (19)
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback do 40% za produkty z listy Hot Products.

Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (19)

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
21.05.2022

Zdecydowanie najszybszy cashback na rynku i dobre promocje cashback boost, to żaden problem. Zalecana.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.04.2021
10/10 To bardzo dobra oferta dla kompulsywnych kupujących w tym sklepie, metoda potwierdzania jest dość skuteczna, ponieważ zwrot gotówki dotarł bez problemów!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.03.2021
Mój pierwszy zakup w AliExpress i LetyShops bez problemów, sprzedawca zatwierdził cashback po zakończeniu zakupu.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.09.2020

Ogólnie całkiem nieźle, chciałbym, aby oferował więcej cashbacku: C

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.09.2020

Dzień dobry!

Bardzo często mamy promocje cashback. Odwiedź naszą stronę internetową, aby nie przegapić najlepszych ofert.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
29.08.2020
Jak na razie idzie bardzo dobrze, zajmuje mnie pierwszy raz i wydaje mi się, że to dobry pomysł
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.08.2020
Wolę kupować na AliExpress niż na Falabella Chile. przesyłki docierają jako pierwsze.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.05.2020
Dokonałem pierwszego zakupu i podobał mi się tryb cashback, dobry sklep
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2020
Po prostu próbując dam więcej opinii później ...
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.12.2019
Najlepiej kupować rzeczy z Chin!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.12.2019

kiepsko zrobiłem 2 zakupy na aliexpress z letyshop i NIC... nic mi nie zostało zwrócone i też nie widzę salda w tej aplikacji

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.02.2020

Dzień dobry!

Cashback nie pojawia się w przypadku naruszenia algorytmu lub warunków znalezionych na stronie sklepu/serwisu. Prosimy o wyjaśnienie niektórych punktów dotyczących procesu zamawiania podczas kontaktu z obsługą klienta: sekcja „Pomoc”, „Moje pytania”. Czekamy na Twoją odpowiedź.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
27.11.2019

Nie jestem zadowolona z Twojej strony w Ali Wyrażam naszą cenę, gdy dokonam płatności nadwyżka wynosiła 3 dolary więcej przy zakupie i nie mogę się porozumieć ze sprzedawcą Jestem zła na ten sposób oszukiwania.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.11.2019
doskonała strona zakupów
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.