do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 75 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback:

  • do 15% za pierwszy produkt dodany do koszyka jako nowy użytkowniki AliExpress;
  • do 40% za produkty z listy Hot Products.
Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (29)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
08.09.2021
Nie wierzyłem, że zwrócą mi trochę pieniędzy i zaciągnę się, dostałem zwrot pieniędzy, ponieważ wcześniej nie dowiedziałem się, że mam znacznie więcej pieniędzy cashback. doskonała obsługa.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.06.2021

Zrobiłem już kilka zakupów i kiedy potwierdzam przybycie każdego produktu, crahsbak zrobił niewiele, ale stopniowo spełnia wiele

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.06.2021

Witaj Iwanie,

Dziękuję bardzo za podzielenie się z nami swoimi zakupami ❤

Pozdrowienia!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
29.03.2021
Dobra robota, jak dotąd wszystko jest sprawiedliwe. Kupiłem, otrzymałem towar, otrzymałem gotówkę
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.03.2021
Całkowicie zapomniałem, że dokonałem zakupu z aktywowanym cashbackiem i ku mojemu zdziwieniu przyszedł e-mail z Letyshops, w którym powiedział, że przekazali mi moje pieniądze. Wspaniale!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.03.2021

Cena wszystkiego jest bardzo dobra, ale muszą dobrze czytać, co zamierzają kupić, ponieważ może to nie być tym, czego oczekujesz.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2020

Zrobię pierwsze zakupy... wydam około 150 dolarów... będziemy mieli. Jeśli z jakiegoś powodu nie ma chasbacka, upewnij się, że zostawię kolejny komentarz.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2020

Cześć John.

Dziękujemy za wybranie nas. Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz skontaktować się z naszym zespołem pomocy technicznej pod adresem support@letyshops.com.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
01.10.2020
Doskonała aplikacja, to naprawdę działa.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.09.2020

spóźniają się, ale że przestrzegają, są zgodne, miejmy nadzieję, że Aliexpress zostanie zaspokojony z dostawami

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.08.2020
Łatwy sposób na kupowanie i oszczędzanie online lepiej niż na innych stronach, dają mi pewność, że moje zamówienie dotrze lub zwrócą pieniądze do tej pory.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.08.2020

Cześć, ta aplikacja jest doskonała. Chcę tylko wspomnieć o jednej wadzie. Letyshops w sklepie Aliexpress w tej chwili pojawia się 25% cashbacku za każdy zakup. Mam nadzieję, że dokonałem zakupu i poinformowali mnie, że zostanie mi przyznane mniej niż 7% zwrotu gotówki. Martwi mnie to, bo może w innych promocjach daję się ponieść reklamie i robię zakupy w beznadziejności.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.08.2020

Buenas tardy!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów cashback.

Całkowity zwrot gotówki na Aliexpress zależy od kategorii produktu: przykład.
W trakcie kampanii stawka została podniesiona 5-krotnie, co dało możliwość uzyskania zwrotu w wysokości 7,5% lub 25%.
Prawdopodobnie kupiłeś przedmiot z kategorii „Wszystko inne”, dlatego otrzymałeś zwrot gotówki w wysokości 7,5%.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
07.08.2020
100% i skuteczne płatności.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.08.2020
doskonała strona, dobre bezpieczeństwo, jeśli dobrze wybierzesz sprzedawcę, dotrze super szybko tutaj w Kolumbii 16-25 dni z mojego doświadczenia! Całkowicie polecam!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.