do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (19)
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback do 40% za produkty z listy Hot Products.

Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (19)

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
sgonzalez6381
17.02.2022
Jeśli zawsze kupuję w tym sklepie, uwielbiam to
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
OLGA MARIA DUEÑAS ALTAMIRANO
02.02.2022
To dobry sklep, bardzo dobrej jakości ubrania i obsługa
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
sygonzalez.120
27.01.2022
To bardzo dobry sklep i ma dobre produkty
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
luis15 luis15
25.01.2022
doskonały sklep z szybkim zwrotem pieniędzy
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Susto susto Bromas
20.01.2022
Podoba mi się. Dużo kupuję na AliExpress. Mam już jakieś 50 dolarów, to niewiele, ale na coś się przydaje.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Alfonso Rafael Rodriguez Benitez
27.12.2021

Cashback jest świetny w tym sklepie!!! Bardzo często korzystam z letyshopów. Będę go używał do podnoszenia poziomu w Letyshops. Dziękuję. Wesołych Świąt

Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
27.12.2021

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za poświęcenie czasu na napisanie tej recenzji!
Wszyscy w LetyShops uwielbiają wiedzieć, że nasi klienci lubią to, co robimy :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate.
Miguel Antonio Torres Morazan
26.11.2021
System Cashbanck jest bardzo dobry, Osoba uważa, że skoro wydano 200$ Letyshop musi oddać 10% lub 20% pieniędzy wydanych na zakupy, Pamiętaj w życiu nic nie jest za darmo, tylko oddychanie i jesteśmy wdzięczni, że przynajmniej my zarobić kilka groszy, nawet jeśli zajmie to około 3 miesięcy, ale coś jest czymś, co może pewnego dnia wyrwać się z pośpiechu.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
bsmart_gerencia
02.10.2021

Sklep jest dobry, jednak procent zwrotu gotówki za produkty jest niski, tylko 1%, to znaczy za każde 100,00 USD zwrot gotówki wynosi tylko 1,00 USD, a jeśli jest mniejszy, otrzymuje się tylko grosze; dodatkowo trzeba długo czekać na potwierdzenie funduszu. Wspominam o tym, ponieważ moim ulubionym do tej pory jest Shein, prawie we wszystkich zwracają 5%, ale tak jest we wszystkich produktach.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
03.10.2021

Dzień dobry.

Stawka zwrotu gotówki zależy od kategorii produktów i tego, czy produkt jest powiązany, czy nie. Kategorie możesz zobaczyć na stronie przed zakupem ;)

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
gonzalo.pastene.salazar
11.09.2020

Jestem nowa w letyshopie i nie miałam żadnych problemów, jestem zadowolona. Musisz przestrzegać zasad ustalonych dla danego sklepu. Pierwszy zakup go nie zarejestrował, ale kolejne tak i myślę, że to był mój błąd, więc straciłem ten pierwszy zwrot pieniędzy. Chciałbym zasugerować, że możesz dodać wypłatę środków przez Google Pay bezpośrednio do powiązanej karty. Ponieważ PayPal jest nieco skomplikowany i pobiera prowizje, które czasami przekraczają uzyskane pieniądze. Dziękuję całemu zespołowi letyshop.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
11.09.2020

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za rekomendację. weźmiemy to pod uwagę.
Miłego popołudnia.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
oscar055859
19.05.2020

Dokonałem zakupu, ale moje odszkodowanie nie zostało doręczone, mam nadzieję, że mnie przyjmą

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.05.2020

Cześć.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące zwrotu gotówki, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
oscar055859
07.02.2020

nie dają mi obiecanego zwrotu pieniędzy

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Witam!

Stawka zwrotu gotówki w AliExpress zależy od kategorii produktu i może wynosić od 0,5 do 5%. Możesz to zobaczyć na stronie, gdy idziesz do sklepu.
Widzimy, że menedżer skontaktował się już z Tobą w odwołaniu, aby pomóc Ci w szczegółowym rozwiązaniu problemu.

Pozdrowienia,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Jesus Alberto Diaz Paz
31.01.2020
Świetna firma, która ułatwia kupowanie wielu produktów elektronicznych i daje kupującym duże zaufanie, reagując odpowiedzialnie i uczciwie na wszelkie pojawiające się spory.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.