do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (14)
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

 

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.

 

Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.

 

Możesz otrzymać powiększony cashback do 40% za produkty z listy Hot Products.

Uwaga! Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • za zakup bonów prezentowych, kuponów, rabatów przy płatności;
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (14)

(4.20) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
06.04.2022
szybko i sprawnie
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.03.2022
Bardzo mi się podoba, kupuję już ponad 3 i pół roku i tylko raz lub dwa nie otrzymałem produktu, ale otrzymałem zwrot pieniędzy, polecam nie musisz się bać
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.02.2022
szybki zwrot pieniędzy
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.12.2021
Szczyt. Szybki zwrot pieniędzy!
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.11.2021
bardzo dobrze, ale czasami zajmuje to trochę czasu. Mam rzeczy wysokiej jakości, które już kupiłem, kilka rzeczy, których nie może zabraknąć na Aliexpress i Letyshop nie może ci podziękować..
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.09.2021

doskonały 5-gwiazdkowy. Polecam każdemu pracującemu lub konsumentowi.

Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.06.2021
Natychmiastowy zwrot pieniędzy po otrzymaniu zamówienia
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.12.2020

To działa! Zwrot pieniędzy jest dokonany!

Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.10.2020

Bardzo dobrze, ale czasami zapominam aktywować

Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.10.2020

Cześć!

Nie zapomnij włączyć cashbacku/przejścia z naszej strony, ponieważ jest to jedyny sposób, w jaki sklep rejestruje informacje o źródle skierowania.

Pozdrowienia,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate.
11.10.2020
doskonałe 5 gwiazdek
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.10.2020
Bardzo dobra usługa zwrotu gotówki. Do tej pory nie mam nic do wskazania.
Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.09.2020

Cieszyłem się z zakupów w Letyshop, ale fakt, że nie można wymienić środków i są one zaległe przez ponad 1 miesiąc, nie przyczynia się do tego, że ponownie zaufam tej aplikacji.

Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.09.2020

Witaj przyjacielu!

Gdy cashback ma status „Oczekujący”, oznacza to, że jest przetwarzany przez sklep. Każdy z naszych partnerów ma swoje szacunkowe ramy czasowe na przekazanie informacji i płatność za zamówienie. Rozumiemy, że czekanie jest zawsze bolesne, ale czekamy również z Tobą na odpowiedź sklepu. Gdy status zwrotu gotówki zmieni się na „Uznany”, będziesz mógł wypłacić środki.

Pozdrowienia,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z portugalskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.