Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    34644
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
niedzwiedziwonaelzbieta
25.11.2022

Цей огляд, ймовірно, все одно тут не з’явиться, але я раджу не витрачати час на цей «кешбек». Майже на все потрібно подавати заявки і великий кешбек на майже 300 відхилених.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
26.11.2022

Доброго ранку,

Кешбек не з'явився автоматично, тому ви зробили запит на кешбек.
Після чого ми направили звіт партнерам, щоб з’ясувати причину втрати.

Ми отримали відповідь, що наше партнерське посилання було перезаписано під час процесу покупки.
Це також може бути причиною того, чому інші кешбеки не відображаються у вашому обліковому записі.

Перезапис нашого посилання може бути викликаний плагінами, встановленими у браузері, антивірусною програмою, використанням коду знижки, переходом на посилання блогерів, переходом до магазину за допомогою будь-якого типу реклами (повідомлення електронної пошти, рекламні банери) .

Будь ласка, дотримуйтесь інструкцій менеджера. Віримо, що наступні покупки з кешбеком будуть вдалими.

Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
Анатолій Фурман
24.11.2022

Все дуже добре, вивів кошти за 3 доби. Приємно співпрацювати, дякую!

LetyShops
25.11.2022

Доброго дня!

Анатолію, дякуємо, що поділились враженнями :) Також раді співпраці з вами!

shannu00726
24.11.2022
Дуже хороший сервіс
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
frivoligigi
24.11.2022

Чудове застосування, швидке та ефективне вирішення проблем, все виконується з особливою ретельністю та компетентністю

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
24.11.2022

Привіт
Дякуємо за гарний відгук. З вами приємно співпрацювати.

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
pstryczek
22.11.2022

Я дуже задоволений акцією, кешбек вже очікує приблизно через 20 хвилин. Я чекаю свого касира, які у них хороші відсотки, і що я вітаю/

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
lorenzomoli
21.11.2022

Дякуємо за швидке управління готівкою

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
22.11.2022

Дякуємо, що поділився з нами своїм досвідом, Лоренцо!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
arimoral
19.11.2022

Я зайшов у програму з цікавості, у будь-якому випадку я роблю покупки в Інтернеті, і знати, що я можу повернути гроші, було плюсом, який варто спробувати. Тепер я можу настійно рекомендувати програму, технічна підтримка завжди допомагала мені, і мої гроші повернулися негайно. Як порада, скористайтеся, коли магазини збільшують відсоток.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
ashishs7202172
18.11.2022
Дуже хороший сервіс, надшвидка відповідь і швидке вирішення проблеми
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
Mateusz Mateo Rędzioch
18.11.2022
Супер ефективна підтримка
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
David
18.11.2022

Привіт усім: я маю сказати, що ця програма виконує свою роботу дуже правильно, включаючи службу підтримки клієнтів, яка має чудових професіоналів і дуже готова вислухати та допомогти. Тож я продовжуватиму користуватися вашими послугами... Дякую Letyshop.. .

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
18.11.2022

Привіт Девід!

Ми дуже вдячні вам за такий коментар ❤ Ми завжди прагнемо надавати якісні послуги нашим клієнтам і ми раді, що вам сподобалося обслуговування.

Удачі!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
Lucia
17.11.2022

На даний момент я чудово провів час, траплялося, що запит на кешбек не приймався, але з моєї помилки я використовував купони чи інші знижки, і було б достатньо уважно прочитати умови кешбеку, щоб уникнути сюрпризів. Менш ніж за рік мені повернулися хороші гроші.

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
17.11.2022

Доброго ранку!

Дякуємо, що знайшли час, щоб поділитися своїм досвідом використання нашого сервісу.
Бажаю лише вдалих покупок.❤

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
pa.weglowska
15.11.2022

Загалом, дуже приємна річ, тому що приємно мати можливість заощадити кілька копійок без особливих зусиль. Копійка до копійки і виходить цілком розумна сума :) Довідкова служба дуже ввічлива та оперативна, швидко вирішує будь-які проблеми. Я рекомендую!

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити