Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    5
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
23.01.2022

Після 2 років використання програми я просто повинен сказати, що якщо це покупки з високою вартістю кешбеку, вони відмовляються робити те ж саме. Усі покупки, які я роблю в Інтернеті, активують розширення, але вони все одно відмовляються віддавати кешбек... Тепер мені цікаво! Чи варто цим користуватися?

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.01.2022

Добрий ранок!

На жаль, якщо ви з якихось причин не отримаєте кешбек за замовлення, оформлені у нас, ми також залишимося без винагороди. Тому ми, як і ви, зацікавлені в безперебійному процесі закупівлі.
Активація переадресації кешбеку/магазину – головне правило, щоб мати можливість отримати відшкодування. Якщо цього не відбувається, ми також не отримуємо винагороду від магазину. Сподіваємося, що наступного разу все буде добре! Будь-які питання - дайте нам знати :)

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate.
21.12.2020

Дуже швидке обслуговування та привітний персонал, якого не можна побачити в багатьох місцях. Щодо кешбеку, так, було краще. І з того, що я бачу тут, це не тільки моя проблема, як я думав цього разу. Деякі/багато кешбеків не враховуються, і ми витрачаємо даремно.. Я повинен Завжди витрачаю час на запити, але все одно отримую не все. На жаль, у нього було все, щоб бути дуже хорошою платформою. Але все більше і більше покупок тут не враховуються...

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.12.2020

Привіт, Мігель!

Дякуємо, що ви з нами. На жаль, бувають ситуації, коли кешбек з якихось причин втрачається, але ми ніколи не залишаємо наших користувачів без відповіді та безпорадності. Будь ласка, створіть новий запит на втрачений кешбек через особистий кабінет. Якщо у вас виникли інші запитання, напишіть нам, ми будемо раді допомогти.

Гарного дня!

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate.
13.12.2020

Перша покупка за допомогою розширення LetyShops пройшла добре і без звернення до сервісу. Згодом я зробив дві покупки, які з причин, які я не міг пояснити (вони стверджують, що були інші програми, які блокують програму LetyShops, хоча я сказав, що у мене немає жодного іншого розширення в браузері, і вони можуть не скажіть мені, який саме), цього не було зроблено. Мені дали 2 євро компенсації, але я втратив більше 7 євро. Тепер я зробив нову покупку, щоб дати програмі ще одну можливість, подивимося, як вона піде..

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.12.2020

Привіт!

Сервіс також зацікавлений у автоматичному відображенні кешбеку. Не завжди вдається визначити точну причину втрати, тому керівник описує можливі фактори. Розширення, які можуть вплинути: блокувальник реклами, розширення іншого сервісу кешбеку, помічники для покупок AliExpress. Крім того, кешбек може не відображатися, якщо користувач під час оформлення замовлення переходить до іншої вкладки (наприклад, сайт купонів) або натискає рекламний банер.

Сподіваємося, що ваші майбутні замовлення будуть успішними.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate.
22.08.2020
Швидке погашення балансу PayPal; менше 24 годин і виконується протягом вихідних.
Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.08.2020

Користуюся програмою більше 5 місяців і мені дуже подобається!

Відгук був перекладений з португальської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити