Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    45
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
22.03.2022
Дуже швидкий переказ коштів на paypal, дуже дякую :)
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.03.2022

Я хотів би залишити задовільну думку, але це був не мій випадок. Я дотримувався інструкцій, написаних перед покупкою, і мене також підтримували навчальні посібники, і навіть якщо я не отримав відшкодування, я зробив запит, щоб вони розглянули мою справу, але вони сказали мені, що магазин, у якому Відповідь на покупку займає до 4 місяців, і очікування цього часу не гарантує, що повернення готівки буде дійсним.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.03.2022

Привіт!

Нам дуже шкода, що у вас був такий досвід. Неприємні для нас і ситуації втрати кешбеку.

Не хвилюйтеся, ми ніколи не залишаємо користувачів без рішення та відповіді. Ми вже надіслали запит партнерам, щоб вони з’ясували причини втрати вашого кешбеку та повернули його вам. Будь ласка, слідкуйте за статусом вашої заявки. Як тільки надійде відповідь, ми негайно повідомимо вас.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
07.02.2022
Це чудова альп, я зачарований нею через хороші гроші, які вона генерує
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.11.2021

Я ставлю їм 5 зірок, відмінне обслуговування, велике дякую за кешбек. Я щойно отримав депозит на свій рахунок, це було дуже швидко, вони схвалили повернення кешбеку приблизно о 3 годині дня, і менше ніж за 9 годин вони вже внесли мені депозит акаунт, я дуже щасливий. Велике, багато, велике спасибі людині, яка створила магазини Lety.. Дякуємо, що втілюєте наші мрії в життя.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.11.2021

Привіт!

Дуже дякую за Ваші слова. Ми цінуємо, що ви з нами, і ми дуже раді, що вам подобаються послуги, які ми пропонуємо ❤

Вітаю.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
25.11.2021
Все чудово, необхідно, щоб ви добре прочитали правила, щоб можна було застосувати кешбек, якщо ви зробите це, як вказано, він відображається як очікуваний майже автоматично. Я щойно зняв кошти за допомогою переказу, і він надійшов за лічені години. Повністю рекомендовано.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.10.2021
Я щойно отримав свій перший кешбек, і я щасливий, дуже рекомендую дівчат
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
17.10.2021
Це перший раз, коли мені повернули гроші, і це було дуже швидко. Практично за лічені хвилини я отримав переказ. Що я ціную і рекомендую Letyshops.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.10.2021
Справді чудово, дозвольте мені повернути трохи ваших грошей, супер безпечно, мені подобається
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.10.2021
Чудово, я не думав, що це спрацює, але я отримав свою першу готівку, і я дуже щасливий, що це варто чекати
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.10.2021
Мені він подобається, він дуже функціональний, і він ніколи мене не підводив, я дуже рекомендую його
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.10.2021

Спочатку у мене виникли проблеми, тому що я не отримав повідомлення з підтвердженням, але вони допомогли мені вирішити це дуже швидко, і вони повернули мені приблизно через 3 години після того, як я його попросив.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.10.2021

Привіт, Сесілія.

Велике спасибі, що поділилися своїм досвідом. Ми раді, що все працює. Якщо у вас виникнуть запитання в майбутньому, не соромтеся писати нам ❤

Все найкраще!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
27.08.2021

Єдина погана річ, що я не знайшов це розширення раніше, відмінно підходить для тих із нас, хто любить покупки в Інтернеті, це хороший спосіб заощадити Я ЛЮБЛЮ

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.08.2021

Привіт.

Щиро дякуємо, що написали про свій досвід користування нашим сервісом. Ми це дуже цінуємо❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити