Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    20
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
19.06.2021
Хороший додаток настійно рекомендую додаток
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.05.2021

Це справжня заявка на повернення готівки. Він повернув усі гроші за товари, які я придбав за допомогою цієї програми.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.05.2021

Зазвичай я не довіряю жодній сторонній програмі, але я вражений цією програмою. Це такий надійний додаток, і я використовую його з 10 місяців, і я багато чого придбав через цей додаток. Дякую !

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.05.2021

Привіт.

Велике спасибі за огляд :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
20.05.2021

Щиро дякуємо LetyShops за повернення готівки та легке зняття коштів. Але небагато речей, які можна покращити, що додасть більшої ваги LetyShop 1. Після того, як покупка буде завершена, дата отримання грошового зворотного платежу визначена, тоді в моєму випадку це має продовжити дату, але це нормально. 2. Якщо ви зробите суму виведення мінімум 200, це збільшить для вас більше клієнтів. Крім усього, ви, хлопці, робите чудову роботу, тому що сума повернення готівки може бути будь-якою, але це буде корисно багатьом людям.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.05.2021

Привіт.

Велике спасибі за Ваш відгук.

Кожен партнер має свій час для передачі даних. Інформацію про час очікування ми публікуємо на сторінці магазину. Також ви можете побачити дату підтвердження повернення грошей у своєму обліковому записі біля статусу, що очікує на розгляд :)
Якщо мінімальна сума для зняття буде змінена, ми повідомимо своїх клієнтів.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
14.05.2021
Додаток працює дуже добре, і я повернув гроші на свій рахунок швидко і без проблем.
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.05.2021

Я почав 7-8 місяців тому. Я думаю, що це найкращий варіант повернення грошей, який я знаю, підтримка приємна і швидко допомагає. Кешбек можна виплатити набагато раніше, ніж конкуренція. У мене великий досвід роботи в цьому додатку

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.05.2021

Привіт!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом із нашим сервісом. Це корисно для інших клієнтів, і ми це цінуємо. :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
10.05.2021

Це чудовий сайт з повернення готівки. Мені це подобається, і я продовжуватиму робити покупки в Інтернеті

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.05.2021

Привіт!

Дякуємо за ваш відгук :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
02.05.2021
Дійсно, дуже хороший веб-сайт, це ніби вони дають нам багато винагород та повернення грошей. Просто сподобалося. Я просто закоханий у цей веб-сайт. дуже хороший веб-сайт. Я пропоную всім користуватися цим веб-сайтом.
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.04.2021

Чудове обслуговування клієнтів та справді швидка реакція з боку служби підтримки. Втратили відсутній кешбек на хорошу суму, але коли я надіслав по пошті в магазини, я отримав свій кешбек за день !!! Люблячі летишопи

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.04.2021

У моєму чесному огляді Дуже приємна робота, яка мені сподобалася, я придбав багато предметів на багатьох сайтах і заробив занадто багато грошових коштів у реальній готівці, а також перерахував на мій банківський рахунок його дуже простий і осміцький простий спосіб заробити гроші на покупках

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.04.2021

Привіт.

Дякуємо за відгук. Ми раді отримати такі відгуки :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
05.04.2021
дякую летішопам, що заощадили мої гроші.
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.03.2021

При замовленні у Flipkart сталася повернення готівки. Повідомлень щодо повернення готівки не було помічено. Тому я зареєстрував скаргу з усіма необхідними даними щодо замовлення. Letyshop надав інформацію щодо випуску електронною поштою та негайно повернув готівку. Задоволений цим додатком. Відсоток повернення готівки не такий високий. Але щось краще ніж ніщо.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.03.2021

Привіт!

Дякуємо за ваш відгук :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити