Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    80
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
24.09.2022

Lety shop — це чудовий веб-сайт, де можна заробляти хороші кешбеки за допомогою онлайн-покупок. Я дуже задоволений обслуговуванням і підтримкою цієї компанії. Найкраща програма на сьогоднішній день, яка фактично надає кешбеки та навіть виплачує гроші.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.09.2022

Привіт.

Дуже дякую за цей відгук.
Ми дуже вдячні за те, що ви стали клієнтом і допомагаєте поділитися інформацією про нас. Ми завжди тут для вас ❤

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
23.09.2022

Дякую, Боже! Нарешті я отримав кешбек, оскільки дуже довго намагався це зробити, і тепер мені здавалося, що я не мав надії, що гроші повернуться від цього конкретного додатка.. але після наполегливих спроб, після спілкування з такою кількістю прихильників я нарешті отримав кешбек і тепер я щасливий... Дякую

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
23.09.2022

Привіт.

Дякуємо за ваш відгук. Ми раді почути, що ти щасливий.
Наскільки ми бачимо, виникла проблема з отриманням OTP. Сподіваюся, це більше не повториться. Будь ласка, пам’ятайте, наша команда підтримки клієнтів тут для вас у будь-який час :)

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
16.09.2022

На моє занепокоєння відповіла одна з ваших найкращих керівників (як на мене), її звали Міс/Місіс. Валентина. Вона стежила за моєю справою від початку до кінця, і коли її було вирішено, вона також повідомила мене. З її боку моє занепокоєння було повністю вирішено протягом 12 годин. Тепер іншій команді обслуговування клієнтів зазвичай потрібно 24-48 робочих годин для вирішення проблем із дзеркалами. Але її зусилля та зусилля членів вашої бекенд-команди заслуговують на схвалення, адже проблема була вирішена за дуже короткий проміжок часу. Вона була дуже доброзичливою, і її характер був корисним у моєму турботі. Вона дуже хотіла/була зацікавлена вирішити якомога більше моїх проблем/запитів зі свого боку. Це була дуже хороша її якість як менеджера з обслуговування клієнтів.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.09.2022

Привіт.

Дуже дякую за цей відгук. Кожен тут у LetyShops любить знати, що нашим клієнтам подобається те, що ми робимо :)
Якщо у вас виникнуть запитання, зв’яжіться з нашою дружньою командою обслуговування клієнтів.
Бажаємо приємних покупок!

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
31.08.2022
Дуже швидке виведення
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
23.08.2022

Це чудовий додаток для повернення грошей, якого я ніколи не бачив. Дякую letyshop

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.08.2022

Привіт.

Велике спасибі за ваш відгук. Бажаємо приємних покупок з LetyShops! :)

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
19.08.2022
добре
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.08.2022
Відмінний сервіс.
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.08.2022

Найкраща платформа повернення готівки в бізнесі. Їхня підтримка клієнтів чудова... Один із найкращих спеціалістів служби підтримки клієнтів, з якими я коли-небудь мав справу... Світлова швидкість реагування та швидке вирішення.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.08.2022

Привіт.

Дякуємо, що знайшли час, щоб зробити нам такий чудовий комплімент
Ваш відгук дуже важливий для нас і дає зрозуміти, що ми на правильному шляху!

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
21.07.2022
Швидке виведення. Протягом 30 хв.
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.07.2022

Дивовижна підтримка від Анни Галай (Anna Halai). Вся проблема була вирішена всього за 1 день. Дуже дякую. Раніше я використовував іншу сторону повернення грошей, але ніколи не отримував рішення так швидко.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.07.2022

Привіт.

Дуже дякуємо, що поділилися своїм відгуком :) Ми раді почути, що ви щасливі! heart

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
11.07.2022

Я дуже задоволена послугами магазинів lety

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
12.07.2022

Привіт.

Ми раді бачити Вас серед наших клієнтів :)
Гарного дня!

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
07.07.2022

Гаразд, тому минуло кілька місяців, відколи я збирав цю суму готівки, тепер фрукти дозріли, і настав мій час інкасувати. Мені дуже сподобався процес виведення, минуло лише 10 хвилин після того, як я подав заявку на інкасацію, і сума надійшла на мій рахунок. Так тримати, команда.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2022

Привіт.

Щиро дякуємо, що знайшли час, щоб залишити нам позитивний відгук.
Ми доклали багато зусиль для цього, тому ми раді чути, що це цінують наші клієнти ❤ Приємних покупок з LetyShops!

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити