Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    404
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
12.02.2022
Це хороший спосіб заощадити певну суму. Швидко та ефективно. Круто!!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.02.2022
Окрім того, що він простий у використанні, він має найкращу службу підтримки, яку я коли-небудь бачив.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.01.2022

Спочатку це було добре для мене, і я швидко отримав кешбек, тепер це займає багато часу, все залишається на розгляді, і я виконав бонус €55 з 3 друзями, які зробили покупки на €30 або більше, і він не надає їм бонус і мені це теж не робить, і ми вже на 30-му дні, сподіваюся, що у мене не буде проблем

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.02.2022

Привіт!

Дякуємо, що рекомендуєте LetyShops своїм друзям ❤

Бонус буде нарахований після підтвердження кешбеку рефералів. Якщо у вас виникли запитання, зв’яжіться з нами через розділ «Довідка» свого облікового запису.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
29.01.2022
Я в захваті від сайту. Все працює добре, і якщо у мене були якісь проблеми, вони швидко вирішувалися.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.01.2022

Letyshops пропонує чудовий сервіс. Вони не тільки допомагають вам трохи заощадити на покупках, але коли справа доходить до переказу грошей на ваш рахунок, вони дуже швидко і без проблем. Чудовий сервіс!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.01.2022

Щиро дякую за ваші слова! Ми раді допомогти вам заощадити.

heart

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
28.01.2022

Це не може бути швидше, менше ніж за 5 хвилин виведення коштів було переведено на PayPal. Щиро дякую за послугу…

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.01.2022

Оце Так! Ми раді, що вам подобається наш сервіс.

heart

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
25.01.2022

Дуже швидко з виведенням завжди. Я буду продовжувати купувати через них, коли вони запускатимуть свої спеціальні пропозиції, ви завжди економите більше, ніж на чорних п’ятницях та подібних подіях.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.01.2022

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
23.01.2022
Користуюся додатком більше півроку, і мені вдалося повернути кілька десятків євро за різні покупки, не докладаючи зусиль. Це добре працює з телефону або з комп’ютера і досить легко. Чи це коли-небудь не працювало або були проблеми, і вони швидко виправили.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.01.2022

Щоразу, коли я купую в магазині, кешбек не надається мені автоматично, і я повинен вимагати. Незважаючи на це, вони майже ніколи не дають мені згенерований кешбек.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.01.2022

Привіт!

Нам шкода, що у вас такий досвід. Якщо з будь-якої причини ви не отримаєте кешбек за замовлення, розміщені у нас, ми також залишимося без оплати. На жаль, коли ми надсилаємо запити до магазину, найчастіше отримуємо від них негативну відповідь. Втрата кешбеку може статися через кілька факторів: порушення умов магазину, тривала оплата (більше однієї години), використання промокодів, вплив сторонніх розширень.

Ми бачимо, що у вас відкритий запит. Просимо відповісти нашому менеджеру, щоб дізнатися можливі причини цієї ситуації.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
20.01.2022
Я в захваті від сервісу letyshops, послуги кешбеку, які він пропонує, чудові та дуже прості у використанні.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
18.01.2022
Після кількох покупок мені довелося щось зняти, і це був миттєвий вхід до PayPal. Я дуже задоволений, тому що з покупками можна накопичувати гроші, які потім дуже легко надсилати на PayPal або на картку. Настійно рекомендується!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
17.01.2022
Додаток чудовий, я завжди перевіряю, чи є кешбек у LetyShops, де я збираюся порівняти, оскільки ви завжди економите гроші. У мене ніколи не було проблем із застосуванням, я дуже задоволений.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити