Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    404
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
28.04.2022

Це чудова програма для отримання кешбеків від покупок, але моя думка більше зосереджена на обслуговуванні клієнтів, вони чудові, привітні, уважні, завжди з хорошими словами, вони відповідають вам супер швидко, я б хотів, щоб у всіх компаній був цей клієнт служби підтримки. Чиста фантастика, справді. Я маю лише слова подяки.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.04.2022

Привіт!

Ми раді знати, що ваш досвід роботи з нашим обслуговуванням клієнтів хороший. Ми дуже цінуємо, що ви з LetyShops!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
24.04.2022
Сподіваюся незабаром повернути гроші, і перш за все дякую
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.04.2022

Тіна відвідувала мене, і я ставлю їй 10 за увагу, повагу і, перш за все, за те, що вона шукала і вміла виконувати якнайкращу роботу. Ми не отримали те, що просили, тому що магазин не прийняв це, але вони боролися за те, щоб я отримав частину цього кешбеку, який належав мені. Як суспільство, ми зазвичай скаржимося, коли нам щось не подобається або ми не задоволені якимось менеджментом, але я також хочу, щоб громадське визнання Cdo втілювалося в життя. Ще раз дуже дякую за увагу. Бажаю, щоб багато рекламних роликів ставилися до своїх клієнтів так само добре, як ви зі мною ❤️❤️❤️

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.04.2022

Привіт!

Дуже дякую за коментар про ваш досвід. Ми це дуже цінуємо❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
04.04.2022
дуже швидко
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.04.2022
Це було дуже швидко і без проблем, я буду продовжувати купувати тут.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.03.2022

Я користуюся LetyShops досить довго. На сьогодні це найкращий кешбек. Обслуговування клієнтів завжди намагається позитивно вирішити запит. Якщо ви зробили щось всупереч регламенту, вони часто дають кешбек з власних коштів - так тримати !!! вітання

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.03.2022

Привіт.

Щиро дякуємо за відгук :) Бажаємо приємного шопінгу з LetyShops!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
16.03.2022

Дуже задоволений. Є деякі магазини, які не беруть автоматичний кешбек, а інші, як Iberia, створюють більше перешкод для повернення кешбеку. Але робота Letyshops бездоганна.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.03.2022

Привіт Нурія!

Ми дуже вдячні вам за те, що залишили свою думку ❤ Так, це правда, що може статися помилка і кешбек може не зареєструватися, але ми робимо все можливе, щоб виправити такі ситуації.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
04.03.2022

Дякую, що надали мені можливість співпрацювати з моїм Cashback for Ukraine, чудовою ініціативою. Я сподіваюся, що це допоможе вам!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.03.2022

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
04.03.2022

Я зняв свої кошти для України, сподіваюся, що війна скоро закінчиться!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.03.2022

Привіт!

Ми дуже вдячні вам за підтримку ❤ НІ війні!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
01.03.2022
Це чудово працює! Загалом я отримав 50 євро з моменту використання, чудово :)
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
22.02.2022
Відмінне обслуговування, дуже швидко, я в захваті.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.02.2022
Дуже хороший додаток і дуже ефективний сервіс. Дуже дякую…
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити