Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    82
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
15.06.2021

Програма лояльності дуже погана, навіть іноді вони проводять акції, які того варті, і в підсумку ви економите гроші, які в іншому випадку були б прямо втрачені. Це хороший сервіс, але програму лояльності слід значно вдосконалити, щоб заохотити більше використовувати сторінку.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.06.2021

Привіт Мігелю.

Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування LetyShop ❤

Ми врахуємо ваші пропозиції.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
02.06.2021
Чудовий додаток, оскільки ви отримуєте гроші назад
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.06.2021
відмінне застосування, просте у використанні та настійно рекомендується !!!
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.05.2021
Додаток працює дуже добре, і я повернув гроші на свій рахунок швидко і без проблем.
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
13.05.2021
Додаток працює дуже добре, і я повернув гроші на свій рахунок швидко і без проблем.
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.05.2021

Я зробив 4 покупки в Letyshop. Перший з’явився без проблем (мені ще не повернули гроші, оскільки час ще не минув, але я вірю, що вони повернуть мені кошти), однак інші 3 не з’являються. Який збіг обставин, лише перший і не більше. Точно так само сталося з моєю сестрою.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
13.05.2021

Доброго ранку, Допомога християнам.

Нам шкода, що у вас така думка, і ми зробимо все можливе, щоб її покращити.

Є багато факторів, які можуть вплинути на відшкодування. Наприклад, сторонні розширення, встановлені в браузері, або використання промо-кодів або купонів. Якщо у вашому браузері є інші розширення, крім LetyShop, радимо деактивувати їх під час майбутніх покупок.

Дякуємо за створення запитів, за втрачений кешбек. Ми зв’яжемося з партнерами, щоб з’ясувати причину втрати повернення грошей. Крім того, наш агент зв’яжеться з вами у ваших запитах №2471401 та №2469899, щоб допомогти з поверненням коштів.

Ми сподіваємось, що ви в кінцевому підсумку насолоджуєтесь нами і що більше не будете розчаровані.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
08.05.2021

СУМНО, вони роблять це дуже швидко !!!

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.05.2021

Любіть це! Особливо лікування команди LetyShops. У мене трапився інцидент із моєю покупкою, оскільки система не зареєструвала її, а отже, очікуваний повернення грошей не з’явився. Спочатку я був засмучений, і я відкрив відповідний запит на його отримання. Управління здавалося повільним, оскільки програма повідомила вас, що вони чекають відповіді магазину і що це може зайняти до 3 місяців. Згодом мене призначили людині, яка буде зі мною під час цього процесу. І до неї, і до Анни, я також хочу ще раз подякувати їй за те, що вона ставилася до мене в ці дні. Нарешті, я повернув свій кешбек, тому я дуже радий і схвильований. Бажаючи скоріше придбати знову, і більше не буде подібних випадків.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.05.2021

Привіт, Ксаквеліна.

Щиро дякую, що Ви написали про свій досвід використання LetyShop ❤

Ми сподіваємось, що все проходить добре і подібні випадки більше не повторяться.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
26.04.2021
Все чудово, дуже добре пояснено та надійність. Дякую!
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.04.2021

99% випадків вони зберігають кешбек, стверджуючи, що ви зробили щось не так (коли час, коли вони вам це роблять, ви робили те саме) або що магазин не надав їм комісії. Особливо, коли це покупки великих грошей, як це сталося зі мною з кількома мобільними телефонами тощо. У чому ваша вина (якщо це правда), тому що я вважаю, що вони роблять золото, коли мільйони людей змушують їх заробляти гроші, не отримуючи нічого взамін. Зі свого боку, я більше не буду користуватися цим веб-сайтом і не рекомендуватиму його нікому.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.04.2021

Привіт Девід.

Дякуємо, що залишили свою думку.

Дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Як і ви, ми також зацікавлені у зарахуванні грошових коштів. Тільки в цьому випадку ми отримуємо комісію від партнерів. Існують різні фактори, які можуть вплинути на зарахування грошових коштів (переплата даних, порушення правил магазину, тривала оплата (більше однієї години), використання промо-кодів). Ми також рекомендуємо вам деактивувати всі розширення, встановлені у вашому браузері, або спробувати використовувати інший браузер без розширень, крім LetyShop.

Девід, ми розуміємо твої емоції, але, на жаль, ми не завжди маємо можливість компенсувати втрачене повернення коштів з нашого рахунку. Від усієї душі ми сподіваємось, що завдяки нашим порадам подібні ситуації не повторяться.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
20.04.2021

Чудово мати можливість повернути частину витрачених грошей, і коли є супер Кешбек, ви повинні цим скористатися.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
17.04.2021
Я користуюся цією послугою недовго, і я в захваті. Вчора я просив про виведення коштів, а сьогодні у мене в PayPal. Для мене це звучить як класний додаток.
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити