Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    402
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
01.07.2022

Як завжди виняткове ставлення до Марії. Він завжди прислухається до всього, що від нього просять. а 10

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.07.2022

Привіт Дані!

Марія вітає ❤ Щиро дякуємо, що поділилися своєю думкою.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
27.06.2022

Дуже швидке та рішуче обслуговування, відмінне, рекомендую на 100% Марія М. відвідала мене, дуже дякую

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.06.2022

Привіт!

Дякуємо, що залишили свій коментар :)

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
26.06.2022

Супер професіонали, Марія М. допомогла мені і вирішила всі мої проблеми. Я зробив покупку в mediamarkt, і коли я розплачувався, проблема з кешбеком була «підслушна», вона дала мені 2,75%, а потім 10%, тому що letyshops відповідав за оплату решти % до цих 10% зі своєї кишені. ...... ....неймовірне керівництво цими хлопцями 10/10 дуже рекомендую

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.06.2022

Привіт Альваро!

Ми дуже вдячні вам за коментар. Ми завжди раді допомогти всім нашим користувачам ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
26.06.2022

Ідеальний сервіс. Кожен раз, коли у мене виникали проблеми, вони виправляли їх дуже швидко. Мені вже вдалося повернути 97 євро. я рекомендую це

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.06.2022

Привіт!

Щиро дякуємо Пабло за те, що поділилися своїм досвідом використання нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви робите покупки у нас ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
15.06.2022

Для невеликих покупок він працює без проблем, але коли ви робите велику покупку, алгоритм дивним чином виходить з ладу. Не я один з ним трапився... Коли ви пишете в службу підтримки, вам кажуть, що це не їх вина, а магазин. Кінцевим результатом є те, що ви наймаєте послугу, а вона не відповідає вимогам. Очевидно, що вони охоплені, оскільки в положеннях та умовах вони чітко дають зрозуміти, що вони не несуть відповідальності за збої свого алгоритму... Якщо це ваш продукт, вони повинні відповідати за свої збої, я кажу... Кінцевий результат, за мене нічого не вирішили, пропонують купон на збільшення кешбеку на 2 дні, що не має сенсу, знову витрачати гроші. Повернули шосту частину того, що повинні були, і пропонують мені більше кешбеку... У всякому разі... Я більше не буду користуватися цією послугою.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.06.2022

Доброго дня, Денні!

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Якщо з якихось причин партнери не передадуть інформацію для вашої покупки, ми також не залишимося без винагороди. Тому ми не завжди маємо можливість повністю погасити втрачений кешбек. Ми додали частковий бонус, щоб трохи порадувати вас. Сподіваємося, що наші рекомендації, які наш агент дав вам під час консультації, будуть корисними і допоможуть вам не втратити більше кешбеку.

Щасливий день.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
12.06.2022

Якщо монетизація в цій програмі заснована на технології, скажімо, вона залишає бажати кращого. Зі мною вже неодноразово траплялося, що перед покупкою я перевіряю, чи активовано розширення браузера, а при покупці кешбек не з’являється. Після подання запиту на керування ним у магазині та відображення операції в статистиці Letychops (чекання 4 місяці), відповідь така: оскільки продавець їм не відповідає, вони нічого не можуть зробити. Я вже розглядаю правдивість зазначеної послуги (у невеликих покупках це працює, але при покупці понад 400 євро миють руки).

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.06.2022

Привіт!

Нам дуже шкода, що склалася. Втрата кешбеку може бути викликана різними факторами, і ми не завжди можемо їх виявити. Ми звертаємося до наших партнерів, але іноді вони чомусь нам не відповідають. Ми додали частковий бонус, щоб трохи порадувати вас. Сподіваюся, наші рекомендації будуть корисними і допоможуть вам не втратити більше кешбеку.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
31.05.2022

Я вважаю, що це чудово — мати можливість повернути частину витрачених грошей. Я також попросив вивести кошти, і менш ніж за дві години вони вже були на моєму рахунку. Я отримав. Я рекомендую вам скористатися ним

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
31.05.2022

Щиро дякуємо, що рекомендуєте нас!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
13.05.2022

Ця платформа повернення грошей чудова!! Спочатку у мене були сумніви, бо мені здавалося дивним, що за покупку я можу отримати частину витрачених грошей, але так, це реально і чудово! Я дуже радий, що створив обліковий запис у LetyShops, тому що це так круто!! Надходження ваших грошей супер швидко і без труднощів

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
13.05.2022

Привіт!

Щиро дякуємо, що довіряєте нам. Ми раді, що вам подобається наш сервіс і що ви отримуєте задоволення від покупок у LetyShops ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
09.05.2022

Вони повертають вам гроші з ваших покупок, навіть якщо це кілька центів, але в підсумку це багато грошей. Я отримав 40 євро за покупки в Aliexpress і Shein. Деякі платформи, наприклад Mediamark, не приймають кешбек з сайту Канарських островів, що мені здається негативним моментом. Я знімав гроші лише один раз, і враження були хорошими, через пару днів у мене були гроші на рахунку. Я задоволений розширенням Chrome і програмою загалом, тому рекомендую його і буду продовжувати ним користуватися.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.05.2022

Привіт, Кармен!

Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання LetyShops. Щомісяця підзаробити ніколи не завадить ❤ Щодо кешбек акредитації Media Markt, то ми вас розуміємо, але в кожному магазині свої умови.

Приємних вам покупок і дякуємо, що ви з нами!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
30.04.2022

Це дуже корисний додаток, кожен раз, коли ви купуєте, ви отримуєте відсоток назад, це може зайняти кілька місяців, але якщо воно надійде, воно прийде, і ви можете використовувати гроші Cashback для інших покупок або переказати їх на свій рахунок. Це чудово!!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.05.2022

Привіт.

Щиро дякуємо за відгук, Джессіка! Ми раді, що вам подобається робити покупки у нас ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
28.04.2022

Це чудова програма для отримання кешбеків від покупок, але моя думка більше зосереджена на обслуговуванні клієнтів, вони чудові, привітні, уважні, завжди з хорошими словами, вони відповідають вам супер швидко, я б хотів, щоб у всіх компаній був цей клієнт служби підтримки. Чиста фантастика, справді. Я маю лише слова подяки.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.04.2022

Привіт!

Ми раді знати, що ваш досвід роботи з нашим обслуговуванням клієнтів хороший. Ми дуже цінуємо, що ви з LetyShops!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
24.04.2022
Сподіваюся незабаром повернути гроші, і перш за все дякую
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити