TOP
3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni od momentu wyjazdu
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni od momentu wyjazdu
Informacje i warunki

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

 

Ze względu na rozprzestrzenianie się koronawirusa (COVID-19) dostęp do niektórych miejsc docelowych może być ograniczony. Zalecamy rezerwację hoteli z opcją bezpłatnego anulowania.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno); 
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars); 
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój). 

Ważne! Cashback jest naliczany na saldo w ciągu 90 dni od faktycznej daty wyjazdu z hotelu

 

Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.

 

Przetwarzanie utraconych zamówień odbywa się tylko wtedy, gdy posiadasz wydrukowany paragon wystawiony w hotelu, który potwierdza pobyt. Zrzut ekranu rezerwacji z konta osobistego lub wyciągu z konta bankowego nie będzie rozpatrywany. 

 

Uwaga: ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (55)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
05.11.2017
Naliczono zwrot gotówki. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.09.2017
Hotel w Mediolanie. Ugoda z 21 lipca, zwrot gotówki szybko. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.07.2017
04/07/2017 zamówił apartament. Mieszkaliśmy już w maju i na początku czerwca, wróciliśmy już do domu i minął termin potwierdzenia (moim zdaniem 28 czerwca), ale zwrot pieniędzy nie został przyznany.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.07.2017

Witam

Dzięki za opinie. Proces potwierdzania rezerwacji i przyznania zwrotu gotówki odbywa się automatycznie i jak tylko usługa prześle odpowiednie potwierdzenie, status zamówienia zmieni się na „Zarejestrowany”. Czas na rejestrację jest niezbędny do obsługi procesu potwierdzenia rezerwacji i innych technicznych opóźnień, które mogą wystąpić.

Zwracamy uwagę, że zwrot gotówki jest potwierdzany średnio w ciągu 60 dni od daty faktycznego wyjazdu z hotelu.

Nie martw się, już wkrótce zwrot pieniędzy za zamówienie zostanie zaksięgowany na Twoim saldzie. Jeśli to nie nastąpi w ciągu 3-4 tygodni, koniecznie poinformuj o tym.

Będą pytania i sugestie dotyczące pracy naszego serwisu, prosimy o kontakt. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
07.02.2017
Bardzo zadowolony i moi przyjaciele też! Polecam wszystkim !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.12.2016
W 38 dniu po opłaceniu rezerwacji zwrot środków został pomyślnie zaksięgowany na saldzie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.10.2016
Super, super, super, zadowoleni ze wszystkiego jak zawsze, szybka rezerwacja, bardzo wygodne, używamy tego bardzo często!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.09.2016
Podróżowałem po Ukrainie przez całe lato, wiele ratując, wszystko jest tak jasne, jak na stronie!)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Booking z cashbackiem do 3%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.