3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

(3.52) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Booking (12)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 70 - 120 dni od momentu wyjazdu
Z przyczyn technicznych może się zdarzyć, że Twoje zamówienie złożone od 4/02 nie zostało uwzględnione na Twoim koncie osobistym. Zamówienie pojawi się automatycznie po usunięciu błędu.

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno);
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój);
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars).

Uwaga:

  • Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.
  • Przetwarzanie utraconych zamówień następuje wyłącznie w przypadku dostarczenia dwóch zrzutów ekranu: potwierdzenia rezerwacji pokoju z osobistego konta Rezerwacji oraz dowodu wpłaty, na który można wykorzystać wyciąg bankowy lub paragon hotelowy.
  • Ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (12)

(3.52) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
sandygzal
11.01.2023
SZYBKI ZWROT BEZ PROBLEMÓW !! SUPERUWIELBIAM TO
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
hugorendon.conovo
12.07.2022
Otrzymałem zwrot gotówki nieco wcześniej niż wskazano, doskonała rezerwacja!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
zondury
24.04.2022

Po stronie lety wszystko jest w porządku, ale jeśli w rezerwacji anulują rezerwację błędnie, to było warto, podniosłem z nimi około 4 bilety i wysłałem dowód, że rezerwacja została zakończona i nadal pojawia się jako anulowana, za co w lety no zwrot gotówki jest odzwierciedlony.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
25.04.2022

Witam!

Przepraszamy za zaistniałą sytuację i mamy nadzieję, że przy kolejnych rezerwacjach nie powtórzy się ona.

Pozdrowienia!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Sedrictoribio
15.02.2022

otrzymuje 4 z 4 skrzynek Beck, rezerwacja dociera bardzo szybko i dobrej jakości

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
15.02.2022

Dobry!

Bardzo dziękuję za komentarz.Życzymy udanych zakupów u nas!

Wszystkiego najlepszego,
Zespół LetyShops.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
pumas_2y6_
10.02.2022

Powinni oferować społeczeństwu więcej promocji, aby poprawić sprzedaż lub więcej rabatów

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
luciavelasco2206
27.01.2022
bardzo dobrze, polecam.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Sayuri Heredia
26.01.2022

Jest bardzo ciekawa i najwyraźniej jest to dobra aplikacja

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
26.01.2022

Witam!
Cieszymy się, że podoba Ci się nasza usługa.

wink

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
rocioale.macario9
26.01.2022

Gorąco polecam, ponieważ przydaje się, gdy chcesz podróżować

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
perlanavarro59406
25.01.2022
doskonała aplikacja
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
isabelglez9504
25.01.2022
dobra aplikacja.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
compraslizmx
16.03.2021
Dobra strona, moja podróż została odwołana z powodu siły wyższej, logicznie cashback również został anulowany, jednak dokonana przeze mnie płatność została zwrócona na moją kartę bez żadnego problemu
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Darwin Acosta
14.01.2020

Mój cashback nie dotarł tak, jak powinien

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
27.01.2020

Witam!

Aby wyjaśnić sytuację i pomóc Ci, stworzyliśmy zapytanie w dziale „Pomoc”. Poczekamy na Twoją odpowiedź.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Booking z cashbackiem do 3 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.