Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

 

Ze względu na rozprzestrzenianie się koronawirusa (COVID-19) dostęp do niektórych miejsc docelowych może być ograniczony. Zalecamy rezerwację hoteli z opcją bezpłatnego anulowania.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno); 
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars); 
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój). 

Ważne! Cashback jest naliczany na saldo w ciągu 90 dni od faktycznej daty wyjazdu z hotelu

 

Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.

 

Przetwarzanie utraconych zamówień odbywa się tylko wtedy, gdy posiadasz wydrukowany paragon wystawiony w hotelu, który potwierdza pobyt. Zrzut ekranu rezerwacji z konta osobistego lub wyciągu z konta bankowego nie będzie rozpatrywany. 

 

Uwaga: ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (13)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
16.06.2020
To wymaga czasu, ale dobrze
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.03.2020
Musiałem czekać 90 dni, ale w końcu otrzymałem zwrot 5%. Nieźle :)
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.01.2020

Po raz drugi nie zwracam gotówki na tej stronie

Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2020

Dzień dobry

Dzięki za pisanie. Z przyjemnością pomożemy Ci rozwiązać tę sytuację. Utworzyliśmy już zapytanie w pomocy technicznej. Możesz go znaleźć na swoim koncie osobistym w sekcji „Pomoc”. Czekamy na twoją odpowiedź.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate.
26.11.2019

Nadal czekam, czekam na odpowiedź od 15 dni. Wysłałem Ci 2 wiadomości.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.11.2019

Dzień dobry

Przepraszamy za brak odpowiedzi za dużo czasu. Widzimy, że kierownik odpowiedział już na twoje zapytanie.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.11.2019

Myślę, że to wielkie opóźnienie, ponieważ nie jesteśmy w stanie uzyskać zwrotu pieniędzy za pośrednictwem aplikacji z telefonu komórkowego, dziś większość z nas dokonuje rezerwacji za pomocą telefonu komórkowego, a nie komputera

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.11.2019

Cześć

W rzeczywistości zwrot pieniędzy nie jest przyznawany za zamówienia złożone za pośrednictwem aplikacji mobilnej Booking.com (Android lub iOS). Dokonując rezerwacji za pomocą przeglądarki mobilnej lub naszej aplikacji, zwrot gotówki pojawi się na Twoim koncie.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.11.2019
Po przewidywanym czasie zwrotu pieniędzy rozmawiałem z obsługą i poza tym, że byli bardzo uprzejmi, pomogli mi z moim zwrotem, byli bardzo szczęśliwi.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.10.2019

Powiedziano mi, że nie otrzymam zwrotu kosztów za rezerwację z mojego telefonu komórkowego ☹️

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.10.2019

Cześć

Cashback nie jest przyznawany za zamówienia złożone za pośrednictwem aplikacji mobilnej Booking.com (Android lub iOS). Dokonując rezerwacji za pomocą przeglądarki mobilnej lub naszej aplikacji, zwrot gotówki pojawi się na Twoim koncie.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.10.2019

Byłem trochę latany, jeśli bankomat byłby skuteczny, ponieważ był to 6 € i prawda jest taka, że zajęło to prawie 2 miesiące, ale w końcu przyjechałem, w tej chwili bardzo zadowolony.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.09.2019

Umieściłem gwiazdę, ponieważ nie mogę rozzłościć twarzy. To oszustwo, zrobiłem tutaj rezerwację hotelu, dokonałem płatności w hotelu i nigdy nie zwrócili procentu, który według nich oferują. To samo przydarzyło mi się z aliexpress

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.09.2019

Dzień dobry

Utrata zwrotu gotówki jest nieprzyjemną sytuacją. Rzeczy, które mogą spowodować utratę zwrotu gotówki:
- rozszerzenia przeglądarki innych firm;
- wykorzystanie kodów promocyjnych / kuponów z innych stron;
- przejście podczas zakupu w zakładkach / stronach.

W celu rozwiązania tej kwestii tworzymy konsultacje z serwisem informacyjnym. Poczekamy na odpowiedź.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.09.2019

Minął już prawie miesiąc (26 dni) od wymeldowania i nie wróciłem jeszcze z Cashback hotelu, w którym byłem. Nadal wskazuje, że jest w toku, gdy zostało już zapłacone, a rezerwacja nie została anulowana. Wysłałem wiadomość e-mail na adres support@letyshops.com, minęły 72 godziny i nadal nie ma odpowiedzi.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.09.2019

Dzień dobry

Na stronie usługi rezerwacji jest napisane, że zwrot jest potwierdzany średnio przez 60 dni od faktycznej daty wyjazdu z hotelu.

Przepraszamy za brak odpowiedzi za dużo czasu. Widzimy, że menedżer już odpowiedział na twoje zapytanie.

Zespół
LetyShops.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.09.2019

Miałem też problemy z rezerwowaniem gotówki, ciekawy, że w chińskich sklepach mi się to nie zdarza.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.09.2019

Dzień dobry

Każdy sklep ma swoje własne warunki do zwrotu gotówki. Możesz znaleźć te rekomendacje na stronie sklepu po przejściu. Jeśli masz jakieś trudności lub pytania, zawsze możesz napisać do działu obsługi klienta.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.08.2019

Zrobiłem rezerwację i nic się nie pojawia

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.08.2019

Cześć

Aby wyjaśnić sytuację i pomóc, utworzyliśmy zapytanie w sekcji „Pomoc”. Poczekamy na twoją odpowiedź.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Booking z cashbackiem do 3%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.