3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

(3.52) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Booking (24)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 70 - 120 dni od momentu wyjazdu
Z przyczyn technicznych może się zdarzyć, że Twoje zamówienie złożone od 4/02 nie zostało uwzględnione na Twoim koncie osobistym. Zamówienie pojawi się automatycznie po usunięciu błędu.

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno);
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój);
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars).

Uwaga:

  • Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.
  • Przetwarzanie utraconych zamówień następuje wyłącznie w przypadku dostarczenia dwóch zrzutów ekranu: potwierdzenia rezerwacji pokoju z osobistego konta Rezerwacji oraz dowodu wpłaty, na który można wykorzystać wyciąg bankowy lub paragon hotelowy.
  • Ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (24)

(3.52) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Robert Galemba
13.01.2023

wszystko spoko przy standardowym zwrocie, ale już przy np. 10% zwrocie cena jest o niecałe 100zł wieksza

LetyShops
13.01.2023

Dzień dobry. 

Dziękujemy za recenzję. 

Informację o możliwej różnice w cenie opublikowaliśmy na stronie sklepu.
Partnerzy doradzają być już zalogowanym za swoim koncie Booking w moment przejście. Czyli najpierw zalogować się do Booking, po czym dokonać przejścia od nas. 

Zespół LetyShops

jwroblewska32
09.01.2023

Super, zawsze korzystam, nie było żadnych problemów, czas oczekiwania, taki jak napisano

grzegorz.kubik
06.01.2023
Cashback zawsze działa jak należy. Tak trzymać!
Ada Dawidowska
05.12.2022

Wszystko się udało, szybki cashback ;) bezproblemowa wypłata

frakowy
19.10.2022
Korzystam od dawna i jestem bardzo zadowolony !! Bardzo jasny dla mnie czas na realizację cashbacku, do tej pory tylko jedna reklamacja co do dotyczącą wysokości kwoty - szybko rozpatrzona. biorąc pod uwagę, że korzystam z oferty 1-2 w tygodniu to daje zdecydowane 10/10
Tjur0
11.10.2022

czas oczekiwania na uznanie zazwyczaj dłuższy niż w przypadku innych sklepów (konieczność wprowadzenia daty wymeldowania na letyshops), jednak jak do tej pory nie miałem z tym problemu. Najwyższe zwroty mam właśnie z booking, bo noclegi to spory koszt, więc kilka wyjazdów i można odłożyć na jedną dodatkową noc w innym mieście :) Polecam

LetyShops
11.10.2022

Dzień dobry. 

Dziękujemy za recenzję. :)

Termin naliczania cashbacku z Booking.com trochę się różni od pozostałych sklepów. 
Czas się zaczyna liczyć od momentu wyjazdu z miejsca zamieszkania, a nie od momentu zakupu. 

Nie koniecznie trzeba podawać datę wymeldowania dla potwierdzenia zwrotu. Ta informacja potrzebna tylko dla rozliczenia maksymalnego terminu akceptacji cashbacka. 

Zespół LetyShops 

Daria Goch
14.09.2022
Trochę to trwa, ale warto poczekać :)
dagmara.czerwinska97
23.08.2022
Zrobiłam i opłaciłam rezerwację za 460 złotych. Cashback od razu się naliczył i jest jako „oczekiwany” na moim koncie. 46 złotych cashabcku to coś super. Naprawdę
Jakub Ciszak
12.07.2022

Cashback w Booking działa doskonale, zawsze automatycznie wskakuje i zazwyczaj zostaje uznany szybciej niż maksymalny czas oczekiwania.

krolkamil94
10.07.2022

Cashback pojawia się za każdym razem automatycznie. Miła odmiana, patrząc na inne sklepy. Polecam!

Radek Zgiet
07.07.2022

Zawsze rezerwuje wycieczki z Booking.com i ten cashback z LetyShops jest bardzo przydatny i pomaga odzyskać część pieniędzy z rezerwacji. Polecam!

LetyShops
07.07.2022

Dzień dobry!

Dziękuję za opinię :)
Cieszymy się że są Państwo zadowoleni z naszych usług.

Zespół LetyShops

Adam Jagodziński
19.04.2022
Do tej pory trzy razy korzystałem z cashbacku przy rezerwacji wyjazdu na booking i za każdym razem wszystko zaliczało i zwrot był przypisywany do konta. Czas oczekiwania na cashback również krótszy od tego podanego na LetyShop.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Booking z cashbackiem do 3 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.