Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

 

Ze względu na rozprzestrzenianie się koronawirusa (COVID-19) dostęp do niektórych miejsc docelowych może być ograniczony. Zalecamy rezerwację hoteli z opcją bezpłatnego anulowania.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno); 
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars); 
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój). 

Ważne! Cashback jest naliczany na saldo w ciągu 90 dni od faktycznej daty wyjazdu z hotelu

 

Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.

 

Przetwarzanie utraconych zamówień odbywa się tylko wtedy, gdy posiadasz wydrukowany paragon wystawiony w hotelu, który potwierdza pobyt. Zrzut ekranu rezerwacji z konta osobistego lub wyciągu z konta bankowego nie będzie rozpatrywany. 

 

Uwaga: ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (55)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
18.03.2020

Zaprosił przyjaciela do zarejestrowania się w tym programie. Zarezerwował duże rezerwacje noclegów. Wrócił z podróży 6 lutego. Ale nie otrzymał żadnej rekompensaty. W związku z tym, jako zwrot gotówki, również nie otrzymałem żadnych poleceń. Smutne Kwoty powinny być małe. Konieczne było skorzystanie z innych podobnych usług.

Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.03.2020

Dzień dobry

Zwrot pieniędzy za rezerwację Twojego znajomego jest nadal w toku i zostanie zaksięgowany w ciągu 90 dni od faktycznego wyjazdu z hotelu. To są warunki partnerów.

Po zaksięgowaniu otrzymasz również bonus :)

Z poważaniem
zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate.
20.02.2020
Naliczono kolejny zwrot gotówki z rezerwacji. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.01.2020

cashback jest przyznawany za każdym razem. kiedy już wykonujesz normalne przejście. Nie można zminimalizować okna, oddychać, delikatnie nacisnąć przycisk itp. i tak z rezerwacją za każdym razem. po raz kolejny zarezerwowałem hotel dzisiaj i nie nastąpił zwrot gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.01.2020

Witam

Każdy sklep ma swoje własne warunki projektowe. Zalecamy pozostanie przy nich, aby nasz link partnerski został pomyślnie przechwycony. Booking.com stał się wiarygodnym partnerem. Zwrot gotówki jest wyświetlany normalnie.

Utworzono połączenie z usługą opieki w Twoim imieniu. Mam nadzieję na opinie :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.01.2020
Cashback zawsze pojawia się i jest znaczący, szczególnie w przypadku podróży do Europy, gdzie pokoje są droższe lub dłuższe. Tylko raz użyłem kodu promocyjnego WizzAir i nie przyszedł, ale jest on opisany w powyższych warunkach, po prostu go nie wziąłem pod uwagę. Wtedy właśnie zdałem sobie sprawę. Najważniejsze, aby nie używać kodów promocyjnych i wszystko będzie dobrze.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.12.2019

Cena za zwrot gotówki przy rezerwacji jest o 500-700 UAH droższa w jednym pokoju hotelowym, w porównaniu do rezerwacji bezpośredniej, a nawet jeśli minus 3% wsparcia jest droższe !!! Oczekiwanie na wyjaśnienie

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.12.2019

Dzień dobry

Informacja, że koszt rezerwacji może się różnić po przejściu z naszej strony internetowej jest publikowany na stronie podczas przejścia .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.12.2019
Cashback przychodzi, z wyjątkiem sytuacji, gdy w hotelach nie było miejsc, najwyraźniej przepełniających rezerwację i nie mogących być zakwaterowanych, cashback za te rezerwacje był odrzucany, ale często dają one większy procent zapasów, chociaż sam cashback musi poczekać kilka miesięcy po podróży, nawet jeśli został zarezerwowany sześć miesięcy temu
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.11.2019

Czarny piątek ze zwiększonym cashbackiem jest z pewnością fajny, ale dlaczego z aktywacją cashbacku cena jest tylko o 12% wyższa (((Bardzo smutne)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.12.2019

Witam

Ewentualna zmiana kosztu rezerwacji została ostrzeżona na stronie sklepu. Spróbuj zarejestrować się lub zalogować do Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić cenę.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
25.11.2019
w porządku, płać normalnie
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.10.2019

Zwrot gotówki potwierdzony 30.06.2019 dzisiaj 26.10.2019. Już prawie trzy miesiące! To mistyfikacja!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.11.2019

Dzień dobry

Cashback jest potwierdzany średnio w ciągu 60 dni od daty faktycznego wyjazdu z hotelu. Aby wspólnie ustalić datę rejestracji, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Czekamy na twoją odpowiedź w sekcji „Pomoc”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.10.2019

Po przejściu na stronę cena rezerwacji wzrosła z 177 euro do 194 euro. Zachowaj ostrożność podczas korzystania z Fly Shop for Bookings.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.10.2019

Olga, dzień dobry!

Koszt rezerwacji po przejściu z naszej strony internetowej może się różnić. Informacje te są również dostępne na Booking.com .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.09.2019

Dzień dobry Zostałem potwierdzony i otrzymałem zwrot pieniędzy na portfelu. nawet przy płatności za pobyt bez karty kredytowej. Nie mam jeszcze żadnych skarg na tę usługę. były pewne trudności, ale dotyczyło to kupowania towarów w innym sklepie. Trudności zostały ostatecznie rozwiązane i naliczono zwrot gotówki. Chciałbym życzyć, aby zwrócone środki pieniężne można było zamówić do wypłaty z 50 UAH.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.09.2019

Inna, gratulacje!

Dziękuję za miłe słowa. Bardzo miło :)

Ustaliliśmy limit wypłat, ponieważ pobieramy opłatę za przelew.
Będą zmiany, powiadomimy Cię.

Z poważaniem
zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.09.2019
Bardzo fajna obsługa, 10/10, wygodna, niedroga
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Booking z cashbackiem do 3%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.