3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

(3.52) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Booking (5)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 70 - 120 dni od momentu wyjazdu
Z przyczyn technicznych może się zdarzyć, że Twoje zamówienie złożone od 4/02 nie zostało uwzględnione na Twoim koncie osobistym. Zamówienie pojawi się automatycznie po usunięciu błędu.

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno);
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój);
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars).

Uwaga:

  • Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.
  • Przetwarzanie utraconych zamówień następuje wyłącznie w przypadku dostarczenia dwóch zrzutów ekranu: potwierdzenia rezerwacji pokoju z osobistego konta Rezerwacji oraz dowodu wpłaty, na który można wykorzystać wyciąg bankowy lub paragon hotelowy.
  • Ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (5)

(3.52) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Lidia Mena
24.05.2022
Rezerwacja jest bardzo dobra, korzystam z nich od dawna i do tej pory jest doskonała i bezpieczna.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
moreniitah Lopes.
18.03.2022

Zrobiłem tutaj rezerwację i aktywowałem wszystkie kroki, których nie znam, ponieważ nie było to zarejestrowane i musiałem teraz złożyć wniosek, nie wiem, jak długo to potrwa

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
18.03.2022

Dzień dobry!

Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby ustalić przyczynę utraty cashbacku i go zwrócić. Proszę śledzić stan swojego zgłoszenia. Jak tylko nam odpowiedzą, natychmiast Cię powiadomimy.

Jeśli masz pytania, napisz do nas na support@letyshops.com. Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy.

Pozdrowienia!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
jjvrb
25.02.2020
dzięki, wszystko jest szybkie. Mój cashback został zaksięgowany w ciągu 24 godzin. Polecam LetyShops.com
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Женя Арабаджи
18.09.2019

Dobry dzień! powiedz mi, jaki jest Twój zwrot gotówki, jeśli bez Twojej usługi jest napisane na rezerwacji. pisze: Budget Twin Room - Goście: 2 2 łóżka pojedyncze Zostały 2 pokoje! 2 noce, 2 osoby dorosłe 76 USD Cena 76 USD + podatek i opłaty (3 USD)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.09.2019

Dobry dzień!

Zhenya, koszt rezerwacji może się naprawdę różnić. Informacje te są dostępne dla naszych użytkowników na stronie Booking.com .

Możesz wyświetlić inne opcje rezerwacji, zarejestrować się lub zalogować na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić cenę.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
jecastro1094
16.08.2019

Nie mogłem dokonać rezerwacji w hotelu, poszedłem na stronę letyshops, a stamtąd na stronę rezerwacji i nie mogłem dokonać rezerwacji, ponieważ za każdym razem, gdy dawałem go w celu potwierdzenia rezerwacji, mówił mi, że wystąpił błąd i próbowałem więcej niż 5 razy i z różnymi kartami (myślę, że błąd może tam być, ale tak nie było) Spróbowałem ponownie wylogować się z letyshopów i otworzyć inną zakładkę całkowicie odrębną dla rezerwacji, a więc jeśli moja rezerwacja zadziałała za pierwszym razem i z jedną kart Z tymi, które wypróbowałem wcześniej, oznacza to, że stało się tak, ponieważ uzyskałem dostęp do strony rezerwacji przez letyshopy, które nie pozwoliły mi dokonać rezerwacji, powinni poprawić te rzeczy, ponieważ nie ma sensu mieć konta w letyshops jeśli nie może korzystać i raczej generuje błędy na stronie partnerów np. rezerwacja.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
16.08.2019

Dzień dobry.

Aby rozwiązać tę sytuację i pomóc Ci, napisaliśmy do Ciebie w e-mailu, w którym zarejestrowane jest Twoje konto LetyShops. Kiedy będziesz miał czas, odpowiedz nam.

Czekamy na Twoją odpowiedź.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Booking z cashbackiem do 3 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.