Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
до 5 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в Aliexpress з кешбеком в Україні

Інформація та умови
1.5 %
по этой ставке считается 97% товаров, к сожалению, точного списка нет
5 %
по этой ставке считается 2% товаров
0.5 %
по этой ставке считается 1% товаров
0 %
за заказы у продавцов из списка ниже*
Час очікування нарахування кешбеку
Середній час очікування кешбеку: 50 днів
Максимальний час очікування кешбеку: 150 днів

Відгуки про Aliexpress (8)

Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
11.12.2019

Іноді служба повернення грошових коштів не працює знову або із затримкою на 1 тиждень, поки нарешті не повернеться. Нещодавно я платив за допомогою Cashback на AliExpress, сплачений у розмірі 198 €, і чекаю до сьогодні знову за повернення грошей, але я думаю, що це не прийде, і я не маю бажання кожен раз, тому що послуга зв’язатися, оскільки це забирає занадто багато часу. Кешбек був активним, піктограму зеленого кольору, антивірус та блокувальник реклами все одно не отримували нічого. Служба повернення готівкових коштів LetyShops недолікована або упакована з великою затримкою, оскільки є інші сервіси повернення готівки, які є кращими і мають навіть більші відсотки, ніж у повернення грошових коштів, ніж у LetyShops. В майбутньому я розчарований LetyShops, я буду користуватися іншою послугою до тих пір, поки LetyShops нічого не зробить з їхньою якістю обслуговування.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.12.2019

Привіт,

Ми також роздратовані, коли втрачається повернення готівки, бо тоді ми не отримуємо жодної комісії.
Можливість повернення готівки не з’явилася, якщо були порушені умови магазину або наші правила .

Ми розуміємо, що запити щодо підтримки клієнтів займають ваш особистий час, але без вашої допомоги зрозуміти ситуацію неможливо. Якщо можливо, напишіть менеджеру в розділі «Довідка».

Привітання
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
05.12.2019
Думаю, цех непоганий.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.11.2019

Я купив пристрій, але в мене немає грошей назад, і я думаю, що це нерозумно платформа повернення готівки не працює

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
12.11.2019

Привіт,

Зверніть увагу, що Cashback вже відображається у вашому особистому рахунку. Якщо у вас є додаткові запитання, будь ласка, напишіть у розділі Довідка. Ми завжди готові допомогти.

З повагою
LetyShops команда

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
09.11.2019
Цей магазин дуже дешевий і завжди пропонував нове, і на цій роботі є все
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.09.2019
Топ. Я схвильований. Все працює чудово. Звернення грошей працює безперебійно. якщо хтось купує через Aliexpress і перепродує ці предмети вдома, за допомогою цього повернення грошей, не зробивши жодного кроку, він збільшив прибуток щонайменше на 3%. Ось що я хотів, це я і маю, і зараз це понад 3% через лояльність. що щось працює як в реальності, так і в моїх мріях і думках майже неможливо. Але комбінезони та Aliexpress - це лише один виняток, де все працює ідеально. Я дякую обом платформам та їхнім операторам на колінах. це реальна економіка, де можна заробити грошима своїм розумом і розумом. Нехай ти живеш вічно здоровим, щасливим і стаєш надзвичайно багатим. Дякую
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.08.2019
поки що жодних проблем не було
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.02.2019
Я дуже задоволений, набагато швидше, ніж інші.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.01.2019
дійсно здорово
Відгук був перекладений з німецької, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
Схожі магазини з кешбеком
Купляй в Aliexpress з кешбеком до 5 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити