Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
до 5 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в AliExpress з кешбеком в Україні

Інформація та умови
5 %
Мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер’єру, садове спорядження
1 %
Все інше, а також неафіліатні товари* з розділів Мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер'єру, садові приналежності
0 %
за замовлення у продавців зі списку нижче*
Час очікування нарахування кешбеку
Середній час очікування кешбеку: 75 днів
Максимальний час очікування кешбеку: 120 днів
Щоб дізнатися чи є продукт афіліатним, скористайся формою нижче.
Вкажи посилання на товар Aliexpress і дізнайся про кешбек на нього
Посилання на товар
Зверни увагу! З 15/10 діє нове правило: кешбек буде нарахований тільки якщо країна доставки замовлення буде співпадати з країною твого акаунту LetyShops. Якщо з якихось причин вони відрізняються - напиши в нашу Службу турботи про клієнтів.

*список магазинів без кешбеку.

*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.

 

Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.

 

Ти можеш отримати підвищений кешбек:

  • до 15% за перший афіліатний товар в кошику нового користувача АliExpress
  • до 40% за покупку в розділі Hot products
Кешбек не нараховується або буде відхилений:
  • якщо товар раніше був доданий до кошика чи "Мої бажання" зі сторонніх ресурсів;
  • за замовлення, щодо якого було відкрито диспут;
  • якщо замовлення знаходилось в статусі "Очікує оплати" більше 3-х днів;
  • якщо при покупці з розділу Hot products в замовленні використані купони чи промокоди;
  • якщо при замовленні з розділу Hot products магазин виявить порушення умов;
  • за подарункові сертифікати;
  • за додаткові послуги (доставка, поповнення мобільного, знижка на оплату та ін.);
  • за замовлення, зроблені з кількох акаунтів AliExpress з використанням купонів;
  • якщо продавець скорегував ціну після додавання товару в корзину.
Важливо!
  • Використання промокоду може стати причиною відхилення кешбеку.
  • Номери замовлень в особистому кабінеті LetyShops і в магазині можуть не співпадати.
  • Максимальна сума кешбеку за одне замовлення - 40 доларів.
  • Фактично зарахована сума замовлення може трохи відрізнятися від суми, зазначеної при оформленні замовлення. Це пов'язано з конвертацією валюти платежу у валюту твого акаунту.

Відгуки про AliExpress (21)

Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
10.10.2021

Чудово, я думав, що це брехня, але сьогодні моє перше зняття було зараховано на мій рахунок.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.09.2021
Рекомендується будь -якому клієнту.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
12.06.2021

Досі досвід

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.03.2021
Я люблю aliexpres, я вже сьогодні отримував свої замовлення, а також завдяки letyshoops за чудову послугу
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.12.2020

Якщо кешбек працює для Aliexpress, але вам доведеться почекати 15 днів, оскільки я підтверджую доставку вашого замовлення, щоб отримати кешбек, платіж становить щонайменше 5 доларів в paypal і без комісій, перевищуючи сторінку

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.06.2020
Все добре із супершвидкими замовленнями та поверненням також
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.05.2020

Ну, я хотів придбати 8 Гб оперативної пам'яті, і я отримую відправлення за $ 44, а товар за 28 доларів, тому що для мене це занадто багато ...

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.05.2020

Доброго дня.

Ми працюємо з багатьма іншими магазинами. Можливо, деякі з них вам сподобаються.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
14.03.2020
Не всі магазини Aliexpress приймають готівку, перед покупкою переконайтесь
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.02.2020
Я даю 5 привітань
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.01.2020

Я придбав деякі продукти, і я все ще чекаю мого повернення грошей ☺️

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.02.2020

Доброго ранку

Дякую за написання. Ми раді допомогти вам вирішити цю ситуацію. Ми вже створили запит у службі довідки. Ви можете знайти його в особистому кабінеті в розділі "Довідка". Ми з нетерпінням чекаємо вашої відповіді.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
06.12.2019
Все добре !!! На початку я розмістив замовлення, і повернення готівки не було зареєстровано, на що я надіслав запит, і через кілька днів мені було зараховано покупку, дякую !!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.12.2019

Привіт, доброго ранку. Я - постійний покупець на Aliexpress. 1 грудня я створив обліковий запис у Letyshops і здійснив покупку на Aliexpress (я навіть завантажив розширення, і я зробив це за допомогою засобів). Але минуло 3 дні, і моя покупка з поверненням готівки не зареєстрована. Я вже надсилав запит, але він все ще відкритий, і поки вони мені не відповідають. Дякую

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.02.2020

Привіт!

Ми бачимо, що ви створили запит на втрату грошових коштів. Незабаром наш консультант із обслуговування клієнтів відповість вам та допоможе вирішити проблему.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
Схожі магазини з кешбеком
Купляй в AliExpress з кешбеком до 5 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити