Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
до 5 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в AliExpress з кешбеком в Україні

Інформація та умови
5 %
Мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер’єру, садове спорядження
1 %
Все інше, а також неафіліатні товари* з розділів Мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер'єру, садові приналежності
0 %
за замовлення у продавців зі списку нижче*
Час очікування нарахування кешбеку
Середній час очікування кешбеку: 75 днів
Максимальний час очікування кешбеку: 120 днів
Щоб дізнатися чи є продукт афіліатним, скористайся формою нижче.
Вкажи посилання на товар Aliexpress і дізнайся про кешбек на нього
Посилання на товар

*список магазинів без кешбеку.

*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.

 

Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.

Зверни увагу! Кешбек буде нарахований тільки якщо IP-адреса при покупці і країна доставки замовлення будуть співпадати з країною твого акаунту LetyShops. Якщо з якихось причин вони відрізняються - напиши в нашу Службу турботи про клієнтів.

Ти можеш отримати підвищений кешбек:

  • до 15% за перший афіліатний товар в кошику нового користувача АliExpress
  • до 40% за покупку в розділі Hot products
Кешбек не нараховується або буде відхилений:
  • якщо товар раніше був доданий до кошика чи "Мої бажання" зі сторонніх ресурсів;
  • за замовлення, щодо якого було відкрито диспут;
  • якщо замовлення знаходилось в статусі "Очікує оплати" більше 3-х днів;
  • якщо при покупці з розділу Hot products в замовленні використані купони чи промокоди;
  • якщо при замовленні з розділу Hot products магазин виявить порушення умов;
  • за подарункові сертифікати;
  • за додаткові послуги (доставка, поповнення мобільного, знижка на оплату та ін.);
  • за замовлення, зроблені з кількох акаунтів AliExpress з використанням купонів;
  • якщо продавець скорегував ціну після додавання товару в корзину.
Важливо!
  • Використання промокоду може стати причиною відхилення кешбеку.
  • Номери замовлень в особистому кабінеті LetyShops і в магазині можуть не співпадати.
  • Максимальна сума кешбеку за одне замовлення - 40 доларів.
  • Фактично зарахована сума замовлення може трохи відрізнятися від суми, зазначеної при оформленні замовлення. Це пов'язано з конвертацією валюти платежу у валюту твого акаунту.

Відгуки про AliExpress (29)

Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
08.09.2021
Я не вірив, що вони повернуть мені трохи грошей, і я отримав повернення грошей, тому що раніше я цього не дізнався, у мене було набагато більше грошей. відмінний сервіс.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.06.2021

Я вже зробив кілька покупок, і коли я підтверджую прибуття кожного товару, крахбак було зроблено не багато, але потроху він багато відповідає

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.06.2021

Привіт Іване,

Щиро дякуємо, що поділилися з нами своїм досвідом покупок ❤

Вітаю!
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
29.03.2021
Молодці, поки що все чесно. Я купив, отримав товар, отримав готівку
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.03.2021
Я зовсім забув, що здійснив покупку з активованим кешбеком, і, на мій подив, я отримав електронне повідомлення від Letyshop про те, що вони зарахували мені мої гроші. Це чудово!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.03.2021

Ціна всього дуже хороша, але вони повинні добре прочитати, що вони збираються придбати, тому що це може бути не те, що ви очікуєте.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.11.2020

Я збираюся зробити свої перші покупки ... Я витрачу близько 150 доларів ... у нас буде. Якщо з якихось причин не буде застосовано жодної вимоги, будьте впевнені, що я залишу ще один коментар.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.11.2020

Привіт Джон.

Дякуємо, що обрали нас. Якщо у вас виникли запитання, ви завжди можете зв’язатися з нашою командою підтримки за адресою support@letyshops.com.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
01.10.2020
Відмінна програма, це дійсно працює.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.09.2020

затримка, але вони виконують, вони виконують, сподіваємось, Aliexpress буде виконаний із поставками

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.08.2020
Простіший спосіб придбання та збереження в Інтернеті краще, ніж на інших сторінках, вони дають мені спокій, що моє замовлення надійде або вони повернуть мої гроші до цих пір.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.08.2020

Привіт, цей додаток є відмінним. Я хочу лише зазначити один недолік. Зараз у магазинах Aliexpress магазині Aliexpress з’являються 25% грошових коштів за кожну покупку. Сподіваюся, я здійснив покупку, і вони повідомили, що мені буде зараховано менше 7% повернення готівки. Це мене хвилює, тому що, можливо, в інших акціях я захоплююсь рекламою і роблю покупки з поганою надією.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.08.2020

Доброго дня!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупок з готівкою.

Загальна сума повернення грошей на Aliexpress залежить від категорії товару: приклад.
Під час кампанії ставка була підвищена в 5 разів, що дало можливість отримати повернення грошових коштів у розмірі 7,5% або 25%.
Ви, ймовірно, купили товар із категорії "Все інше", тому ви отримали 7,5% повернення готівки.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
07.08.2020
100% та ефективні платежі.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.08.2020
відмінна сторінка, хороша безпека, якщо ви добре обрали продавця, вона приїжджає дуже швидко сюди, в Колумбії 16-25 днів, на мій досвід! Я повністю рекомендую!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
Схожі магазини з кешбеком
Купляй в AliExpress з кешбеком до 5 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити