do 3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Eneba z cashbackiem w Polsce

(4.32) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Eneba (14)
Informacje i warunki
3 %
Opłacone zamówienie
4,30 €
Dla zatwierdzonego nowego sprzedawcy oferującego konsole i gry (tylko Hiszpania)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 60 - 90 dni
Uwaga!
  • Cashback nie jest naliczany od transakcji wewnętrznych sprzedawców Eneba.
  • Cashback jest naliczany tylko za wartość netto artykułu, z wyłączeniem podatku od wartości dodanej, wszystkich innych podatków i opłat oraz dodatkowych kosztów dostawy i wysyłki.

Recenzje na temat Eneba (14)

(4.32) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
26.06.2022

dobre, polecane

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.02.2022

Wszystkie moje zakupy zostały zaksięgowane, z wyjątkiem ostatniego, musiałem poprosić Letyshops o wsparcie, a oni pomogli mi znaleźć kupon na moje zamówienie... I w końcu go zaliczyli! Oni są świetni

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.02.2022

Witam!

Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Miło mi pomagać ❤

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
06.10.2021

doskonałe, chociaż mogą przyspieszyć czas zwrotu gotówki

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.10.2021

Dzień dobry.

Bardzo dobrze Cię rozumiemy, ale czas oczekiwania zależy od naszych partnerów. Chcielibyśmy również, aby zwrot gotówki był naliczany szybciej ;)

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
22.05.2021

z wielu zakupów nigdy nie otrzymałem automatycznie zwrotu gotówki. Zmęczyło mnie wysyłanie przechwyconych za „utracony cashback”, z których większość jest odrzucana lub nie znaleziono, nawet spełniając absolutnie wszystkie wymagania.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.05.2021

Witaj,

Przykro nam, że spotkałeś się z taką sytuacją.

Istnieją różne czynniki, które mogą mieć wpływ na naliczanie cashbacku (nadmierna subskrypcja danych, naruszenie zasad sklepu).

Masz już prośby na swoim koncie. Dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć Twój cashback i pomóc Ci w tej sprawie. Jeśli masz jakieś pytania, napisz do nas na support@letyshop.com.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
17.05.2021
Wszystko w porządku, tanie produkty i błyskawiczna dostawa.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.04.2021

Polecane, nie ma problemu z zakupami

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.01.2021
Bardzo dobra strona do kupienia. Kupiłem Dirty Rally na PC i dali mi kod w kilka sekund, już ściągam na steam, poza tym jest bardzo tanio, bardzo dobre ceny i bardzo dobra strona, polecam
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.01.2021

Dobra Strona, Letyshop jak zawsze nie akredytuje „przejść”, nawet jeśli spełniasz wymagania, nagraj wideo demonstracyjne, wykonując absolutnie wszystkie kroki i spełniając warunki. po rewizji za wsparcie "nie znalazłem" cashbacku...

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.01.2021

Witaj,

Przykro nam, że masz takie doświadczenie.

Widzimy, że ostatni cashback z tego sklepu został zasilony saldem Twojego konta. Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz skontaktować się z nami w sekcji Pomoc lub pisząc na adres support@letyshops.com. Jesteśmy w kontakcie :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
23.11.2020

Sam sklep jest bardzo dobry, ale Letyshops odmówił mi w nim więcej niż 10 zakupów bo nie miałem w nim przejścia gdy przed każdym zakupem sprawdzałem czy rozszerzenie było aktywowane i zawsze było, wypłacię swoje środki i zamknę rachunek ._.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.11.2020

Dzień dobry.

Przykro nam, że masz takie doświadczenie podczas naszej współpracy.

Wszystkie przejścia na naszej stronie są rejestrowane w systemie. Niestety w dniach zakupów na Twoim koncie nie było żadnej aktywności. Sprawdź, czy masz kilka kont na naszej stronie.

Mamy nadzieję, że Twoje przyszłe zakupy powiodą się.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
28.07.2020
Dość szybka i tania strona. Całkiem niezawodna, biorąc pod uwagę moje doświadczenie, a klucze docierają natychmiast na Twój e-mail! Dodanie cashbacku z letyshopów sprawia, że kupowanie gier tutaj jest bardzo opłacalne!
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.07.2020

Bardzo dobra strona! Kup MK Komplete Edition, a klucz dotrze w tej chwili. Cashback jeszcze nie, pozostaje czekać tylko na to, czy ta metoda jest prawdziwa.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.06.2020
Sklep jest bardzo dobry, ma dobre ceny i wszelkiego rodzaju bardziej dostępne gry
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Eneba z cashbackiem do 3 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.