do 3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Eneba z cashbackiem w Polsce

(4.32) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Eneba (17)
Informacje i warunki
3 %
Opłacone zamówienie
4,30 €
Dla zatwierdzonego nowego sprzedawcy oferującego konsole i gry (tylko Hiszpania)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 60 - 90 dni
Uwaga!
  • Cashback nie jest naliczany od transakcji wewnętrznych sprzedawców Eneba.
  • Cashback jest naliczany tylko za wartość netto artykułu, z wyłączeniem podatku od wartości dodanej, wszystkich innych podatków i opłat oraz dodatkowych kosztów dostawy i wysyłki.

Recenzje na temat Eneba (17)

(4.32) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
03.01.2022

Bardzo tanie i świetne gry, długo się na cashback czeka. Ale bardzo fajne polecam

03.01.2022

Dzień dobry!

Dziękujemy za opinię.

Czas oczekiwania na potwierdzenie cashbacku jest potrzebny, by partnerzy zdążyli sprawdzić dane o zakupach i przekazać za nie do nas prowizję. Zazwyczaj odbywa się to przed maksymalnym terminem.

Zespół LetyShops :)

01.01.2022
Wielokrotnie zadowolony klient : ) Potwierdzenie cashbacku natychmiast po zapłacie za towar. Pieniądze na koncie w ciągu około miesiąca
15.12.2021

Cashback zaliczony w przeciągu 10-15 minut i zwrot został dokonany po mniej więcej 2 tygodniach, polecam.

25.11.2021
Jest ok i szybko przychodzi CashBack na konto
07.10.2021

Cashback gotowy do wypłaty w ciągu 2 tygodni. Dwa razy mi nie zaliczyło, ale po wysłaniu zgłoszenia również w ciągu dwóch tygodni przyznali także polecam. ;)

06.10.2021
cashback trafił odrazu do oczekujących i po 2 tygodniach był gotowy do wypłaty polecam
06.10.2021
2 tygodnie i cashback już na koncie
09.09.2021
Super sklep, można kupić niektóre klucze po taniości. Sama akceptacja cashbacków przebiegła pomyślnie w równy miesiąc od zakupu. Jedno zgubione zamówienie również zostało zaakceptowane
25.06.2021
Bardzo polecam cashback przychodzi bardzo szybko
25.06.2021
Jak na razie za każdym razem dostawałem od razu cashback.
07.04.2021
Cashback został naliczony i potwierdzony w ok. 3 tygodnie. Zachęca do kolejnych, częstszych, zakupów.
09.03.2021
jest całkiem okej mogę poelcić
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Eneba z cashbackiem do 3 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.