do 3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Eneba z cashbackiem w Polsce

Informacje i warunki
3 %
Za opłacone zamówienie
3,20 €
Dla zatwierdzonego nowego sprzedawcy oferującego konsole i gry (tylko Hiszpania, Francja)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni

Recenzje na temat Eneba (23)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
16.09.2021

Sklep jest w porządku, gry w dobrej cenie ... ale cashback nie działa, spełniając wszystkie wymagania, o które zawsze trzeba się ubiegać i ostatecznie nigdy go nie akceptują

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.09.2021

Witaj Rachel.

Podobnie jak Ty, jesteśmy również zainteresowani akredytacją cashbacku. Tylko w tym przypadku otrzymujemy prowizję od partnerów.

Utrata cashbacku może być spowodowana kilkoma czynnikami: naruszeniem warunków sklepu, przedłużoną płatnością (ponad godzinę), użyciem kodów promocyjnych. Ponadto, jeśli masz zainstalowane jakieś rozszerzenia w swojej przeglądarce, zalecamy dezaktywację ich podczas kolejnych zakupów.

Na Twoim koncie widzimy, że utworzono żądanie utraconego zwrotu gotówki. Aby sprawdzić status i wynik żądania, rozwiń pole z tym zapytaniem na swoim koncie osobistym. Dołożymy wszelkich starań, aby zwrócić Twój cashback.

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
21.07.2021

Po raz pierwszy wypróbowałem ten sklep i nie zajęło im dużo czasu, aby zaakceptować cashback, więc z mojej strony wszystko jest super.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.07.2021

Cześć Lidio.

Fajnie! Dziękuję bardzo za podzielenie się z nami swoimi zakupami ❤

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
15.07.2021
Znakomity! Wszystkie zakupy gier dokonuję tutaj i do dziś nie mam żadnych problemów z usługą cashbacku
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.07.2021

Musiałem ubiegać się i walczyć o zwrot gotówki, który mi odpowiadał, a wymagania zostały idealnie spełnione dzięki zrzutom ekranu

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2021

Witaj Ruben.

W zależności od warunków zwrot gotówki możesz otrzymać tylko za pierwszą reklamę. Rozumiemy, że otrzymałeś ten zwrot gotówki, więc przenieśliśmy go już na Twoje saldo naszych środków.

Wszystkiego najlepszego!
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
13.05.2021
Jedna z najlepszych stron do kupowania kluczy, zarówno gier, jak i subskrypcji. Cashback jest przyznawany od trzech do pięciu dni, jeśli jest to niewielka kwota, mniejsza niż 1 €, jeśli jest większa, trwa to znacznie dłużej, ale dają Ci go w pełni gwarantowane. Przynajmniej tak jest z mojego doświadczenia. Bez wahania będę kontynuować zakupy w Eneba przez Lettyshops.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.04.2021
Zwrot jest potwierdzony szybko
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.04.2021
Bardzo zadowolony z zakupu. Cashback został zatwierdzony znacznie szybciej niż w innych sklepach. Znowu kupię ubezpieczenie
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.02.2021
Ilekroć kupuję plus gry, przypisują mi wszystko. Bardzo szczęśliwa prawda
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.02.2021
Cashback został zaksięgowany w mniej niż 1 miesiąc. Polecam enebę.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.11.2020

Miałem problem z cashbackiem tego sklepu i nigdy go za mnie nie rozwiązali, a ponadto kupiłem, ponieważ promował, że cashback wzrósł do 15%.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.11.2020

Dzień dobry.

Nie martw się, ponieważ utworzyłeś automatyczne żądanie, Twoja prośba została wysłana do przedstawicieli sklepu. Jeśli otrzymasz pozytywną odpowiedź, otrzymasz bonus.

Jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się z nami za pośrednictwem sekcji Pomoc na swoim koncie.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
02.10.2020

Kilka zakupów, weryfikacja pierwszego zajęła mniej czasu niż drugiego, ale co najwyżej zajęły dwa tygodnie.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.09.2020

Złożyłem zamówienie, ponieważ włożyli 25% cashbacku z maksymalnym zwrotem 3 euro za zamówienie, operacja nie pojawia się, mimo że aktywowałem cashback, tylko kartę przeglądarki i usunąłem adblock. Na szczęście zrobiłem zrzuty ekranu z płatności z aktywnym cashbackiem, ale musiałem go odebrać i w tej chwili nic nie wiadomo przez kolejne 8 tygodni. To nie pierwszy raz, kiedy zdarzyło mi się to z Lety, musisz cały czas ubiegać się o odszkodowanie i zanim przyznają ci zwrot pieniędzy, minęły 2 miesiące.

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.09.2020

Dzień dobry,

Rozumiemy, że nie chcesz czekać. Niestety nie możemy przyspieszyć tego procesu.

Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby zrozumieć przyczyny utraty Twojego cashbacku. Gdy tylko otrzymamy odpowiedź, zmieni się status Twojej prośby.

Oczekujemy z niecierpliwością.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z hiszpańskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Eneba z cashbackiem do 3 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.