Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Udemy ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Informacje i warunki

Zamówienia mogą się wyświetlać z opóźnienia do 5 dni.

 

Jeśli twoje zamówienie składa się z kilku pozycji, każda z nich otrzymuje osobny numer, który następnie jest przekazany do serwisu LetyShops jako numer zamówienia.

Uwaga! Kwota zwrotu gotówki jest naliczana w walucie wybranej podczas rejestracji w serwisie LetyShops i przeliczana według Narodowego Banku w twoim kraju.

Recenzje na temat Udemy (5)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
13.08.2019

Wczoraj widziałem, że było 12 dolorów; koszt kursu; dziś jest 13; jednak korzystanie z usługi zwrotu gotówki i usługi kuponów *** spadło do 12, dziękuję bardzo

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.08.2019

Dzień dobry

Oczywiście koszt kursów na stronie może się różnić :)
Nie możemy zagwarantować naliczenia zwrotu gotówki przy użyciu kuponów / kodów promocyjnych z innych źródeł.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.07.2019

Żałuję, że nie czytałem recenzji. Istnieje konto, na którym jest kilka kursów. Podążałem za linkiem, a teraz kursy są 2-3 razy droższe !!! Nie wiem jak to odzyskać. Czy naprawdę musisz utworzyć nowe konto? Jeśli tak, to jest to błąd, kupujmy.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.07.2019

Dzień dobry

Vladimir, koszt kursów może różnić się od rodzaju konta, źródła przejścia i innych czynników. Aby pomóc zrozumieć sytuację, stworzyli apel do służby opiekuńczej. Możesz napisać do kierownika pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
25.04.2019

Każdy, kto ma możliwość zakupu kursów za 11,99 USD NIE IDŹ DO LINKU !!! W rzeczywistości 11,99 to najniższy koszt i nie będzie niższy. W rzeczywistości zawsze stosujesz najbardziej dochodowy kod oferty, który jest na udemy. Po kliknięciu na link, który znajduje się tutaj, tracisz kod, który dał ci możliwość zakupu kursów za 11,99. Po kliknięciu linku koszt wszystkich kursów wzrósł o 300%. Rozmawiałem na czacie wsparcia udemy, oto ich odpowiedź (może ktoś będzie zainteresowany) To jest metoda płatności strony trzeciej, dlatego Udemy nie ma kontroli nad wynikami, które pokazują, kiedy korzystając z niego, czasami kody rabatowe innych firm są wyższe niż te oferowane w Udemy lub wygasają, a zatem zmieniają się na pierwotną wartość kursów bez rabatów lub opcji promocyjnych

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.04.2019

Witaj Ruslan!

Dziękuję za napisanie.

Po przejściu z naszej strony usługi są świadczone w standardowych cenach.

Często sklepom / usługom nie opłaca się dwukrotnie udzielać rabatu na jedno zamówienie. Możesz wybrać metodę zakupów, która będzie dla Ciebie najbardziej korzystna.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.03.2019

To jest konfiguracja! Witryna Yudemi odkryła, że zastosowałem link ze sklepu lotniczego i anulowałem wieczną ofertę o 11,99, teraz ceny wszystkich kursów wzrosły o 900%! procent I w żaden sposób nie mogę zwrócić starych cen z rabatami (((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.03.2019

Dzień dobry, Alexander!

Dziękujemy za zgłoszenie.

Poszliśmy na stronę sklepu. Bez autoryzacji na koncie osobistym Udemy wyświetlane są rabaty na kursy. Po wejściu do profilu niestety znikają. Jednak rozszerzenie LetyShops nie zostało aktywowane. Być może istnieją specjalne warunki promocji. Zalecamy skontaktowanie się z obsługą sklepu w celu uzyskania wyjaśnień.

Będą pytania - pisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
22.12.2018

Potwierdzam, że cena na stronie bez zwrotu gotówki w wysokości 10,99 wynosi 11,99.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.12.2018

Dzień dobry

Dziękuję za komentarz.

Rzeczywiście wartość zamówień może się różnić w zależności od źródła przejścia. Na cenę może mieć wpływ to, czy użytkownik jest autoryzowany, czy nie, urządzenie, punkt dostępu i inne parametry.

Jeśli masz dodatkowe pytania - napisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Udemy z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się