0.75 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na RTV EURO AGD z cashbackiem w Polsce

(4.70) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat RTV EURO AGD (58)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 2 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 60 - 150 dni
Uwaga! 
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Cashback jest naliczany tylko za wartość netto artykułu, z wyłączeniem podatku od wartości dodanej, wszystkich innych podatków i opłat oraz dodatkowych kosztów dostawy i wysyłki.
  • Cashback nie jest naliczany za zakup kart podarunkowych.
  • Zgodnie z warunkami RTV EURO AGD, jeśli cashback dla Twojego zakupu nie został dodany do dzialu "Mój cashback" ze statusem "Oczekujący", należy utworzyć odpowiedni wniosek w koncie LetyShops w ciągu 3 miesięcy od momentu dokonania zakupu.

Recenzje na temat RTV EURO AGD (58)

(4.70) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
lwg1103
22.02.2024
wszystko super dziala, cashback przyznawany automatycznie
kolowrocccki
17.02.2024
Po około 2,5 mies. został uznany cashback za kuchenkę :)
MonikaM
09.01.2024
Bardzo szybkie, automatyczne pojawienie się cashbacku na koncie, polecam!
Recenzja została przetłumaczona z angielskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
orangezone
06.01.2024
Szybko sklep potwierdza zakup, polecam.
Liliana Kieszczyńska
25.09.2023
Rewelacja! Bardzo szybko naliczony cashback.
michal.kakol
20.09.2023

Rewelacja Cashback pojawił się godzinę po zakupach, z doświadczenia już wiem że lepiej kupować przez aplikację na telefonie niż z komputera gdzie często cashback się nie pojawiał. Polecam ten sklep szybki zwrot!

LetyShops
20.09.2023

Dzień dobry!

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów z tym sklepie:)

Cashback pojawia się na podstawie informacji od partnerów. Jeśli on się nie pojawił, to znaczy, że coś wywarło na to wpływ.

Zalecamy wyłączyć wszystkie wtyczki i wyczyścić pliki cookies na komputerze.

Mamy nadzieję, że problem się więcej nie powtórzy.

Zespół LetyShops

aleksandraemalecka
04.09.2023
Szybko zatwierdzaja cashback, polecam!
Piotr
27.08.2023

super, jedynie musiałem się ponownie zalogować nie wiem czemu, cashback przyszedł w lekko ponad 3 godziny,

malkiewicz.milen
24.07.2023
Zakupy szybkie i bezproblemowe, wspaniały sklep, gorąco polecam!
aenyeweddien
22.05.2023
Szybki i bezproblemowy cashback
korpa1
09.04.2023
Szybka obsługa. Szybki CASHBACK>. Tak to powinno działać.
Lok Lokaj
17.03.2023
0 problemu i ekspresowa obsluga :)
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w RTV EURO AGD z cashbackiem do 0.75 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.