3.35 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Decathlon z cashbackiem w Polsce

(3.80) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Decathlon (20)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 60 - 90 dni
Letnia wyprzedaż do -50%! Nie przegap okazji!
Uwaga!
  • Cashback nie jest naliczany w przypadku korzystania z aplikacji mobilnej sklepu.
  • Cashback nie jest przyznawany za zamówienia złożone przez osoby prawne.
  • Cashback jest naliczany tylko za wartość netto artykułu, z wyłączeniem podatku od wartości dodanej, wszystkich innych podatków i opłat oraz dodatkowych kosztów dostawy i wysyłki.
  • Prosimy o akceptację plików cookie na stronie sklepu, aby Twoje zamówienie było prawidłowo śledzone. W przeciwnym razie cashback za zamówienie może zostać utracony. 
  • Aby nie stracić cashbacku, rekomendujemy usunięcie wszystkich ciasteczek z przeglądarce przed przejściem do strony Decathlon. Możesz w tym celu użyć skrótu klawiszowego: Ctrl + Shift + Del (Windows) albo Opt + Cmd + E (macOS). Ta potrzeba wynika z tego, że ciasteczka innych partnerów tego reklamodawcy mogą prowadzić do utraty Twojego cashbacku. Więcej informacji możesz znaleźć tutaj.
  • Zgodnie z warunkami Decathlon, jeśli cashback dla Twojego zakupu nie został dodany do dzialu "Mój cashback" ze statusem "Oczekujący", należy utworzyć odpowiedni wniosek w koncie LetyShops w ciągu 3 miesięcy od momentu dokonania zakupu.

Decathlon to miejsce jednoczące pasjonatów sportu wokół jednego celu – Czynimy Sport Dostępnym dla Wielu. Naszą misją jest szerzenie wartości i pokazywanie możliwości, jakie daje praca w firmie, aby wyzwolić, pielęgnować oraz rozpowszechniać radość z bycia Decathlończykiem.

Recenzje na temat Decathlon (20)

(3.80) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
pietrak.ol
22.05.2024
Cashback od razu pojawia się w oczekujących, jednak czas oczekiwania na zwrot jest nieco dłuższy, mimo wszystko polecam !
Piotr
27.08.2023

Super, zrobilem zakupy i w około 3 godziny od zrobienia zakupów mam 5,89 w stanie oczekującym, polecam letyshops

wiktoria_tomana
24.08.2023
Zdecydowanie polecam
annamariannapanna
06.08.2023
Ubrania i sprzęt dobrej jakości. Cashback pojawia się szybko. Jak się nie pojawia, zawsze po złożeniu wniosku jest rozpatrywany pozytywnie. Polecam!
Bartekab
21.06.2023

Od 06.06.2023 i zakupów w Decathlon brak informacji o naliczonym cashbacku. W systemie Letyshops.com nie odnaleziono transakcji mimo, że system zarejestrowal przekierowanie do sklepu i wysłałem numer zamówienia. Po zgłoszeniu brakującej transakcji wysłano do sklepu wniosek o potwierdzenie zamówienia. Czas oczekiwania na rozpatrzenie to 4 miesiące. Zważywszy na to, że kupowałem hulejnogę dla dziecka na lato, to za te 4 miesiące na zimę będzie w sam raz. Jak do tej pory najgorszy serwis cashbackowy, z którym się spotkałem a korzystam z wielu i z żadnymi nie miałem problemow.

LetyShops
27.06.2023

Dzień dobry!

Cashback pojawia się na podstawie informacji od partnerów. Jeśli on się nie pojawił, to znaczy, że coś wywarło na to wpływ.

Czas oczekiwania na odpowiedź od partnerów jest potrzebny, by oni zdążyli sprawdzić dane o zakupach i przekazać do nas decyzję.

Widzimy, że nasz specjalista już skontaktował się z Panem w tej sprawie, przekazał zalecenia i czeka na rozwiązanie sytuacji.

Mamy nadzieję, że dostosowanie się do wysłanych wskazówek pomoże i w przyszłości cashback będzie się pojawiał automatycznie.

Zespół LetyShops

Adam Matuszewski
21.04.2023
Bardzo szybki cashback, mocno polecam.
bd.szkaradek
07.11.2022

Super towar, błyskawiczna wysyłka.

Inka14
13.09.2022
Polecam, cashback naliczony szybciutko.
taleksandrzak
03.07.2022

W marcu 2022 dokonałem zakupu, czekałem całą wieczność na cashback z Decathlon, pomimo starań całego zespołu Letyshops, odwołania i udowodnienia, że nie jestem wielbłądem cashback nie został mi wypłacony-podobno został zaliczony komuś innemu z powodu błędu systemu-taką informację podobno przekazał Decathlon do Letyshops. Pytanie, po co trzymać w programie takiego partnera-takie zachowanie powoduje negatywne postrzeganie Letyshops.

LetyShops
05.07.2022

Witaj!

Nasz menedżer skontaktował się z Panem w zgłoszeniu #2834565 i szczegółowo wyjaśnił sytuację.

Niestety, nie otrzymaliśmy żadnych nagród od partnerów, którzy są podstawą dla cashbacku.
W przeszłości rekompensowaliśmy cashback ze środków firmy, ale nie zawsze jest możliwość postępować w taki sposób.

Robimy wszystko, aby zminimalizować powtarzalność podobnych sytuacji.
Mamy nadzieję, że Pana przyszłe zakupy z cashback będą udane.

Zespół LetyShops

kisiel.01
19.06.2022

Decathlon to największy nieuczciwy SYF na LetyShops. Za każdym razem nie uznają albo anulują cashback i trzeba pisać odwołanie. Nie ważna jaka to kwota tak są pazerni i kłamliwi. Za pierwszym razem ekipa LetyShops zwróciła mi chasback. Za drugim i trzecim machnąłem na to ręką bo kwota była niska bo zamawiałem tanie rzeczy. Teraz znów powinno być więcej i liczę na pomoc obsługę LetyShops. A Decathlon.. szkoda gadać na temat sklepu co lubi się z Ruskimi.

LetyShops
21.06.2022

Dzień dobry!

Jest nam naprawdę przykro z powodu Pana doświadczenia z zakupami z cashbackiem w Decathlonie.

Z tego, co wiemy, od marca sklep nie współpracuje z rynkiem rosyjskim. Ten sklep jest naszym niezawodnym partnerem. Naliczanie cashbacku nie zależy od polityki sklepu ani od czynników subiektywnych. Najczęściej jest to spowodowane czynnikami technicznymi, nieprzestrzeganiem regulaminu sklepu lub ogólnych zasad dokonywania zakupów z cashbackiem.

Mamy nadzieję, że wynik rozpatrzenia wniosku będzie pozytywny i w przyszłości trudności z uzyskaniem zwrotu gotówki nie będą się powtarzać.
Złożyliśmy zgłoszenie do działu opieki, menedżer skontaktuje się z Panem i weźmie tą sprawą pod kontrolę.

Zespół LetyShops

nojq20
07.05.2022

Zamowienie zostalo zagubione, lecz obsluga LetyShop wszystko zalatwila za mnie i zwrot zostal przyznany.

LetyShops
09.05.2022

Dzień dobry!

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z usług naszego serwisu.

Zawsze staramy się wspierać naszych użytkowników.

Życzymy tylko udanych zakupów:)

Zespół LetyShops

dominikabarwaniec9
22.01.2022
bardzo wygodne i tanie buty
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Decathlon z cashbackiem do 3.35 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.