2 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Bee z cashbackiem w Polsce

(4.11) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Bee (10)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 60 - 90 dni

Nasza misja to promowanie zdrowego stylu życia! Wychodzimy naprzeciw Twoim potrzebom i oferujemy to, co najlepsze.

Sklep ze zdrową żywnością powstał z myślą o ludziach, którzy pomimo problemów współczesnej cywilizacji chcą zwolnić tempo i wprowadzić pozytywne zmiany w swoim życiu.

Recenzje na temat Bee (10)

(4.11) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
szczepkowskam41
13.06.2024
Trzy razy zamówienie zostało złożone i za każdym razem ekspresowo naliczony duży cashback. Dobry sklep na zrobienie większych zakupow.
joanna.wawrzyniak94
22.12.2023
Akceptacja po dostarczeniu paczki do paczkomatu
Bartłomiej
09.11.2023
Akceptacja cashbacku bardzo szybka jak na sklepy, polecam!
Zuzanna
03.11.2023
Cashback naliczony i błyskawiczne zatwierdzenie
k. gruca
15.01.2023
Cashback pojawił się przed 24 godzinami
tkielb00
29.04.2022
Zwrot potwierdzony już po kilkunastu godzinach, polecam.
Quessmeg
19.08.2021
Zrobiłam zamówienie na prawie 400 zł i już po niedługim czasie zwrot był na moim koncie, żadnych problemów. Polecam
jubsow
19.06.2021

3 zamówienie i 3 nie zaliczony cashback. za pierwszym razem niska kwota, więc totalnie olałem sprawę. za 2 złożona reklamacja, której sklep nie uwzględnił. Teraz nawet nie reklamuję, gdyż nie ma to większego sensu. Nadmienię tylko że były to spore zamówienia (ok 500pln), także duże rozczarowanie. Letyshops, proponuję wam zakończyć współpracę z tym sklepem , gdyż nie korzystacie na tym wy, ani klienci , a jedynie bee.pl ma darmową reklamę .

LetyShops
19.06.2021

Dzień dobry!

Zwracamy uwagę, że sklep odrzucił prowizję na wcześniej wysłany wniosek. Może się to zdarzyć, jeśli podczas dokonywania zakupu były zainstalowane inne wtyczki do przeglądarki lub otwarte inne karty. Zalecamy ich dezaktywację w przyszłości, aby zminimalizować szansę na utratę pieniędzy.
Zalecamy również utworzenie wniosku dla drugiego utraconego zamówienia. Jesteśmy pewni, że pomoże to w rozwiązaniu sytuacji. :)

Zespół LetyShops

asia234
12.03.2021

Kpina. Przy pierwszych zakupach z Bee nie naliczyło mi cashbacku, ale kwota zamówienia była tak mała, że nie chciałam już się odwoływać. Teraz robiłam zamówienie za ponad 170 zł, przeszłam do strony Bee bezpośrednio ze strony lety, w trakcie zamawiania tym razem kilka razy upewniałam się, czy cashback mam włączony, żeby tym razem na pewno otrzymać zwrot. I co? :) Oczywiście cashback nienaliczony. Letyshops twierdzi, że w systemie nie mają tej transakcji, a na potwierdzenie od sklepu każą czekać do 3 miesięcy. Brak słów, że chce się komuś oszukiwać tak ludzi za 4 zł. Nie polecam.

LetyShops
14.03.2021

Dzień dobry!

Jeśli zamówienie nie pojawia się na Państwa koncie, oznacza to, że nie otrzymaliśmy informacji o nim od sklepu. Nas również nie interesuje ta sytuacja, ponieważ sami w tym przypadku nic nie uzyskujemy.
Na podstawie stworzonego wniosku wysłaliśmy prośbę do partnerów. Ponieważ nie współpracujemy bezpośrednio ze sklepami, proces ten wymaga czasu. Nawet jeśli zamówienie pojawia się automatycznie, nie jest ono uznane natychmiast, ale dopiero po upływie maksymalnego okresu oczekiwania. Dlatego warto jeszcze poczekać.
Sytuacja nie pozostanie nierozwiązana. Na pewno poinformujemy Państwa, gdy tylko informacje o zamówieniu będą dostępne.

Z poważaniem,
zespół LetyShops

Barbara Wątor
11.11.2020
Bardzo dobry sklep. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Bee z cashbackiem do 2 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.