do 6.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Banggood z cashbackiem w Polsce

(3.39) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat Banggood (25)
Informacje i warunki
6.5 %
Za zamówienie nowego użytkownika w kategoriach: Torby, Buty, Odzież i ozdoby
6 %
Za zamówienie dotychczasowego użytkownika w kategoriach: Torby, Buty, Odzież i ozdoby
3.5 %
Za zamówienie nowego użytkownika w pozostałych kategoriach
3 %
Za zamówienie dotychczasowego użytkownika w pozostałych kategoriach
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 1 dnia
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 60 - 90 dni

Ważne! Robiąc zakupy w Banggood, musisz poczekać na stronę z podziękowaniem (ona ładuje się natychmiast po opłaceniu zamówienia). Jeśli zamkniesz kartę wcześniej, cashback nie zostanie zaksięgowany.

 

Cashback nie jest uznawany za zamówienie złożone po przejściu z zasobów stron trzecich, takich jak witryny z kuponami.

Cashback można uzyskać przy użyciu kuponów, jeśli ostatnie przejście do sklepu Banggood było dokonane przez LetyShops.

 

Podczas kłótni cashback może zostać odrzucony.

 

Cashback za zamówienia złożone w aplikacji mobilnej Banggood jest przyznawany tylko przy płatności za pośrednictwem PayPal.

 

Cashback nie zostanie zaksięgowany lub wyniesie zero, jeśli zamówienie zostanie w pełni opłacone za pomocą bonu upominkowego.

 

Uwaga! Kwota cashback  jest naliczana w walucie wybranej podczas rejestracji w serwisie LetyShops  i przeliczona według Narodowego Banku twojego kraju.

 

Jeśli odwiedziłeś Banggood, klikając reklamę w wynikach wyszukiwania / jednostce reklamowej w innej witrynie, cashback nie zostanie przyznany.

Aby nie stracić cashbacku, zalecamy usunięcie plików cookie w przeglądarce przed przejściem do Banggood. Aby to zrobić, możesz użyć skrótu klawiaturowego Ctrl + Shift + Del. Wybierz przedział czasowy „4 tygodnie / Cały czas”. 

Recenzje na temat Banggood (25)

(3.39) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
22.01.2021
W Banggood lepiej kupować za pomocą aplikacji mobilnej Letyshops (jak prawdopodobnie w innych sklepach internetowych). Wtedy prawdopodobieństwo zwrotu gotówki wynosi 100% (moje osobiste doświadczenie). Kupując za pośrednictwem wtyczki przeglądarki Letyshops, prawdopodobieństwo zwrotu gotówki wynosi 30%.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.02.2020
Dostawa jest po prostu okropna. Kupuję na miejscu od dawna i zawsze paczka z Chin była obarczona pewnym ryzykiem - albo wadliwy towar zostanie wysłany, albo dobrze zapakowana paczka w środku okaże się nietoperzem. Albo w ogóle go nie wyślą, a jeśli będziesz miał szczęście, zwrócą pieniądze. Ale ostatnio jest to po prostu niemożliwy horror i przerażenie ze strony sprzedawcy. Najwyraźniej Czarny Piątek przeciągnął się w Chinach. Jeśli chodzi o ten sklep, spadł on w kierunku azjatyckiego rynku regionalnego i tylko głupcy z Europy nadal wspierają tych chińskich bandytów.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.12.2019

Podążaj śladami GearBest, dokonując kosztownej dostawy telefonów na Ukrainę! Ceny promocyjne są dobre, ale dostawa, dostawa, dostawa! Proszę o pomoc w obniżeniu kosztów wysyłki do 1-2 USD, tak jak było. Z jakiegoś powodu teraz cena dostawy do Rosji wynosi 2 USD, a na Ukrainę - 16 USD. Po prostu szok!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.12.2019

Dobry dzień!

Nie mamy możliwości wpływania na działanie sklepu. Napisz do nich w dziale wsparcia. Mogą ci pomóc.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
03.09.2019

Zacznę od samego początku - zamówiłem telefon 15.08, czas pracy 8 dni \ nie poddawaj się tym sztuczkom \ cena 79,99 $, do 49 sztuk w magazynie, minęło 8 dni nie piszą telefonu, ale cena wzrosła 85,99 USD przedłużyło zamówienie o kolejne 4 dni piszą telefon nie jest na stanie, w wyniku czego dokonali zwrotu \ stracili dolara przy wymianie hrywny i z powrotem 120 hrywien \ i jeszcze jedno, kiedy to zrobią nie podoba mi się to, blokują to na facebooku, więc nie kontaktuj się z tą stroną

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.08.2019

Cashback nie działa, jeśli za pierwszym razem nie można było zapłacić za zamówienie (np. na karcie wygasł limit płatności w Internecie). Jeśli zapłacisz za nieopłacone zamówienie 2 minuty temu, cashback nie zadziała. Musisz zmienić kolejność. Szkoda, jeśli w tej kolejności wykorzystano punkty sklepowe. Jeśli robisz wszystko za pierwszym razem, cashback jest szybko wyświetlany i często jest księgowany na koncie przed przybyciem paczki. Cashback na telefony komórkowe jest znacznie wyższy niż na aliexpress.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.08.2019

Dobry dzień!

Sergey, dziękuję za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów :)

Rzeczywiście zalecamy złożenie zamówienia (wybór produktu, dodanie do koszyka, zapłacenie) w ciągu jednej sesji przeglądarki, bez wchodzenia na inne strony/zakładki.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
15.07.2019

Zakup przez aplikację mobilną nie zadziałał ani razu, Leti „zatrzymała się” na poznanie przyczyn nawet na 6 tygodni. Jeśli dodamy tutaj kolejne 45 dni oczekiwania (co na wszelki wypadek będzie maksymalnie 90), to warunki są takie sobie…

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.07.2019

Dzień dobry, Andrzeju!

Ważne jest dla nas, aby znaleźć przyczynę utraty cashbacku, aby sytuacja się nie powtórzyła. Dlatego zwróciliśmy się do partnerów.
Kierownik kontroluje pytanie i na pewno skontaktuje się z Tobą, gdy tylko otrzyma odpowiedź.
Czekamy razem :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
06.06.2019

1. Bardzo podstępny sklep, jeśli chodzi o zamówienia w przedsprzedaży. Zapłaciłem za zamówienie. Minęły 2-3 tygodnie i przychodzi e-mail z przybliżoną treścią - "Nie ma produktu. Nie wiemy dokładnie kiedy to będzie. Pieniądze możemy zwrócić lub poczekasz." - "Odpowiadam, że poczekam i towar zostanie wysłany następnego dnia." I to nie pierwszy raz. 2. Dostawa towaru na Ukrainę jest bardzo długa.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.04.2019

Kupiłem go pierwszy raz w tym sklepie i chyba ostatni. Zamówienie zostało wysłane przez około tydzień, przez kolejne 12 dni paczka toczyła się po Chinach. Miesiąc po złożeniu zamówienia przesyłka dotarła do kijowskiego urzędu celnego i leży tam nieruchomo od 10 dni. Przez 9 lat zakupów w Chinach nigdy nie miałem tak dużego opóźnienia w odprawie celnej. A dodatkowo cashback nie był liczony, ponieważ przez aplikację mobilną było zamówienie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.04.2019

Dzień dobry, Siergiej!

Dziękuję za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów.

Być może opóźnienie w dostawie wynika z dużej liczby paczek.
Mamy nadzieję, że wkrótce otrzymasz zakupiony przedmiot.

Cashback za zamówienia w aplikacji mobilnej jest naliczany, jeśli zakup został opłacony przez PayPal.
Jeśli wybrano tę metodę płatności, ale cashback się nie pojawił, prosimy o poinformowanie nas o tym służbie opieki. Na pewno pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Miłego dnia! :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
21.03.2019

W tym sklepie występują ciągłe problemy z cashbackiem. Z ostatnich 10 zamówień raz cudownie zadziałało. Nigdy nie pracowałem z aplikacją. Ogólnie rzecz biorąc, cashback w tym sklepie to solidna loteria. Towary w sklepie są często droższe niż na innych stronach, są wysyłane na bardzo długi czas, ale bardziej prawdopodobne jest, że można dostać oryginalny produkt, a nie chińską podróbkę na chiński produkt.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2021

Dzień dobry, Aleksandrze!

Dziękuję za twój komentarz.

Ważne jest dla nas również, aby cashback był rejestrowany na koncie osobistym użytkownika.
W celu pomyślnego gromadzenia środków ważne jest przestrzeganie warunków sklepu i zaleceń .

Aby poznać przyczynę utraty cashbacku za zamówienia, utworzyłeś odwołanie do usługi opieki.
Kierownik czeka na Twoją odpowiedź pod numerem 1589085 i chętnie pomoże.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
24.01.2019

Cashback nie działa na duże kwoty. To nie pierwszy raz.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.02.2019

Witam!

Dziękuję za komentarz.

Ilość zamówień nie wpływa na ustalanie i naliczanie cashbacku. Aby zakup był udany, ważne jest przestrzeganie naszych zaleceń , a także warunków publikowanych na stronach sklepu.

Aby poznać przyczynę nienaliczania cashbacku za Twoje zamówienia, skontaktowaliśmy się z partnerami. Niestety nagroda nie została wypłacona, ponieważ przejście nie odbyło się za pośrednictwem naszego linku partnerskiego. Może się tak zdarzyć, jeśli przed złożeniem zamówienia przypadkowo kliknęli jakiś baner reklamowy, kliknęli inny link partnerski z listy mailingowej lub zainstalowało jakieś rozszerzenie przeglądarki, które nadpisało nasz link partnerski.

Mamy nadzieję, że w przyszłości wszystkie zamówienia będą naprawiane automatycznie.

Jeśli potrzebujesz pomocy - napisz.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
14.01.2019
Lepsza opcja niż Ali, pod warunkiem stałej dostępności punktów lub programu poleceń. Ceny są zazwyczaj wyższe niż u Ali, ale po zastosowaniu rabatu są niższe. Odpowiedni dla zwykłych użytkowników. Kto bardzo rzadko kupuje w Chinach - droga do Ali.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.09.2018

Złożyłem zamówienie na 300 dolarów. Wszystko robiłem przez smartfona. Cash back nie pojawił się.... Zacząłem sprawdzać, okazało się, że cash back będzie wypłacany tylko przez PayPal. To z pewnością wygląda bardzo dziwnie, a po drugie, warto wyraźniej wskazać (tuż pod przyciskiem start) systemy płatności, dla których aplikujesz cashback i będziesz miał mniej próśb w takiej sytuacji. Ogólnie rzecz biorąc, przez rok użytkowania możesz zobaczyć, jak rozwija się jak alibonus z 10% zwrotem gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.10.2018

Dzień dobry, Arturze!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z usługi.

Szkoda, że cashback nie został naprawiony. Płatność za zamówienie przez PayPal jest wymagana, jeśli składasz zamówienia w aplikacji mobilnej Banggood.

Jesteśmy wdzięczni za Twój komentarz i sugestię zamieszczenia informacji. Niestety nie jest możliwe umieszczenie wszystkich warunków pod przyciskiem start, ponieważ jest to duża ilość informacji. Dlatego bardzo ważne jest, aby przed dokonaniem zakupu zapoznać się z warunkami naliczania cashbacku na stronie sklepu.

Jeśli masz jakieś pytania i życzenia dotyczące pracy serwisu - koniecznie napisz. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Banggood z cashbackiem do 6.5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.