4 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na YVES ROCHER RU z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 100 dni

Минимальная сумма заказа для получения кэшбэка 890 руб.

 

Кэшбэк не начисляется за заказы:

- оформленные через рассылку YVES ROCHER;

- оформленные через онлайн-версию печатного каталога YVES ROCHER;

- с использованием купона/промокода;

- в рамках программы «La lettre»;

- оплаченные картой с функцией кэшбэка, картой рассрочки.

 

Условия акций магазина могут меняться после перехода с LetyShops.

Recenzje na temat YVES ROCHER RU (154)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
14.04.2021

Złożyłem zamówienie na 4000 rubli w momencie zwiększonego zwrotu gotówki w wysokości 16%. Nie tylko zwrot gotówki nie pojawił się w oczekiwaniu dwa dni później, Yves Rocher również został oszukany, ale nie złożyli obiecanego prezentu na zamówienie, pomoc techniczna odpowiedziała, że po prostu skończyli. Anulowałem zamówienie, nie polecam nikomu kupować od nich i nosić tych prezentów!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.04.2021

Dobry dzień!

Alexander, cashback może się nie pojawić z powodu naruszenia warunków sklepu / zaleceń lub z powodu błędu w transferze danych. Zawsze jesteśmy gotowi zrozumieć sytuację i pomóc w przypadku realizacji zamówienia.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
20.12.2020
Perfumy i kosmetyki są wystarczająco dobrej jakości w niskich cenach! Jestem zadowolony z jakości produktów i usług świadczonych przez Yves Rocher w Rosji. Polecam wszystkim perfumy prezentowane w sklepie;)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.11.2020

zwrot gotówki przyszedł szybko, maksymalnie dwa tygodnie. ale zamiast obiecanych 49, 39. często tak przychodziło. grosz oczywiście, ale po co nam ta strona.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.11.2020

Dzień dobry!

Kwota zwrotu gotówki, która jest „Oczekująca”, może ulec zmianie podczas przetwarzania danych.
Cashback jest prawidłowo dodawany do salda. 4,4% kwoty zamówienia 897 rubli = 39,47.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
06.11.2020

Na naliczenie czekam bardzo długo

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.11.2020

Dzień dobry!

Partnerzy potrzebują czasu na przetworzenie i przekazanie informacji :) Daty są na stronie sklepu, a datę rejestracji można zobaczyć na swoim koncie osobistym. Do 07.01 cashback musi zmienić swój status.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
25.09.2020

Jestem zadowolony z cashbacku) Często zamawiam kosmetyki i perfumy w Yves Rocher)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2020

Sam sklep bardzo lubi i jest dobry. Ale ze względu na to, że tak długo trwało oczekiwanie na zwrot pieniędzy (zajęło 30 dni, ale muszę czekać 45 (((Nie mogę przejść do poziomu srebra. Po prostu zwykle zamawiam według ulotek, a jeśli według witryny, to za pomocą kodów. Po raz pierwszy, kiedy bez niczego i pamiętał o letishop.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2020

Dobry dzień!

Partnerzy potrzebują czasu na przetwarzanie informacji i przekazywanie prowizji. W przypadku YVES ROCHER RU maksymalny czas oczekiwania wynosi 100 dni.
Nie smuć się :) Gdy tylko cashback zostanie dodany do salda, stan konta będzie wynosił LetySilver.

Pamiętaj, że przy stosowaniu kodów promocyjnych lub kuponów zwrot pieniędzy nie jest przyznawany zgodnie z warunkami sklepu.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
05.02.2020

Świetnie! Zwrot pieniędzy następuje bardzo szybko! Zamówienie zostało złożone w dniu 28.01.20, a zwrot gotówki nastąpił w dniu 02.05.20 !!!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.02.2020
Zwrot pieniędzy jest super szybki, moje zamówienie było 28 stycznia. 5 lutego pieniądze zostały już zapisane!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.01.2020

Zamówiłem perfumy dla mojej żony, dziś je otrzymałem i dałem mi to, że jestem szczęśliwy - nic nie mówiąc, podskoczyłem z radości, biorąc pod uwagę, że również dajemy prezenty. Piszę po raz drugi, nie pojawiły się żadne problemy, będziemy kontynuować współpracę!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.01.2020
Cashback naliczony na czas. Sklep ma wiele zapasów, norm.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.12.2019
Wszystko jest bardzo godne
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.12.2019

Panowie i towarzysze - nie zapominajcie: TU jest informacja zwrotna o SKLEPIE, który nas oszukuje, a nie o pracy pracowników Leti Shops, którzy pomagają nam z całej siły!)))
O SKLEPIE: To jest sklep z oszustwami!
Wiele towarów w zwykłych kartonowych pudełkach bez polietylenu z rozmytymi wzorami, perfumy od 15 ml NIE SĄ ZAMKNIĘTE! I prawie nie ma certyfikatu w tej formie! Żadnemu celnikowi nie umknie otwarte opakowanie - podróbka !!! I jest butelkowane w Podolsku. Podobnie jak wiele innych produktów! Z Francji tylko imitacja zapachu (((Ponadto sklep internetowy stara się sprzedawać (parować) swoje towary! NASTĘPNY DZIEŃ ... wyślij towar ... na pocztę (paczka ma 30-dniowy okres przechowywania), aby bezkarnie przez prawie dwa miesiące wykorzystać moje pieniądze, nie tylko moje, ale także pieniądze! Operatorzy telefoniczni są niegrzeczni i niewykształceni. czytaj frazy podrzucając trąbkę etc - To jest praca Służby Migracyjnej sklepu płacz kontroli prokuratury i będzie !!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.12.2019

Drogi Andrzeju Aleksandrowiczu,
Dziękujemy za zainteresowanie Marc Yves Rocher.

Andrei Aleksandrovich, zapewniamy, że posiadamy wszystkie niezbędne dokumenty potwierdzające zgodność wszystkich produktów z wymaganiami TR CU 009/2011 Przepisy techniczne Unii Celnej „W sprawie bezpieczeństwa perfum i kosmetyków”: są to protokoły z odpowiednich testów produktów, deklaracja zgodności lub w razie potrzeby zaświadczenie o rejestracji stanowej Informacje o zarejestrowanych deklaracjach zgodności można znaleźć w rejestrze stanowym na stronie internetowej Federalnej Służby Akredytacyjnej: https://pub.fsa.gov.ru/rds/declarat jonowy i wystawienia zaświadczenia o rejestracji państwowej (opalanie, peelingi chemiczne, środki rozjaśniające, woski.) - w stanie zarejestrować się na stronie Rospotrebnadzor: http://fp.crc.ru/evrazes/?type=list .

Ponadto potwierdzamy, że większość naszych produktów jest wytwarzana w naszych fabrykach we Francji.

Napis „made in EEC” (wykonany w Europejskiej Wspólnocie Gospodarczej), który być może zauważyłeś na niektórych naszych produktach, pozwala nam wytwarzać niektóre rodzaje produktów w Irlandii, w przypadkach, gdy nasze francuskie zakłady nie są w stanie wyprodukować wystarczającej ilości produktów do nasycenia żądać. Należy zauważyć, że nasze fabryki we Francji wytwarzają produkty Yves Rocher dla wszystkich krajów świata. Ponadto uruchomiliśmy produkcję dedykowanej grupy produktów w Rosji, a mianowicie w obwodzie leningradzkim. Nadal jednak transportujemy wszystkie niezbędne składniki do produkcji tych produktów z Francji.

Dlatego możesz być absolutnie pewien autentyczności zakupionych produktów.

Wracając do złożonego przez Ciebie zamówienia i jego anulowania, chcielibyśmy jeszcze raz przypomnieć procedurę ustanowioną przez firmę, o której poinformowali Cię specjaliści z centrum kontaktowego, kiedy skontaktowałeś się telefonicznie: 17 grudnia 2019 r. Otrzymaliśmy od ciebie powiadomienie, że zamówienie, wydane na stronie 17 grudnia 2019 r. nie jest dla Ciebie istotne, ale ponieważ było już w asemblerze, nie było technicznej możliwości anulowania go i nie wysłania. W związku z tym paczka została wysłana na pocztę, a równolegle z wysyłką uruchomiono procedurę odbioru paczek za pośrednictwem Poczty Rosyjskiej. Obecnie paczka jest na poczcie.

Andriej Aleksandrowicz, jeśli zamówienie nadal nie jest dla Ciebie odpowiednie, nie odbieraj go. Z kolei gwarantujemy, że zwrot pieniędzy w wysokości 1513 rubli zapłaconych na stronie internetowej za zamówienie nr 347887606 zostanie dokonany na Twoją kartę bankową, gdy tylko paczka zostanie odesłana do firmy z urzędu pocztowego. Minimalny okres transferu środków na kartę przez bank wynosi 3-5 dni roboczych. Ale czas może się różnić w zależności od zasad banku, który wydał kartę, od 2 tygodni.

Dziękuję za wyrozumiałość
Zespół Yves Rocher.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w YVES ROCHER RU z cashbackiem do 4 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.