Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Утконос ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 35 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
7.5% За оплаченный заказ нового пользователя магазина Утконос
25rub За оплаченный заказ постоянного пользователя магазина Утконос

Recenzje na temat Утконос (81)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
08.09.2017
Przynieś proszę dziobaka.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.09.2017

Witam

Dzięki za opinie. Nie martw się, chwilowo przestaliśmy współpracować ze sklepem internetowym Utkonos. Z naszej strony postaramy się jak najszybciej wznowić pracę nad programem zwrotu gotówki, aby Twoje zakupy były bardziej opłacalne i wygodne.

Istnieją pytania lub sugestie dotyczące ulepszenia usługi - skontaktuj się z nami, zawsze chętnie pomożemy!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.09.2017
Bardzo dziwne: rozszerzenie jest zainstalowane, rozpoznaje same sklepy - i wyskakuje okno, aby nie zapomniała aktywować usługi pamięci podręcznej ... I NIGDY !!! nie pił na dziobaku! Chociaż ciągle używamy Kaczki :-( Jest to bardzo rozczarowujące :-( dwa zamówienia w ciągu ostatnich dwóch dni - i ani jednego zaplecza pamięci podręcznej :-(
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.02.2018

Witam

Dziękuję za twoją opinię. Faktem jest, że ostatnio sklep Utkonos zabrania pracy naszej ekspansji na ich stronie internetowej. Aby uzyskać zwrot pieniędzy ze sklepu, wystarczy przejść bezpośrednio z naszej strony internetowej do sklepu. Możesz zobaczyć pełną listę sklepów, które zabraniają naszej ekspansji tutaj .

Jeśli masz pytania lub sugestie - napisz. Z przyjemnością odpowiemy. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.08.2017
Naprawdę nie mogę się doczekać wznowienia pracy z dziobakiem). Zwróć sklep, dziękuję!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.08.2017
Najbardziej opłacalny zwrot gotówki)).
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.08.2017
Zwróć Dziobak :) Zwrot gotówki, może nie został zaksięgowany natychmiast, ale to prawda, możesz poczekać.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.07.2017
Szkoda, mam nadzieję, że się z nimi zgadzasz.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.07.2017
Ale zastanawiam się, czy mogę na niego poczekać ...
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.07.2017
Chic był zwrotem pieniędzy! Mam nadzieję, że zwrócisz dziobaka !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2017
Przyszedł cashback, ale musiałem czekać półtora miesiąca.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Утконос z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się