Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 2.65 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Toy.ru ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 11 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 25 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
2.65% За оплаченный заказ
0.5% За оплаченный заказ с купоном FLOCKTORY

Для получения кэшбэка нужно осуществлять переход с нашего сервиса перед каждым заказом. 1 переход – 1 заказ.

Важно! Кэшбэк не будет начисляться при совершении заказа от юридического лица.

Recenzje na temat Toy.ru (41)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
27.11.2019

Po złożeniu zamówienia pamięć podręczna się nie pojawiła! Gdzieś wyświetlany gdzieś nie .. :(

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.12.2019

Dzień dobry

Zobaczmy razem, dlaczego nie pojawił się zwrot gotówki.
Czekamy na Twoją wiadomość w sekcji „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.11.2019
Zamówiłem, zapłaciłem, a nawet zrobiłem rabat w wysokości 500 rubli, dają one 500 rubli bonusowych podczas rejestracji.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.10.2019

Próbowałem złożyć zamówienie, ale nie ma wykresów na temat odpisywania bonusów przy składaniu zamówienia. Chociaż usługa wsparcia potwierdziła, że istnieją bonusy. i na twoim koncie nie są one również wyświetlane podczas zamawiania towarów. Sugerują złożenie zamówienia przez czat. W związku z tym przy zamawianiu za pośrednictwem czatu zwrot pieniędzy nie zostanie zaksięgowany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.10.2019

Anastasio, dzień dobry!

Jeśli chodzi o naliczanie lub odejmowanie wewnętrznych premii w sklepie, naprawdę lepiej jest skontaktować się z czatem wsparcia Toy.ru.

Jeśli chodzi o naliczanie zwrotu gotówki, masz rację. Przy składaniu zamówienia przez pracowników sklepu lub z ich pomocą nie jest ono naliczane.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.07.2019
Długo szukałem z zainteresowaniem tego sklepu w centrum handlowym, wybór zabawek jest zawsze przyjemny. Miło było odkryć ten sklep w sklepach letniskowych. Zwrot pieniędzy nastąpił zaraz po złożeniu zamówienia, potwierdziliśmy to również wystarczająco szybko! Bardzo zadowolony z zakupu!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.06.2019

Szybko otrzymaliśmy zamówienie, byliśmy zadowoleni, ale zwrot pieniędzy został anulowany, letyshops.com poszedł do przodu, dziękuję ... Teraz pomyślę przed złożeniem zamówienia, czy warto, czy nie ... to tylko za 3 punkty

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.06.2019

Dzień dobry, Ivan!

Z przyjemnością pomogliśmy :)
Zgodność z zasadami zakupu cashback i warunkami sklepu pomoże zmniejszyć możliwość jego odrzucenia.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
08.06.2019

zamówienie zostało złożone w dniu 05.11., dostarczone i opłacone przeze mnie w sklepie w dniu 15.05. Zwrot pieniędzy nie został jeszcze potwierdzony.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.06.2019

Cześć Catherine!

Już potwierdziliśmy zwrot gotówki i będziemy czekać na prowizję od partnerów. Prawdopodobnie tym razem potrzebowali więcej czasu na przetworzenie zamówienia. Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.05.2019
Jeden z najlepszych sklepów w Rosji. Często zamawiamy tam zabawki. Cashback jest naliczany około 30-40 dni, ale zawsze.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.03.2019
Zamówienie zostało złożone: 13: 02: 2019 otrzymane: 14: 02: 2019 potwierdzone: 07: 03: 2019
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.02.2019
Zamówiłem zabawkę na stronie i natychmiast zapłaciłem za nią online. Zaledwie 10 minut później wezwanie z powrotem ze sklepu internetowego, adres określony ex prace i potwierdzone zamówienia. Po pracy wjechałem i bez żadnych problemów dostałem rozkaz. Po złożeniu zamówienia natychmiast pojawiła się wiadomość o zwrocie środków. Po kilku tygodniach cashback został odrzucony. Skontaktowałem się z obsługą klienta, potwierdzając zrzutami ekranu fakt zakupu, a nie zwrotu towaru. Klient menedżer usług opieki LetyShops.com szybko przetwarzane leczenia iw ciągu kilku godzin cashback potwierdzone. Wielkie dzięki dla chłopaków z Letishops dla ich pracy i opieki, a także sklep dla dobrych cenach.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.12.2018
Zwrot gotówki potwierdzony po 3 tygodniach.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.12.2018

Najlepsze ceny w naszym mieście na wysokiej jakości zabawki! Cashback jest szybki! Dziękuję

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.12.2018
Rozumiem to - usługa !!! w poniedziałek zabrali zamówienie ze sklepu na własny koszt - w czwartek rano zwrot pieniędzy został już potwierdzony !!! Nie sklep, ale Święty Mikołaj !!! I dzięki Letyshops za wspaniałą okazję do utrzymania rodzinnego budżetu! ;))) Szczęśliwego Nowego Roku!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Toy.ru z cashbackiem do 2.65%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się