Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
20 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Nord VPN ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Nord VPN (8)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
23.12.2019

Zakupiono 3-letnią subskrypcję, 125,64 $, obiecano 20% cashback (około 25 $), w rzeczywistości - otrzymano 200 rubli (około 3 $), faktyczny zwrot wynosi 2,5%, tylko dziesięć razy mniej niż obiecany. Nie polecam brać pod uwagę pięknej kwoty cashback przy zakupie w tym sklepie (było to 20%, teraz 22%). Jest bardzo prawdopodobne, że cashback nie zostanie naprawiony, zespół LetyShops, okazując szacunek i opiekę drogiemu klientowi, zasili 200 rubli z własnych środków, zamiast oczekiwanych 25 USD (wynik będzie 8-10 razy mniej niż oczekiwano) i powie „… W takich przypadkach zwracamy się do partnerów w celu wyjaśnienia przyczyny utraty zwrotu gotówki. Niestety, VPN VPN nie bierze pod uwagę takich aplikacji. Z tego powodu nie znamy dokładnego powodu. Rozumiem twoje niezadowolenie jako kupującego. Częściowo zrekompensowaliśmy zwrot gotówki, chociaż nie otrzymaliśmy nagrody za zamówienie. ”

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.12.2019

Dzień dobry

Uwierz mi, smuci nas również sytuacja utraty gotówki. Jeśli nie zostanie to automatycznie wyświetlone na koncie osobistym naszego serwisu, nie otrzymamy niczego od partnerów (ani informacji, ani prowizji). Rekompensowane za maksymalną możliwą kwotę z budżetu firmy.

Wierzymy, że porady udzielone przez menedżera w obiegu pomogą przy składaniu przyszłych zamówień.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.11.2019
Przez 3 lata korzystałem z sieci VPN (zwrot pieniędzy wyniósł 40%, o ile pamiętam). Rozumiesz: rabat za taki okres nie jest niewielki, a sam zwrot gotówki jest mierzony więcej niż jednym rublem. Naliczone (okazało się, że to więcej niż wszystkie poprzednie cashbacki łącznie). Fire VPN, używam go w otwartych sieciach i kiedy muszę grać w Spy Yong. O ile mi wiadomo, jedna subskrypcja jest ważna na 5 urządzeniach, a zarejestrowana na 3, każdy działa. Szacunek dla tej usługi, polecam wszystkim (ale cena z pewnością nie jest niewielka, ale jakość jest oszałamiająca).
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.07.2019
Cashback jest naprawiony i zasilony (a to ponad 20 dolców) stabilnie, doskonale i prawdopodobnie najtańszy na rynku
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.07.2019
Najlepsze z najlepszych
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.05.2019
Bardzo fajne, dobrze zrobione chłopaki.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.04.2019

Złożyłem zamówienie natychmiast po przejściu z rozszerzenia, ale niestety nie widzę jeszcze zwrotu pieniędzy na moim koncie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.08.2019

Dzień dobry

Szkoda, że cashback nie zablokował się automatycznie.
Zgodnie z informacjami z bazy partnerów nagroda za zamówienie została przeniesiona do innego źródła. Może się tak zdarzyć, jeśli nastąpi przejście do innych witryn, kart, kliknięcie banerów reklamowych, jeśli w przeglądarce zostaną zainstalowane rozszerzenia innych firm, które mogą zastąpić nasz link. W takim przypadku nie otrzymujemy prowizji od partnerów :(

Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy. Nasze zalecenia pomogą w tym: https://letyshops.com/shopping-rules .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.03.2019
Jak wspomniano, cashback został przyznany gdzieś po 50 dniach. VPN działa dobrze i do tej pory BBC można oglądać bez problemów, a inne treści z ograniczeniami geograficznymi otwierają się, mam nadzieję, że tak będzie nadal.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.03.2019

Cashback nie przeszedł - usługa nie przypisuje żadnego numeru zamówienia. Wsparcie dla letyshopów z ich własnych funduszy kompensuje połowę kwoty zwrotu gotówki. W każdym razie wychodzi 10%, a nie 20%, jak stwierdzono we wniosku. Sama usługa VPN jest w porządku - istnieją ustawienia routerów, aplikacji dla systemu operacyjnego i dodatków do przeglądarki - tak elastyczne i wygodne, jak to możliwe.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.03.2019

Dzień dobry, Anton!

Dziękuję za komentarz.

Bardzo mi przykro, że zwrot gotówki za zamówienie nie został zarejestrowany na Twoim koncie osobistym.

Powodem jest często naruszenie algorytmu zakupu, wykorzystanie zniżek innych firm, kuponów. Najważniejszą zasadą uzyskania zwrotu pieniędzy jest aktywacja zwrotu pieniędzy poprzez rozszerzenie lub bezpośrednie przejście z naszej witryny do witryny sklepu. Jeśli straty pojawiają się okresowo, chociaż wszystko odbywa się poprawnie, istnieje duże prawdopodobieństwo, że przyczyna jest w urządzeniu. Niestety niektóre rozszerzenia innych firm, a nawet funkcje oprogramowania antywirusowego mogą zastąpić nasz link partnerski i odebrać nagrody za zamówienie.

Zawsze staramy się znaleźć przyczynę i, jeśli to możliwe, rozwiązać problem na korzyść użytkownika.

Mamy nadzieję, że podobne trudności nie będą już występować.

Pomoc będzie potrzebna - pisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Nord VPN z cashbackiem do 20%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się