Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na My-shop.ru ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 25 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
5% За товары, относящиеся к системе скидок "25"
1.9% За товары, относящиеся к системе скидок "15"
0.75% За товары, относящиеся к системе скидок "5"
0.35% За товары, относящиеся к системе скидок "0"

* Информацию о системе скидок можно посмотреть на странице товара. Например, код системы скидок этого товара - "25".

Важно! Уважаемые пользователи, обращаем ваше внимание, что кэшбэк по My-shop.ru не будет начислен в таких ситуациях:
1. За заказы, оформленные в течение 7 суток с момента перехода на сайт My-shop.ru по другой партнерской ссылке. Чтобы избежать утери кэшбэка, вы можете очистить историю браузера за период 7 дней перед переходом с помощью сочетания клавиш Ctrl+Shift+Delete.
2. За заказы постоянных клиентов магазина My-shop.ru, имеющих накопительную скидку 15% и более.
3. За заказы, оформленные в рамках благотворительной программы магазина My-shop.ru.
4. За заказы сотрудников My-shop.ru.
5. За заказы со стоимостью товаров от 500 000 рублей.
6. Если скидка на товар составляет 15% и больше.
7. За заказы совершенные с мобильных устройств.

Кэшбэк по заказам с магазина My-shop.ru может появиться в вашем кабинете в течение суток после оформления.

Внимание! Во избежание утери кэшбэка, перед переходом на сайт рекомендуем почистить историю вашего браузера.
Для этого можете воспользоваться сочетанием клавиш Ctrl+Shift+Delete. Период за который нужно очистить историю: «за последнюю неделю». Наличие в истории переходов по другим партнерским ссылкам может стать причиной утери кэшбэка с покупок в My-shop.ru. При возникновении дополнительных вопросов, обращайтесь, в нашу службу заботы, будем рады помочь.

Recenzje na temat My-shop.ru (149)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
06.12.2019
bardzo zadowolony ze sklepu. wydajnie współpracować z regionem. dostawa jest doskonała, duży wybór punktów dostawy zamówień. system zniżek jest przejrzysty i bardzo szczęśliwy. Jestem stałym klientem od ponad 3 lat
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.11.2019

Kupiłem 1 produkt za 4000r, cashback 18r ((((((obrzydliwy system. Lepiej byłoby wziąć go w innym sklepie bez cashbacku. Postępuj zgodnie z kodami „rabat 25, 15, 5 i 0” w charakterystyce produktu, aby nie dać się złapać jak ja).

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.11.2019

Dzień dobry

Warunki współpracy są publikowane na stronie sklepu, aby każdy użytkownik mógł się z nimi zapoznać przed złożeniem zamówienia. Jeśli masz jakieś sugestie dotyczące ich umieszczenia, daj mi znać.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.11.2019

Bardzo często robię zamówienia na tej stronie, latam w Cherkz .. najpierw pamięci podręczne w ogóle nie były wyświetlane, potem zaczęły być wyświetlane automatycznie .. Byłem zadowolony i ... na próżno dwa zamówienia nie pojawiły się ..: (((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.12.2019

Dzień dobry

Stworzyliśmy apel do działu opieki, aby bardziej szczegółowo zrozumiał sytuację. Możesz napisać do kierownika pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
08.11.2019
To nie pierwszy raz, kiedy zamówiłem. Asortyment sklepu jest dobry. Ceny też pasują (w każdym razie towary, których potrzebowałem, były z maksymalną zniżką - w rezultacie towary okazały się tańsze niż w innych sklepach). Dostarczam do punktu odbioru. Zamówienie dociera szybko 2-3 dni (co idealnie mi odpowiada). Mój zwrot gotówki jest zawsze wyświetlany zgodnie z oczekiwaniami. Uznali również szybko - w ciągu tygodnia od otrzymania zamówienia.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.11.2019

Po prostu cieszyłem się, że został on automatycznie obciążony bez skontaktowania się z obsługą klienta .. ponieważ ostatnie zamówienie nie zawierało zwrotu gotówki: (((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.11.2019

Dzień dobry

Z zastrzeżeniem warunków na stronie sklepu i algorytmu zakupów, zwrot pieniędzy pojawi się automatycznie. Zdarzają się sytuacje utraty i są one również dla nas nieprzyjemne.

Stworzyliśmy telefon do serwisu opieki, aby bardziej szczegółowo zrozumieć. Przepraszamy, nie otrzymałem twojej odpowiedzi.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.10.2019

Złożył zamówienie w tym sklepie 16.10 Zamiast pierwotnie wskazanej daty, 19.10, otrzymał ją tylko 22.10. Zwrot pieniędzy w ogóle nie został przyznany. Zamów 11457275 w wysokości 1043 rubli.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.10.2019

Dzień dobry

Elena, aby zrozumieć powody utraty zwrotu gotówki i pomocy, złożyła apel do służby opiekuńczej. Napisz do kierownika pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje skargi”.
Poczekamy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
20.10.2019

Ten sklep lubi ceny i że istnieje wiele produktów dla kreatywności i zwierząt. Mała zniżka, rosnąca z czasem i niedroga, wygodna dostawa. Jeśli chodzi o pamięć podręczną, niestety odsetek ten jest niski, czasami zmniejsza się w procesie oczekiwania. Dziś nie rozumiem, wcale nie przyszedłem ((próbuję dowiedzieć się, o co chodzi)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.10.2019

Dzień dobry

Widzimy, że został pomyślnie wyświetlony zwrot gotówki za 3 zamówienia od 20.10. Jeśli nie pojawi się jedno lub kilka zamówień, kierownik działu opieki z pewnością pomoże je rozwiązać.
Chcemy zwrócić uwagę na fakt, że zwrot gotówki następuje w ciągu 24 godzin.

Dziękujemy za zakupy u nas :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.10.2019
Jeśli chodzi o obliczanie zwrotu gotówki - wszystko jest w porządku. Zamówienie na koncie pojawia się szybko, a kredytowanie zwrotne w stosunku do innych sklepów również następuje szybko.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.10.2019

Cashback nie przyszedł. Ale nie liczyłem, czytając zasady naliczania. Mówisz poważnie Może jakiś wpis rejestru wymaga naprawy? I nikt w sklepie nie wie jeszcze o smartach. Wiedzą także, jak surfować po Internecie ....

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.10.2019

Alex, dzień dobry!

Tak, aby otrzymać zwrot pieniędzy, ważne jest, aby przestrzegać warunków określonych na stronach sklepów partnerskich. Nie zapomnij także o naszych zasadach .

Współpracujemy z ponad 2000 sklepami / usługami. Mamy nadzieję, że spośród tej listy nadal możesz wybrać dla siebie najkorzystniejsze warunki zwrotu pieniędzy za zamówienia online.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
21.09.2019

Okropny sklep. Dostawa została przełożona bez słowa na dwa dni i zamiast 725,6 rubli, potwierdzonych przy składaniu zamówienia, przyszło 207,82 rubla.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.09.2019

Dzień dobry

Dmitry, przed przyznaniem kwoty zwrotu, naprawdę się zmienił, ponieważ stawka zależy od kategorii rabatów. Można je znaleźć na stronie sklepu .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.09.2019

Szczerze mówiąc, system zwrotu pieniędzy w moim sklepie jest wadliwy - od 12 tys. cashback - 44,39 rubla. - 0,34%

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.09.2019

Svetlana, cześć!

Ważne jest, abyśmy rozumieli sytuację, dlatego stworzyliśmy połączenie nr 1761226 z usługą opieki za pośrednictwem twojego konta.
Napisz, jak tylko pojawi się minuta.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.09.2019

Zwykłe oszustwo! Złożyłem zamówienie na dużą kwotę, odzwierciedlałem pamięć podręczną 1000 r. W innym sklepie towary były tańsze o 900 r, ale bez pamięci podręcznej postanowiłem się tutaj kasy, zresztą pamięć podręczna pokrywa różnicę. Wydane, otrzymałem list w mailu o wielkości kb - 1000 r, przywieziony, kupiony. Dzisiaj przyszedł list - KB potwierdził, 60 !!! ruble A gdzie jest 1000? byłoby lepiej, gdybym kupił w innym sklepie, byłoby tańsze! Nikomu nie polecam!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.09.2019

Dzień dobry

Svetlana, przykro nam, że była taka opinia na temat usługi, ponieważ działamy transparentnie i zawsze jesteśmy gotowi zrozumieć sytuację.

Kwota zwrotu gotówki „Oczekująca” może się różnić podczas przetwarzania danych. Przed rejestracją partnerzy przekazują odpowiednie informacje o ilości i kategorii towarów, a zwrot pieniędzy jest potwierdzany poprawnie.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w My-shop.ru z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się