1 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na МТС z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 40 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 80 dni

Кэшбэк не начисляется или будет отклонен:
- за предзаказ и покупку новых моделей Apple (с 14.09.2021 по 31.10.2021); 

- за покупку тарифов, симкарт и пополнение счета;

- за 4 и более выполненных заказов, оформленных онлайн в течение календарного месяца с одного номера телефона (отклонится кэшбэк за все заказы);

- в случае, если четыре выполненных заказа суммарно содержат более четырех смартфонов (отклонится кэшбэк за все заказы);

- за заказы B2B (оформленные на юр.лицо);

- за заказы, выкупленные в течение 15 минут после оформления.

 

Обратите внимание:

- сумма заказа и кэшбэка может изменяться в ходе обработки и будет правильно отображаться после подтверждения заказа;
- чтобы получить кэшбэк, необходимо оформить заказ сразу после перехода с сайта LetyShops, не закрывая браузер.

Recenzje na temat МТС (84)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
15.09.2021

Złożyłem zamówienie z gorącym cashbackiem w maju. Cashback wyniósł około 25%. Termin potwierdzenia upłynął w lecie, chyba w lipcu. Po terminie utworzyłem odwołanie i teraz odpowiedź brzmi: czekamy na potwierdzenie od MTS. Termin przesunął się na „połową września”. Oczywiście w obiegu są zrzuty ekranu przejść, paragonów i wszystkiego innego, ale coś jest nie tak. W tej sytuacji moim zdaniem, jeśli letyshop jest w tym samym czasie u nas, słusznie byłoby zapłacić należny cashback, a następnie sami kontynuować walkę z niedbałym sklepem. Jeden z użytkowników napisał poniżej, że letyshop płaci tylko 100 rubli za cashbacki. Nie zgadzam się z tym. Wydałem już kilka cashbacków za ponad 1000 rubli, zarówno na rynku Yandex, jak i w Mvideo, ale tylko MTS wciąż na coś czeka.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.09.2021

Dmitry, dzień dobry!

Cashback jest doliczany do salda po przekazaniu informacji i prowizji przez partnerów. Do tej pory ani jedno, ani drugie nie pochodziło ze sklepu. Czekamy z Tobą. Przepraszam za sytuację.

Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
05.09.2021

Tak, ja też miałem sprawę, którą przetworzyłem przez Letishop, i powiedzieliśmy, że nie możemy ci jej dać, zarejestrujmy ją ponownie. Przy okazji też iPhone 11 128 GB.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.09.2021

Dobry dzień!

Natalia, usługa nie ma wpływu na realizację zamówienia przez sklep :( Cashback zostanie zaksięgowany za zakup, który został utworzony po przejściu z naszej strony i został zrealizowany. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące cashbacku, zawsze jesteśmy gotowi to rozgryźć się i pomóż.

Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
09.08.2021

złożył zamówienie na iPhone'a 11 na promocję i wymienił kartę SIM na słuchawki, w efekcie sklep nie mógł go wydać, operator rozwiązał problem przez 30 minut. W rezultacie utworzył nowe zamówienie i godzinę później dali mi je bez cashbacku, wiedziałbym, że zamówiłem w innym sklepie

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.08.2021

Dzień dobry!

I przepraszamy, że zakup został dokonany bez cashbacku :(
Ważne jest, aby zapłacić za zamówienie złożone online za pośrednictwem naszego serwisu. Jeśli zamówienie zostało całkowicie wznowione, nie otrzymujemy niczego od partnerów.

Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
31.07.2021

Sklep oczywiście wykorzystuje usługę do pozyskania klientów, ale nie chce za nią płacić i wywiązywać się ze swoich zobowiązań. minął miesiąc od ostatniego dnia, w którym miał zostać zaksięgowany zwrot gotówki. ale on wciąż "oczekuje". platforma nie ponosi żadnej odpowiedzialności za klientów i generalnie wydaje mi się, że nie przeszkadza. niektóre rezygnacje z subskrypcji. recenzja nie została jeszcze opublikowana, pierwsza jest negatywna. wszystko tam było ze szczegółami.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.07.2021

Władysław, dzień dobry!

Skontaktowaliśmy się z Tobą w odwołaniu (sekcja "Pomoc"), aby skontaktować się z partnerami i poznać przyczynę opóźnienia w przyznaniu cashbacku. Oczekujemy również odpowiedzi i jesteśmy zainteresowani rozwiązaniem problemu.
Czasami sklep potrzebuje trochę więcej czasu na uzgodnienie informacji.

Kierownik opieki utrzymuje sytuację pod kontrolą. Czekamy razem :)

Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
30.07.2021

Tu jest oszustwo! Cashback nie jest przyznawany. Zakupu dokonałem 7 maja i od ponad 2,5 miesiąca czeka na Ciebie zwrot gotówki. Letyshops odpowiedziało na moje zgłoszenie, że sklep internetowy MTS nadal nie potwierdza im mojego zakupu, mimo że w zgłoszeniu załączyłem zdjęcie dowodu zakupu ze wszystkimi danymi zamówienia. Ogólnie rzecz biorąc, wniosek dotyczący letyshopów jest taki, że zwracają tylko niewielkie zwroty gotówki w wysokości do stu rubli, a już w przypadku poważnego zakupu to wszystko jest mistyfikacją. Nawiasem mówiąc, znalazłem płonący cashback i ostatecznie nie dostałem płonącego. Nie polecam tego sklepu do kupowania smartfonów przez tę usługę przy dużym zakupie, nic nie dostaniesz. Znajdą tysiąc powodów, aby uniknąć płacenia cashbacków.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.07.2021

Dzień dobry!

Dmitry, zapoznaliśmy się z sytuacją. Cashback jest na razie widoczny na Twoim koncie osobistym ze statusem „Oczekujący”. Czasami partnerzy mogą potrzebować trochę więcej czasu na sprawdzenie i przetworzenie zamówienia. Menedżer będzie monitorował sytuację w obiegu. Proszę nie martw się.

Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
17.06.2021

Wcześniej napisałem recenzję, ponieważ wsparcie pomogło zrozumieć sytuację. Cashback przyszedł szybko. Dziękujemy LetyShops za Twoje wysiłki i opinie. :)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.06.2021

Dobry dzień!

I dziękuję za opinie, Maxim :)
Jesteśmy zawsze gotowi pomóc Ci to rozgryźć.

Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
12.02.2021
Cashback trwał długo, ale przyszedł)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.02.2021

Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, wyłączyłem wszystko zbędne, nie o krok na bok, na każdej stronie w rozszerzeniu sprawdzałem czy cache był specjalnie aktywowany, po wpłacie wróciłem na stronę MTS i rozszerzenie napisało coś w stylu "kasuj cashback ”. Ale nadal nic się nie pojawiło. Sądząc po liczbie podobnych recenzji, jest to norma.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.02.2021

Dobry dzień!

Stale monitorujemy ilość zamówień wprowadzanych do systemu. Zdarzają się pojedyncze przypadki utraty, o czym użytkownicy piszą w recenzjach lub w obiegu. Widzimy, że złożyłeś już wniosek o zwrot gotówki. Śledź jej status na swoim koncie osobistym.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
07.01.2021

Nie polecam tego sklepu, zwłaszcza jeśli liczysz na cashback. W październiku i listopadzie, w odstępie 1 miesiąca, kupiłem od MTS 11 iPhone'ów (w sumie dwa urządzenia, drugi zakup miał też obudowę i pamięć sieciową). W obu przypadkach stracono cashback, szukają, na początku wskazano, że odpowiedź trwała do 8 tygodni, teraz średnia odpowiedź to 3 miesiące.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.01.2021

Dobry dzień!

Yuri, tak, zaktualizowaliśmy informacje o czasie otrzymania odpowiedzi ze sklepu. Prosimy się nie martwić. Dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać problem.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
30.11.2020

Nie powinieneś współpracować z takimi oszustami. Zamówiłem u nich telefon w tej samej cenie, otrzymałem potwierdzenie z ceną i numerem zamówienia. A następnego dnia zaproponowali mi odebranie go za 1100 więcej! I podobno musiałem gdzieś zadzwonić i ustalić cenę. Wcześniej korzystali z pieniędzy i usług, ale teraz przeszli na smartfony, a biznes się rozwija.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.11.2020

Dzień dobry!

Siergiej, współpracujemy ze sklepem poprzez program afiliacyjny i dał się poznać jako odpowiedzialny partner.

Zalecamy kontakt z przedstawicielami sklepu w celu uzyskania uwag dotyczących sytuacji.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
09.10.2020

po raz kolejny anulowałem moje opłacone zamówienia, po raz kolejny spór. USUŃ TO BIURO Z WITRYNY. Spór nr 2023132 Spór nr 2042777 Spór nr 2103690

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.10.2020

Dzień dobry!

Cashback jest automatycznie odrzucany, jeśli partnerzy nie przekazali opłaty za zakup. W odwołaniu 2216141 złożono wniosek do wspólników. Czekamy razem na informacje. Jesteśmy również zainteresowani rozwiązaniem tego problemu.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
09.10.2020

Obrzydliwe, złożyłem zamówienie w sklepie internetowym przez letishops, następnego dnia wziąłem telefon, aw sklepie menedżerowie anulowali zamówienie, mimo że telefon był sprzedany, więc nie przyznano mi cashbacku. Zadzwoniłem na infolinię, ale to bezużyteczne, nie mogą ci pomóc. Aby nie być bezzasadnym, podajemy numer zamówienia 37463242.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.10.2020

Dzień dobry!

Vladimir, nasza usługa nie może wpływać na wszystkie etapy zakupu. Zwrot gotówki zostanie przyznany tylko za zamówienie, które zostało wydane po przejściu z naszej strony i zostało zrealizowane.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w МТС z cashbackiem do 1 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.