Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
2.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na iHerb ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 75 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Aby cashback nie został utracony, przed każdym zamówieniem należy przechodzić do iHerb przez serwis LetyShops. 1 przejście - 1 zamówienie.

 

Zamówienia mogą się pojawiać z opóźnieniem do 4 dni.

 

Cashback jest naliczany w walucie wybranej podczas rejestracji w LetyShops. I przeliczone według Narodowego bank twojego kraju.

 

Uwaga! Zgodnie z warunkami sklepu iHerb, jeśli cashback nie został naliczony, musisz napisacz do działu opieki klienta w ciągu 2 miesięcy od faktycznego zakupu.

 

Cashback nie nalicza się za:

  1. Zamówienia z wykorzystaniem kodów polecających. Kody poleceń składają się z 3 liter i 3-4 cyfr. Na przykład: WVH436.
  2. Zamówienia opłacane bonusami. Jeśli zamówienie jest częściowo opłacone bonusem, cashback jest dodawany do kwoty zakupu minus bonus.
  3. Zamówienia złożone w aplikacji mobilnej iHerb (Android lub iOS).

Recenzje na temat iHerb (62)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
08.12.2019

Wszystkie zamówienia od 18.10.19 są w stanie oczekiwania. W dowolnym momencie napisz do obsługi klienta?

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.12.2019

Gratulacje!

Przekazywanie informacji o zamówieniu wymaga czasu od partnerów. Orientacyjną datę potwierdzenia można znaleźć w sekcji „Zamówienia i finanse”, a także na stronie sklepu. Jeśli te terminy się zbliżają, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.

Z poważaniem
zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.11.2019

iHerb nie naliczył zwrotu gotówki, skontaktował się z obsługą Letishops, szczególnie nie licząc na pozytywny wynik. Wysłano fakturę, a zwrot środków został zaksięgowany. Dziękuję bardzo za dobre wsparcie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2019

Dzień dobry

Cieszę się, że się trzymam :)
Mamy nadzieję, że zalecenia pomogą przy przyszłych zakupach.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
01.11.2019
Uwielbiam usługę wsparcia Fly. Nawet jeśli sklep pobiera z potwierdzeniem pamięci podręcznej (co nie jest rzadkością w przypadku AICHERB). Dzięki wsparciu problem jest zawsze rozwiązywany. Wspierajcie chłopaki, dziękuję!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.10.2019

Wcześniej napisałem recenzję, że zwrot pieniędzy nie został przyznany. Skontaktowałem się równolegle z obsługą klienta, wszystko zostało naprawione, pieniądze zostały zwrócone. Dziękuję

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.10.2019

Solomiya, dzień dobry!

Cieszę się, że mogliśmy pomóc :)
Pomoc będzie potrzebna - pisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
24.10.2019

ostatecznie zgromadzone i natychmiast wypłacone na kartę, pieniądze zostały przekazane w ciągu 24 godzin, dzięki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.10.2019

Przeczytałem recenzje i postanowiłem nawet nie próbować korzystać z Twojej usługi. Powodzenia

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.10.2019

Dzień dobry

Nie zalecamy skupiania się wyłącznie na recenzjach, ponieważ każda sytuacja ma swoją własną prehistorię.

Będzie nam miło, jeśli spróbujesz dokonać zakupów z gotówką w tym sklepie.
Jeśli masz dodatkowe pytania - napisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.10.2019

Witam W ogóle nie ma zwrotu pieniędzy! Zostawiłeś wiele próśb i zrzutów ekranu zamówień z iherb? Wsparcie nie odpowiada już od tygodnia.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.10.2019

Cześć cześć

Przepraszam, proszę, na co czekałeś.
Ostatnio kierownik odpowiadał na połączenia. Zrobi wszystko, co możliwe, aby zrozumieć przyczynę braku naliczania i pomocy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
01.10.2019

W tym sklepie zwrot gotówki nie działa, wszystko jest w porządku, ale historia jest jedna.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.10.2019

Dzień dobry

Zwrot gotówki za zamówienie w sklepie iHerb jest naprawiony w naszym systemie.

Aby bardziej szczegółowo przyjrzeć się sytuacji, utworzono usługę kontaktową. Możesz napisać do kierownika pocztą lub w sekcji „Pomoc” szafki osobistej. Poczekamy

Z poważaniem
zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.09.2019

Witam Wielokrotnie składam zamówienia na iHerb, zwroty gotówki są odczytywane przez długi czas, a następnie po skontaktowaniu się z obsługą klienta. Ta sytuacja nie jest całkowicie dogodna dla klienta. Ostatnim razem, gdy złożyłem zamówienie 19.09.2019, cashback nie pojawił się. Napisałem do działu wsparcia, obiecałem odpowiedzieć, ale nie miałem ,,,,,, a może nie miałem czasu. Nieprzyjemne

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.10.2019

Dzień dobry

Partnerzy potrzebują czasu na przetwarzanie i przesyłanie informacji. Średni czas oczekiwania wynosi 45 dni. Zwrot gotówki można potwierdzić zarówno wcześniej, jak i nieco później.

Przepraszam, że czekam na odpowiedź. Widzimy, że menedżer już wysłał prośbę do partnerów o ustalenie przyczyn utraty zwrotu gotówki. I dlatego nie czekaj, bonus zostanie dodany do salda.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
15.09.2019
Wszystkie cashbacki zostały zapisane, ale czekaj długo na potwierdzenie, a wszystko jest super!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.08.2019

Keshbek z jakiegoś powodu nie pojawił się (jest to mój pierwszy raz), ale serwis wsparcia go uporządkował i natychmiast mi to przekazał.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.08.2019

Maxim, cześć!

Zawsze chętnie pomożemy :)
Napisz, jeśli to.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.08.2019

Nie po raz pierwszy złożyłem duże zamówienie w iHerb, zamówienie to nie jest dla mnie wyświetlane, ale ponieważ życzę tanich zamówień z Aliexpress, otrzymuję zwrot gotówki w wysokości 3 - 5 UAH. To po prostu durilov. Kiedy zrobiłem rezerwację hotelu w Bucking, również to się nie liczyło. Nie wiem, czy warto skorzystać z tej gotówki.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.08.2019

Witam

Aby zrozumieć sytuację, stworzyliśmy już odwołanie # 1710066 do służby opiekuńczej. Możesz odpowiedzieć na odwołanie w sekcji „Pomoc” swojego konta osobistego.
Czekamy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w iHerb z cashbackiem do 2.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się