Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 6 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na GearBest ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
1% For orders made in other stores by GearBest marketplace
1% For bulk orders
1.5% For the paid order from the following categories: Mobile phones, Tablets
2% For the paid order from any other category
6% For the paid order from the following categories: Apparel, Bags & Shoes, Watches & Jewelry, Health & Beauty, Hair extensions & Wigs, iPhone cases

W razie jeśli zamówienie jest częściowo opłacone bonusami, cashback jest naliczane od kwoty zakupu minus bonusy. W przypadku zamówień w pełni opłaconych przez bonusy cashback nie jest uznawany.

 

Ponadto podczas korzystania z kodu promocyjnego zwrot środków może nie zostać przyznany.

Zwrot gotówki nie jest naliczany za zamówienia złożone przez newsletter GearBest.

Cashback nie jest przyznawany za zamówienia złożone w aplikacji mobilnej GearBest (Android lub iOS).

 

Uwaga! Kwota zwrotu gotówki jest naliczana w walucie wybranej podczas rejestracji w serwisie LetyShops i przeliczona według Narodowego Banku twojego kraju.

Recenzje na temat GearBest (93)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
20.07.2019

Sklep może nie wysyłać towarów przez miesiąc, nawet takich rzeczy, jak ORICO Bluetooth (BTA-403). Dzieje się to w kolejności rzeczy, jednak jeśli jest wiele pozycji w zamówieniu, mogą wysłać część, która jest dostępna natychmiast. Niestety, zgromadzone punkty są prawie niczym. Czasami, najprawdopodobniej z powodu błędów w witrynie, można je zastosować do produktu w dobrej cenie. Zazwyczaj niedrogi przedmiot należy do kategorii Wyprzedaż \ Błyskawiczna sprzedaż i punkty nie mają zastosowania. Jeśli coś się zepsuło, możesz zwrócić tylko 50% ich ofert i nie zwracać uwagi i prosić o 100% - nie musisz nawet stawić czoła paypal. Nigdy nie odpoczywają. Najwyraźniej taka jest specyfika pracy i oni, zgodnie z ich instrukcjami, najpierw oferują 50%. Nawiasem mówiąc, ceny na ru.gearbest.com są znacznie niższe niż w języku angielskim, ale opcje dostawy są różne. Na przykład latarka UV TUBE z serii T Nitecore kosztuje 15 USD w języku angielskim i 10 USD w języku rosyjskim. Aby bezpiecznie aktywować zwrot gotówki w RU. musisz zmienić letishops na girbest, a następnie zmienić link www.gearbest.com na ru.gearbest.com i nie dotykać „? admitad_uid = .....” w ogonie

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.07.2019

Dmitry, dzień dobry!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów GearBest :)

Nie zalecamy wprowadzania zmian w pasku adresu po zmianie z naszej usługi.
Aby zmienić język witryny, wystarczy wybrać kraj i walutę na stronie sklepu .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.05.2019

Zgadzam się ze wszystkimi, którzy wysłali sklep na półkę. Stał się prawdziwym g ... om. Jeśli złapiesz towar w dobrej cenie, wyślij miesiąc, a więc ceny są bardzo wysokie, nawet w porównaniu z Ali. Tak i obniżyłem KB. To po prostu do bani. Właśnie kupiłem telefony, ale kb nie wszedł, a potem przeczytałem, że kb nie jest ładowany przez e-mail, to wszystko jest dla mnie koniec korzystania z kb w tym sklepie. Nie radzę! Ale ich drugi konkurent powoli zaczyna zachwycać!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.05.2019

Dzień dobry

To smutne, że GearBest przestał cię zadowolić. Mamy nadzieję, że znajdziesz sklepy z innym sprzętem dla siebie, w których zakupy będą przyjemne.

Rzeczywiście, zwrot pieniędzy nie jest przyznawany za zamówienia złożone za pośrednictwem biuletynów e-mail.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
01.05.2019

Zamawiam ten sam produkt na GearBest, za mniej więcej tę samą kwotę, po raz ostatni wyświetlono bardzo niewiele: „Nowy zwrot gotówki 65,33 UAH (sklep GearBest, numer zamówienia 19050100915502107820)” Powinien wynosić około 100 UAH.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.05.2019

Vladislav, dzień dobry!

Dziękuję za komentarz.

Procent zwrotu gotówki w GearBest zależy od kategorii produktu zgodnie z warunkami zamieszczonymi na stronie sklepu. Ponieważ to, co kupiłeś, należy do kategorii „Odpoczynek / zamówienie z innych kategorii”, stawka wynosiła - 2%.

Korzystając z programu lojalnościowego naszego serwisu, wysyłanych przez nas promocji i kodów, staramy się, aby zakupy użytkowników były bardziej opłacalne.

Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.03.2019
w latach 2017-2018 działało idealnie, następnie sklep zamienił się w platformę rozwodów, przyjmują zamówienia wstępne i wysyłają towar kilka miesięcy później. (moje oczekiwania dotyczące girbest to 3,5 miesiąca) ceny są dobre na niektóre wyjątkowe wyprzedaże, zwykłe „rabaty” i „natychmiastowe wyprzedaże” są całkowitym rozwodem. porównaj ceny z innymi stronami)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.03.2019
Ach, jak bombardują z tego sklepu, towary są ciągle niedostępne, dostawa może być czekana przez dwa miesiące, nikt nie zgłosi tego, dopóki się z nim nie skontaktujesz, musisz wybić pieniądze na towary, których nie zawracałeś sobie głowy wysyłaniem, nie chcą wracać , zwrot gotówki ze sklepu nie pojawi się lub ego zostanie anulowane, większość towarów jest sprzedawana na niektóre zapasy, dlatego też nie można uzyskać zwrotu gotówki, ceny są niekonkurencyjne, bardzo wysokie, można znaleźć tańsze na tym samym Ali. Ich punkty, to generalnie osobna kwestia, są teraz bezcelowe, ze względu na te „rzekomo” promocje, nie można ich zastosować, ale jeśli i jest to możliwe tylko dla towarów, które nie są objęte promocją, jeśli połączymy paczki w nadziei na punkty , pamiętaj, że wycofają określoną kwotę tylko za towary, które są sprzedawane bez promocji i rabatów. Także o dostawie, wybierz najtańszą metodę, nie musisz płacić dodatkowo, nadal będą wysyłane przez te same usługi dostawy, będą też odrywać od ciebie kilka dolarów na górze, paczki od Ali przybywają dwa razy szybciej, zamówiłem kilka koszulek do Ali, na początku roku , przyszedł za dwa tygodnie, na najmodniejszym żyrandolu za 100 dolców, trwa już ponad 40 dni. Nie polecam wydawać dużo nerwów i energii!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.02.2019
2 lata temu był całkiem dobry sklep teraz pełny żużel towary mogą się spakować miesiąc wyjaśnienia nie ma w magazynie (pytanie, dlaczego wisi na wyprzedaży?) Możesz zwrócić pieniądze tylko, jeśli zapłaciłeś przez paypal, ceny kosmiczne nawet w porównaniu do punktów na aliexpress można teraz usunąć tylko jeden jednym słowem nie polecam
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.02.2019

Zły sklep. Dostępne towary do sprzedaży, które nie są dostępne. Ceny są wyższe niż Ali. Istnieją tak zwane Kulki, które chronią zakupy, pisząc komentarze do innych. Ale są ograniczenia w ich użyciu. Nawet gdy używasz ich na Ali, możesz kupić ten sam produkt taniej)))). Bardzo rzadko są dobre oferty, ale jest to rzadkie. Teraz praktycznie nie śledzimy tego sklepu. Nie pociąga go to. Aby pobrać pieniądze za zwrot gotówki, musisz poczekać drugi miesiąc, a następnie napisać do działu pomocy technicznej. Nie pamiętam takiego przypadku, w którym nie było odwołania do działu wsparcia dotyczącego naliczania. Tym razem niepotwierdzone jest jedno zamówienie na 35 drewnianych. Ale nie chcę pisać ponownie do działu wsparcia. W ogóle nie rozumiem. Jeśli w Girbest wszystko jest tak skomplikowane, warto z nim współpracować i zepsuć swoją reputację.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.02.2019

Dzień dobry

Dziękuję za szczegółowy komentarz.

Zwrot środków następuje na podstawie informacji uzyskanych od partnerów. Każdy sklep ma inny termin potwierdzenia. Można je znaleźć w opisie partnera na naszej stronie internetowej.

W przypadku GearBest czas rejestracji został ostatnio wydłużony. Średni czas na potwierdzenie nagrody wynosi 60 dni. Jak pokazuje praktyka, maksymalny okres to średnia * 1,5. Dlatego prosimy o poczekanie. Po przekazaniu niezbędnych informacji zwrot gotówki przejdzie w stan „Zarejestrowany”.

Jeśli masz jakieś pytania - napisz, chętnie pomożemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
10.02.2019

czy sklep, czy Letishop otwarcie blokuje zwrot gotówki - minęło 61 dni od momentu zapłaty, wsparcie Letishop pisze, że czeka jeszcze miesiąc, a może jeszcze kilka miesięcy. Nie ma się czym pochwalić takim sklepem.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.02.2019

Cześć, Valery!

Dziękuję za komentarz.

Średni czas oczekiwania na środki został opublikowany na stronie sklepu GearBest. Dlatego nagrodę można otrzymać zarówno wcześniej, jak i później. Maksymalny okres potwierdzenia wynosi 90 dni.

Nie martw się, proszę, kierownik działu opieki Roman monitoruje sytuację i pomaga, jeśli status zwrotu pieniędzy nie ulegnie zmianie.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.01.2019
Od dawna cieszył Letyshops i keshbek zawsze przychodzi jako magazyn Gearbest i innych sklepach. Czas zwrotu po potwierdzeniu towaru jest zawsze inny, ale ostatecznie otrzymasz pieniądze.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.01.2019

Sytuacja jest taka sama jak w poprzednim poście: towary docierają szybko (2-3 tygodnie), a zwrot pieniędzy nie jest potwierdzony przez ponad 2 miesiące. Na stronie GB natychmiast potwierdzam zamówienia. Wesprzyj oferty Fly, aby poczekać kolejny miesiąc. Ale dawno temu GB cashback zostało zapisane na drugi dzień po wysłaniu ... Istnieje podejrzenie, że to nie wina sklepu, ale usługi. Prawdopodobnie przewijają pieniądze lub zbierają je na wybory. Wniosek jest taki sam, jak w poniższym poście. P.S. Letishops! Nie ma potrzeby odpowiadania na moją recenzję. Wszystkie twoje „Dziękuję za komentarz”, „Nie martw się” i „Nasz menedżer kontroluje wszystko” tutaj nie pomoże. Coś musi zostać ustalone. A potem masz wielu konkurentów. A twoje stawki nie są najwyższe. I wybierają cię tylko ze względu na szybkość i bezproblemowość.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.01.2019

Cześć Alex!

Uważamy, że warto odpowiedzieć na Twój komentarz :)

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat usługi. Informacje zwrotne od naszych klientów są dla nas ważne, ponieważ z ich pomocą rozumiemy, w którym kierunku powinniśmy się rozwijać.

Współpracujemy ze sklepami poprzez programy partnerskie. Czas na przetworzenie i zaksięgowanie wynagrodzenia jest określony w warunkach współpracy, a sklepy zastrzegają sobie prawo do zmian. W tej chwili okres oczekiwania na informacje został wydłużony do 60 dni (średni czas). Oznacza to, że maksymalny okres może wynosić do 90 dni od daty zakupu.

Chcielibyśmy również, aby nagrody były szybciej potwierdzane. Jeśli warunki zostaną ponownie zmienione, niezwłocznie zaktualizujemy informacje na stronie.

Dziękujemy za bycie z nami!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
15.01.2019

Trzeci miesiąc czekam na potwierdzenie zwrotu pieniędzy. Towar odebrany w ciągu 15 dni. Przeprowadzam się do innej usługi.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.01.2019

Dzień dobry, Alexander!

Dziękuję za komentarz.

Średni czas oczekiwania na zwrot pieniędzy od GearBest wynosi 60 dni. Rejestracja może nastąpić wcześniej lub nieco później. Na podstawie zakupów testowych w sklepach zauważyliśmy, że maksymalny czas oczekiwania na zwrot gotówki w tym sklepie to 1,5 * średni czas.

Alexander, widzimy, że w tej sprawie już utworzyłeś odwołanie do usługi opieki. Nie martw się, proszę, jest kontrolowany przez kierownika Dmitry.

Jeśli wystąpią znaczne opóźnienia, skontaktuje się z Tobą i pomoże w rozwiązaniu problemu.

Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.01.2019
Przeszedł Gearbest na wszystkich pozycjach. Zarówno do wysyłania, jak i do czasu dostawy oraz do kredytowania zwrotu gotówki. Towar z Ali przybywa znacznie szybciej, zwrot pieniędzy jest naliczany natychmiast po potwierdzeniu odbioru, ceny są niższe niż w Gearbest (z wyjątkiem rzadkich zapasów w Gear)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w GearBest z cashbackiem do 6%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się