do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Домовой z cashbackiem w Polsce

Informacje i warunki
5%
За оплаченный заказ без промокода
3.5%
За оплаченный заказ с промокодом
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 40 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 80 dni

Кэшбэк за заказы из Домовой  может появиться в личном кабинете в течение 2 дней после оформления
 

Кэшбэк по Домовой предоставляется для жителей таких регионов: Москва и Московская область, Санкт-Петербург и Ленинградская область.

 

Изначально кэшбэк может отображаться неправильно, но не стоит волноваться, при подтверждении он будет пересчитан.

Recenzje na temat Домовой (25)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
08.12.2020

Sklep jest ościeżem na ościeżnicy. Przedmiot przybył niekompletny. (Naprawiono, ale czas to pieniądz) Cashback nie był wyświetlany, a następnie został „utracony”. (Tutaj dzięki tej stronie i obsłudze naliczania, a nie sklepu). Od profesjonalistów - praca kodów promocyjnych i linków afiliacyjnych w tym samym czasie, ale ma się wrażenie, że to stąd biorą się problemy.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.12.2020

Dzień dobry!

Alexander, zawsze gotowy do pomocy :)
Zalecamy dodanie produktu do koszyka po opuszczeniu naszej strony internetowej i dokonaniu zakupu w ciągu godziny bez odwiedzania innych zasobów reklamowych.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.11.2020
Na stronie wybieram St. Petersburg, potem wybieram miejsce wydania - wyskakuje kartka z jakimś Morshanskiem. Ok, przeprowadzam się do Sankt Petersburga, wybieram - pisze „punkt wydania nie odpowiada miastu”. Dobra, Peter uruchomił się po raz piąty. Wtedy okazuje się, że dostawa do miejsca wydania jest droższa niż przesyłka kurierska. Nie kontaktuję się z kurierami, bo muszą czekać cały dzień. Pozostaje tylko odebrać go z magazynu - najbliższy sklep nie jest oferowany 20 minut od domu, idź do Kupchino. Kurtyna
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.02.2020

01/14/2020 Złożyłem zamówienie i kupiłem w sklepie (web-617700) na zakup okularów, zwrot gotówki w wysokości 14,05 rubla został odzwierciedlony następnego dnia ze statusem „wstrzymany”, a dziś otrzymałem powiadomienie w LC, że zwrot gotówki został odrzucony! Okropny sklep! Nikomu nie polecam!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.02.2020

Dzień dobry, Irina!

Zwrot może zostać odrzucony w przypadku naruszenia warunków sklepu , algorytmu zakupów lub przez pomyłkę. Aby bardziej szczegółowo zrozumieć ankietę, musisz złożyć odwołanie do usługi opieki poprzez sekcję „Pomoc”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.10.2019

10.22.2019 złożył zamówienie za pośrednictwem aplikacji LetyShops, ale cashback nie pojawił się. Informacja o zamówieniu ze sklepu nadeszła SMS-em. Tak więc myślę, aby odrzucić takie zamówienie bez zwrotu pieniędzy !!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.10.2019

Dzień dobry

Zwrot pieniędzy za zamówienia w Brownie może pojawić się w ciągu 10 dni po złożeniu zakupu. Informacje są również publikowane na stronie sklepu podczas przejścia: https://letyshops.com/shops/domovoy .

Aby kontrolować problem, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.09.2019

To nie był pierwszy raz, kiedy zamówienie zostało złożone, zwrot gotówki został wyświetlony następnego dnia, przyszedł miesiąc później (leniwie dwa po zakupie zamówienia). Sklep zawsze spełnia obietnicę; nie musisz kontaktować się z obsługą klienta.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.09.2019

Julia, dzień dobry!

Partnerzy potrzebują czasu na przetwarzanie i przesyłanie nam informacji o zamówieniach.
W przypadku sklepu Domovoy średni czas oczekiwania na kredyty cashback wynosi 30 dni :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.08.2019

Informacje o dostępności towarów w sklepach nie odpowiadają rzeczywistości !!! W zamówieniu był składany taboret sprawdzający dostępność 20 szt. oddzwonienie - brak produktu. Informacje na stronie wczoraj. Tj. wczoraj kupiłem wszystkie 20 (!!!) taboretów w pustym sklepie !!! Aby uzyskać informacje na temat strony i dostępności nikt nie monitoruje strony nikt nie działa. Historia kolorów to ta sama historia - po co pisać w kolumnie wybór koloru, jeśli nie ma takich kolorów, ale są takie, których nie ma na liście ofert! Wrażenie czasu spędzonego na nieistniejących zamówieniach jest bardzo złe. I nikt tego nie zwróci i mi nie zapłaci!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.06.2019

Jestem uczulony na reklamę, walcząc z tymi złymi duchami. I tutaj mówią mi, oglądają reklamy, wyłączają ochronę, jesteś całkowicie szalony. Pierdol mnie z powrotem, jeśli będę musiał nadepnąć na gardło.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.06.2019

Witam

Cashback to forma reklamy, która działa zgodnie z modelem CPA. Prosimy o wyłączenie reklam tylko w naszej witrynie i witrynach partnerów. Nie prosimy o całkowite wyłączenie reklam na wszystkich stronach lub na bieżąco. Możesz włączyć ponownie blokera po zakończeniu przejścia i złożeniu zamówienia.

Będziemy zadowoleni, jeśli zostaniesz z nami.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
07.06.2019
Najszybszy cashback, jaki tu dostałem. Oczekiwanie na zamówienie pojawiło się natychmiast. A sklep zapisał to dosłownie trzy dni później na konto. Szacunek! To prawda, że kupiłem pościel - i tak nie możesz jej zwrócić, więc nie ma powodu, aby czekać dwa tygodnie. Dobre ceny i obsługa w sklepie. Ogólnie jestem zadowolony ze wszystkiego. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.04.2019
W oczekiwaniu na biuro projektowe nie pojawiło się natychmiast, ale dopiero po otrzymaniu zamówienia. Ale potwierdzili to w ciągu kilku dni.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.12.2018

Zrobiłem w sklepie trzy zamówienia, dokonałem zwrotu pieniędzy zgodnie z zasadami, jedno zostało natychmiast zaksięgowane, a dwa pozostałe zostały zdemontowane na 1 miesiąc.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.12.2018

Dzień dobry

Dziękuję za komentarz.

Niestety nie otrzymaliśmy informacji o twoich zamówieniach. Sami nie mogliśmy znaleźć przyczyny braku naliczania. Być może stało się to przez pomyłkę.

Ważne jest, abyśmy rozwiązali tę sytuację, dlatego zwróciliśmy się do partnerów o pomoc.

Jak tylko pojawią się wiadomości, kierownik służby opieki zgłosi wynik w otwartym obiegu # 1477889.

Nie martw się :) Jesteśmy w kontakcie!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.12.2018

Jak zawsze sklep Cię nie zawiódł: zamówiłem go, przechodząc z witryny Lety do witryny sklepu, kupiłem zamówienie, a dwa dni później przyszedł zwrot gotówki. Nie musisz się martwić, że po złożeniu zamówienia zwrot gotówki nie pojawi się w oczekiwaniu. Obciążają go po dokonaniu płatności, nigdy nie zawiodły.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.11.2018
Najszybszy naliczony zwrot gotówki - maksymalny dzień! Dzięki sklepowi i sklepom letnim za świetną obsługę!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w Домовой z cashbackiem do 5%
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.