Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
0.65 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aviasales.ru ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 40 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Cashback is credited for purchases of tickets only.
The ticket price after transferring to Aviasales website from LetyShops can differ from the price you can see without such transfer. It is connected with the frequent changes of prices on the booking service.
Time for crediting cashback is counted from the flight date.

Recenzje na temat Aviasales.ru (110)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
22.11.2019

Sprzedaży fajni faceci, szybkie wyszukiwanie, generuje dobrze, wygodne filtry. Oznacza to, że ocena dotyczy tylko witryny i firmy, a nie ciebie. Ale sklepom letnim należy przypisać 1 za takie zachowanie - byłem niemile zaskoczony wzrostem cen biletów podczas aktywacji cashback, więc niezdarne jest zarabianie na zaufaniu odwiedzających. Kiedyś wyobrażałem sobie, że są to wewnętrzne procenty i nikt nie zobaczy, jak to się robi. Zapłać więcej, aby uzyskać zwrot gotówki - to smutne. Najsmutniejsze jest to, że nie znalazłem sposobu na wycofanie aktywacji zwrotu gotówki: jakoś tak naprawdę nie potrzebuję takiego „zwrotu gotówki”. Cóż, jest to traktowane przez inną przeglądarkę lub w celu wyczyszczenia historii. I dzięki za to

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.11.2019

Dzień dobry

Często przy przenoszeniu z różnych źródeł, w tym letyshops.com, w wielu serwisach rezerwacyjnych, koszt może się zmienić od ceny przy bezpośredniej zmianie.

Aby ostrzec naszych użytkowników, opublikowali informacje na stronie Aviasales.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.11.2019

Kupiłem bilet, pamięć podręczna nie została zaksięgowana i nie wyglądało na to, że zakup minął

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.11.2019

Dzień dobry

Chcemy zrozumieć, dlaczego tak się stało. Utworzono odwołanie do usługi opieki. Kierownik czeka na twoją odpowiedź, aby pomóc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.11.2019

Kupiłem bilet, ale zwrot pieniędzy nie przyszedł (

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.11.2019

Dzień dobry

Aby zrozumieć tę sytuację i pomóc, stworzyliśmy apel do działu opieki. Napisz do kierownika poprzez sekcję „Pomoc” lub pocztą. Czekamy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.10.2019
Klasyczny Wszystko wydaje się być solidne.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.10.2019
Cashback uczestniczących w 2 tygodnie, cena rezerwacji nie uległa zmianie (I stoi letishops rozszerzenie, pierwsze spojrzenie na cenę, a następnie aktywować cashback), wszystko jest w porządku, dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.10.2019

Podobnie jak tutu, problemem są ceny biletów, których nie rekompensuje żaden zwrot gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.10.2019

Dmitry, dzień dobry!

Różnica wynika z częstych zmian cen w samym serwisie rezerwacyjnym Aviasales.ru. Może być wyższy lub niższy.
Staramy się prowadzić promocje zwiększonego cashbacka, aby zakupy były bardziej opłacalne dla naszych użytkowników :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
08.10.2019

Z „cashbackiem” inne ceny przy zakupie. Gdy dotrzesz do biura, znów podnoszą cenę, rzekomo „nagle kończą się bilety w najwyższej cenie”

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.10.2019

Dzień dobry

Rzeczywiście, cena przy przejściu przez nasz serwis i bezpośrednio w Aviasales.ru może się różnić. Zalecamy zapoznanie się z warunkami sklepów przed przejściem, ponieważ każdy ma inny.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.09.2019

Mały procent zwrotu gotówki, a cena przejściowa jest wyższa. Nawet go nie użyję. Kolejna platforma cashback jest zupełnie inna i 1,20% cashback

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.09.2019

Dzień dobry

Gdy wejdziesz na stronę sklepu z naszą usługą, koszt usług może się różnić. Powiadomiono o tym użytkowników w zakresie Aviasales.
Nie możemy komentować stawek innych usług cashback, ponieważ każdy ma inne umowy o współpracy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.08.2019
Grzechem jest nie używać AviaSails, nie mówiąc już o letishops! Polecam
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.07.2019
Naprawdę podoba mi się ten program. Zawsze pomaga przy zakupach biletów mobilnych !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.07.2019

Cóż, ceny są takie same bilet za pośrednictwem usługi za 1000 rubli droższe! Łatwiej jest mi kupować bez twojej usługi niż przez ciebie!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.07.2019

Maxim, dzień dobry!

Zawsze możesz wybrać najbardziej opłacalną opcję zakupu biletu dla siebie. Fakt, że cena może się różnić w przypadku bezpośredniego przejścia do Aviasales i za pośrednictwem naszego serwisu, zamieszczał informacje w warunkach sklepu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
22.07.2019

Minął miesiąc, ale zwrot pieniędzy nie został przyznany!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.07.2019

Dzień dobry

Ekaterina, zwrot pieniędzy za zamówienia w Aviasales jest dodawany do salda po locie. Średni czas oczekiwania wynosi 30 dni; maksymalne warunki - 40 dni. Potrzeba czasu na przetworzenie informacji.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Aviasales.ru z cashbackiem do 0.65%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się