do 4 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na ASOS z cashbackiem w Polsce

Informacje i warunki
4 %
За оплаченный заказ нового пользователя магазина ASOS
1 %
За оплаченный заказ постоянного пользователя магазина ASOS
1 %
За оплаченный заказ, сделанный через мобильное приложение (и нового, и постоянного пользователя)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 110 dni

Кэшбэк не начисляется или будет отклонен:

- за заказы с использованием промокодов, которых нет на сайте интернет-магазина (персональные промокоды, студенческий промокод, коды «Refer a friend»);

- за покупку сертификата;

- за заказы из раздела Marketplace (marketplace.asos.com);

- при подозрении на перепродажу. 

 

Обратите внимание:

- чтобы кэшбэк начислился, нужно оформлять заказ только с российской версии сайта ASOS (asos.com/ru);
- кэшбэк начисляется при оплате заказов в валюте российский рубль. При изменении валюты сумма кэшбэка будет отображаться 0,00 рублей, но в ходе обработки кэшбэк изменится на корректную сумму;
- чтобы кэшбэк начислился, нужно дождаться "Спасибо за покупку" после оформления заказа.

Recenzje na temat ASOS (9)

Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
06.04.2021
Marzy mi się, że kiedyś otworzą franczyzę na Ukrainie! Super-sklep, nigdy nie było problemów z cashbackiem
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.01.2021
Nie kontaktuj się z tym biurem. Wysłałem inny przedmiot i odmówiłem przyjęcia zwrotów. Dział wsparcia otwarcie kpi, a potem po prostu ignoruje.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.05.2020
Świetne dzieła! Na razie w porządku)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2019

1% Naprawdę W ogóle nic.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2019

Dzień dobry

Być może odsetek podany przez partnerów jest niewielki. Jednak ASOS podoba się zarówno nowym, jak i zwykłym użytkownikom :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
09.10.2019
Wystąpił problem z naliczeniem zwrotu gotówki. Zwróciłem się do „Care Service” i dobra dziewczyna Inna Baklay szybko zdecydowała o wszystkim!)) Czekam na zakup, a Inna da trochę pieniędzy na czekoladę w formie bonusu)))
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2019

Zapomniałem wejść na stronę przed zakupem, ale napisałem na poparcie i naliczono mi zwrot gotówki! Szacunek dla wsparcia !!!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2019

Dzień dobry

Dziękuję za komentarz.

Cieszę się, że jesteś szczęśliwy. Zawsze iść do spełnienia naszych klientów, ponieważ jest to najbardziej cenne dla naszej firmy. Nie należy jednak zapominać, że przejście przed zakupem jest główną zasadą otrzymywania zwrotu gotówki.

Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
20.09.2018
Świetny sklep! Wszystko jest super!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.06.2018

Sklep nie jest dostępny w rozszerzeniu, więc połowa sklepów mnie interesuje.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.06.2018

Cześć cześć

Ale to nie jest powód do niepokoju! :)

Możesz robić zakupy z gotówką. Aby aktywować cashback, musisz przejść do sklepu z naszej strony. Jednak rozszerzenie przeglądarki nie będzie aktywne.

Pojawią się pytania dotyczące usługi - napisz.

Dobre zakupy dla Ciebie!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
20.01.2017
Jaki jest sens zwrotu gotówki w wysokości 2,2%? A co oznacza 6,6% dla nowych klientów? Nowi klienci gdzie, w asos lub w sklepach letnich?! A najciekawsze jest to, że wszędzie reklama w dużym druku jest taka, że w asach 6,6% tak naprawdę wcale nie jest to prawdą, a jednostki tysięcy mogą skorzystać z tej gotówki.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.01.2017

Witam

Dziękujemy za opinię. Stopa zwrotu gotówki w sklepie internetowym Asos zależy od tego, czy jesteś nowym, czy stałym klientem sklepu.

Bardzo nam przykro, że informacje dotyczące zakładów wprowadziły cię w błąd. Już poprawiliśmy sytuację i przed przejściem do sklepu w sekcji „Stawki / Warunki” opublikowaliśmy informację, że zwrot gotówki w wysokości 6% jest przyznawany tylko nowym klientom sklepu.

Jesteśmy pewni, że jeśli zobaczyłeś reklamę w Internecie, podano informacje o stawkach, że zwrot w Asos wynosi „do 6%” lub stopa zwrotu wynosi 6% w przypadku zamówienia nowego klienta i 2% w przypadku zamówienia zwykłego klienta.

Jeśli masz pytania dotyczące stawek i warunków obliczania zwrotu gotówki, zawsze możesz skontaktować się z naszym 24-godzinnym biurem obsługi klienta, chętnie pomożemy.

Zawsze jesteśmy wdzięczni za pomysły i sugestie dotyczące pracy naszego serwisu, ponieważ pomaga nam to rozwijać się i ulepszać. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Podobne sklepy z cashbackiem
Kup w ASOS z cashbackiem do 4 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomoc smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.