Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
3 % 4 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в Booking.com з кешбеком в Україні

(3.40) Загальна оцінка магазину
Відгуки про Booking.com (52)
Час очікування нарахування кешбеку
Кешбек з'явиться в очікуванні протягом 1 день
Кешбек буде зараховано на баланс впродовж від 70 до 120 днів з моменту виселення з готелю

Кешбек нараховується тільки за бронювання готелів, апартаментів.

 

З причини поширення коронавируса (COVID-19) на деякі пункти призначення можуть поширюватися обмеження. Рекомендуємо розглянути можливість бронювання готелів з можливістю безкоштовної скасування бронювання.

Кешбек не нараховується:
- за сплачені податки та готельний збір (taxes & hotel fees зазвичай вказуються окремо);
- при використанні знижки дисконтного клубу WizzAir;
- за орендовані через Booking автомобілі (для нарахування кешбеку потрібно окремо здійснити перехід зі сторінки Rentalcars);
- за номери з категорії Booking.Basic (категорія вказується біля ціни за номер).

Зверни увагу:

- кешбек не підсумовується з бонусами та знижками;

- опрацювання втрачених замовлень відбувається тільки за наявності чеку, що підтверджує проживання у готелі. Скріншот бронювання з особистого кабінету або виписка з банку більше не розглядаються;

- нещодавно ми помітили, що ціни на бронювання на Booking.com можуть змінюватися після переходу з нашого сайту. Рекомендуємо зареєструватись або авторизуватись в Booking.com, потім знову перевірити вартість. Не переймайся, незабаром усе налагодиться. Чекатимемо разом з тобою.   

 

Більше інформації дивись у статті: Путівник по Booking com.

 

Відгуки про Booking.com (52)

(3.40) Загальна оцінка магазину
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
20.05.2022
Чудово, кешбек одразу з’явився як очікуваний, і мені повернули його вчасно. Я деякий час використовував Booking для своїх поїздок і був радий побачити це в letyshops.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.05.2022

На наступний день після того, як я зробив бронювання через бронювання, кешбек з’явився як "очікуючий", але це правда, що для його підтвердження знадобився максимальний період. Крім того, дуже щасливі!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.05.2022
Я дуже щасливий з Леті, я люблю тебе.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.04.2022

Я здійснював різні поїздки на різні суми, і досі не отримав жодної готівки. завжди є виправдання

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.04.2022

Привіт, Фернандо!

Нам шкода, що у вас був такий досвід. На жаль, ми не отримали відповіді від Booking.com щодо вашого бронювання. Ми припускаємо, що це сталося через те, що ви додали знімок екрана свого особистого облікового запису, який партнери не приймають. Причиною втрати кешбеку може бути використання знижки на ваше бронювання. Сподіваємося, що ваші наступні покупки будуть успішними і ви залишитеся задоволені кешбеком.

Вітаю!
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
28.04.2022

Вау, завжди щось трапляється. Після того, як бронювання було видалено з мого профілю, після того, як воно було використано, звичайно, і кешбек, очевидно, так і не з'явився. Я не претендував на це, тому що це було комплексне бронювання, в якому мене залишили без проживання в той же день прибуття і помістили в інше місце тощо. Гаразд. Але в січні я роблю замовлення на поїздку, яку я вже завершив у березні. Я все ще чекаю на повернення кешбеку. Нескінченна історія лол

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.04.2022

Привіт!

Ми розуміємо ваше невдоволення, але згідно з умовами бронювання, кешбек підтверджується через 70 - 120 днів з моменту відправлення. Тому доведеться ще трохи почекати. Не хвилюйтеся, якщо з вашим кешбеком щось піде не так, ви можете зв’язатися з нами через розділ «Довідка».

Удачі!
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
16.04.2022

Я думав, що вони не збираються дати мені його через коментарі, які я прочитав, і навіть зберіг рахунок-фактуру на всяк випадок, як вони рекомендували, але це не було потрібно. Мені просто повернули кешбек (майже 2 місяці з моменту поїздки). Або нуль проблем. :D

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.04.2022
Оскільки я бачу так багато негативних коментарів, мушу сказати, що на сьогоднішній день у мене ніколи не було проблем з letyshop, ні з Booking, ні з будь-яким іншим. І якщо у мене коли-небудь були проблеми, вони мені допомогли і повернули гроші.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
12.04.2022

Я вдруге беру готель через Booking в letyshop і мені не дають Кешбек і бачу, що з багатьма людьми відбувається те саме.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
12.04.2022

Привіт!

Нам шкода, що у вас був такий досвід роботи з Booking.com. Щоб вирішити цю незручність, вам потрібно створити запит на пошук кешбеку після виселення з готелю, додавши необхідне підтвердження. Якщо у вас виникли запитання, зв’яжіться з нами через розділ «Довідка» в особистому кабінеті.

Вітаю!
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
09.04.2022

Смішно. Я вже зробив не знаю скільки бронювань з Booking з Letyshops (5 чи 6), і ніхто з них не визнав мені кешбек, хоча я завжди відповідав вимогам до нього. У деяких випадках я відкривав інцидент і через 5 місяців досі не маю від них відповіді, мені здається, що вони трохи брешуть. Я збираюся припинити бронювання на Booking через цю програму не тому, що вони не повертають мені кешбек, а тому, що вони нечесні.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.04.2022

Доброго дня, Марія!

Нам дуже шкода, що у вас така думка про нас.

Якщо з якихось причин кешбек не з'являється, це означає, що магазин не надіслав жодної винагороди за ваше замовлення. Тому ми змушені надсилати заявки партнерам. Оскільки обробка бронювання відбувається лише після виселення з готелю\житла, ми не можемо прискорити її. Ми вже винагородили вас кешбеком за одне з ваших бронювань. Щодо іншого запиту, ми ще трохи почекаємо, поки нам відповість партнери. Сподіваємося на ваше розуміння та терпіння.

Всього найкращого!
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
01.04.2022

Дві покупки, зроблені в Booking за 3 дні, жодна з них не вважається незавершеною. У мене ніколи не було жодної проблеми на інших сайтах з кешбеком... але щось не так з Letyshops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.04.2022

Привіт, Герардо!

Нам дуже шкода, що у вас був такий досвід. Якщо з якихось причин кешбек не реєструється в системі автоматично, це означає, що ми також не отримуємо комісію від наших партнерів. Ми бачимо, що у вас відкрита консультація щодо цієї справи. Наш агент Тіна нагадає вам про рахунок, який підтверджує проживання, і тоді ви зможете відкрити інцидент.

Все найкраще.
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
19.03.2022
без проблем, 4 спроби і 4 кешбек
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
18.03.2022

Користуюся ним вже 2 роки, і кешбеку ніколи не повертаю

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
18.03.2022

Привіт, Девіде!

Ми розуміємо ваші емоції. На жаль, партнери відмовилися від кешбеку за ваші покупки. Якщо умови бронювання не були порушені, будь ласка, відкрийте суперечку, щоб ми могли вам допомогти.

Вітаю!
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
Схожі магазини з кешбеком
Купляй в Booking.com з кешбеком до 3 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити