Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
до 5 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в Aliexpress з кешбеком в Україні

Інформація та умови
1.5 %
по этой ставке считается 97% товаров, к сожалению, точного списка нет
5 %
по этой ставке считается 2% товаров
0.5 %
по этой ставке считается 1% товаров
0 %
за заказы у продавцов из списка ниже*
Час очікування нарахування кешбеку
Середній час очікування кешбеку: 50 днів
Максимальний час очікування кешбеку: 150 днів

Відгуки про Aliexpress (17)

Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
25.01.2020
мені це дуже подобається
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.01.2020
Ну, я вже є частим замовником Ali, тому все добре, як завжди, товар прийшов добре, через пару днів після того, як було передбачено, але це було на різдвяний сезон, я попросив лише захистити захист, і продавець це зробив без проблем. Всі рекомендовані
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.12.2019
Це дуже добре для покупок
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.12.2019

Вони кажуть, що вони дали мені максимально можливий бонус 2,5% за мої покупки, які я здійснив 11.11. Оскільки я з Мексики, оплата здійснюється на мій рахунок в мексиканському песо MXN за курсом дня, який коливається в межах 19-19,20 песо за кожен долар. У моїх закупівлях, за які я надіслав вам захоплення, відображається збір у доларах на загальну суму 132. 28 доларів, і ви нараховуєте мені 2,5% на цю суму, але ви зараховуєте мене в песо, а не в доларах, як було б правильно. Сподіваюся, ви зможете переглянути мій випадок ще раз, оскільки ця плутанина з обміном валюти не була зрозумілою.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.12.2019

Привіт Ваню

Ваш повернення готівки становить 2,5% від 132,28 $ = 3,30 $. За помилку з валютами зараховуємо решту 63,45 - 3,30 = 60,15

Дякую за терпіння
І вибачте за помилку.
Приємного дня.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
06.12.2019

Я не знаю, що сталося з цією програмою, але мої покупки 11.11 та чорна п'ятниця не були винагороджені, я зв’язався зі службою підтримки, надіслав скріншот усіх своїх покупок і отримав бонус за глузування, я здійснив усі покупки відповідно до Правила, як я робив їх в інші випадки, я переглянув у списку їхніх магазинів, і мої покупки не належали до цього списку, тому я не бачу вигоди продовжувати користуватися цим додатком, якщо він приносить лише проблеми, помилкові надії та втрату часу .

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.12.2019

Доброго дня

На жаль, якщо ви з якихось причин не отримаєте повернення готівки замовлень, розміщених у нас, ми також закінчуємо винагороду. Тому ми, як і ви, зацікавлені в тому, щоб процес закупівлі проходив безперебійно. Ми зараховуємо вам максимально можливий бонус. Ми сподіваємося, що наші поради щодо покупок допоможуть вам повернути гроші в майбутньому.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
01.12.2019

29.11.2019 я здійснив 4 покупки на сторінці, і сповіщення про відшкодування мені не з’явились, 4 покупки були у різних продавців і не знаходяться у списку, який вони надають. 30.11.2019 я зробив ще одну покупку, і вона не була зарахована.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.12.2019

Привіт!

Дякую за написання. Ми вже створили запит у службі довідки. Ви можете знайти його в особистому кабінеті в розділі "Довідка". Радник відповість вам у короткий термін.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
29.11.2019

Покупки, здійснені в магазинах, більше не реєструються. І коли ви ставите запитання, ви отримуєте лише кілька центів, а не те, що вони рекламують на сторінці. Мені більше не подобається ця послуга, я сподіваюся, що ви можете її покращити з моменту її запуску, вона не мала збоїв.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.11.2019

Привіт!

На жаль, якщо з якихось причин ви не отримаєте повернення готівки замовлень, розміщених у нас, у нас також не вистачає винагороди. Тому ми, як і ви, зацікавлені в тому, щоб процес закупівлі проходив безперебійно. Ми зараховуємо вам максимально можливий бонус.
Ми сподіваємося, що наші поради щодо покупок допоможуть вам повернути гроші в майбутньому.

Привітання
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
25.11.2019

Я купив мобільний телефон і нічого не здається мені ....: - /

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.12.2019

Доброго ранку!

Просимо вибачення за неприємну ситуацію. Ми відкрили консультацію до служби підтримки, але, на жаль, ми не отримали від вас жодної відповіді.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
19.11.2019
дуже добре, мій повернення грошових коштів не було відображено, я надіслав електронний лист, і все було вирішено простим способом на 100% рекомендовано
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.10.2019
Я попросив повернути за оманливий товар, сторінка була на користь продавця, і вони попросили повернути товар за повернення моїх грошей. Доставка була настільки дорогою, що це була майже та сама ціна, що я заплатив за те, що товар, я не повернувся і більше ніяких рішень не з’явилося. Найбільш прикро, і я сподіваюся, що наступні покупки (бо я зробив декілька) стануть кращими. Рекомендую перевірити товари, оскільки повернути їх буде непросто
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.10.2019

Мені не вдалося робити покупки ні з моїм кешбеком, ні з "купонами на знижку", і я придбав близько 40 або 50 доларів

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.11.2019

Доброго дня

Ми вирішимо це разом. Ми створюємо консультацію до служби, щоб допомогти вам, але ми не отримуємо ваше повідомлення. Будь ласка, напишіть до радника поштою або в розділі "Довідка" в особистому кабінеті. Ми чекаємо на ваше повідомлення.

Привітання
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
24.10.2019
відмінний магазин та дуже хороші товари
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
Схожі магазини з кешбеком
Купляй в Aliexpress з кешбеком до 5 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити