Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
до 5 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в Aliexpress з кешбеком в Україні

Інформація та умови
1.5 %
по этой ставке считается 97% товаров, к сожалению, точного списка нет
5 %
по этой ставке считается 2% товаров
0.5 %
по этой ставке считается 1% товаров
0 %
за заказы у продавцов из списка ниже*
Час очікування нарахування кешбеку
Середній час очікування кешбеку: 50 днів
Максимальний час очікування кешбеку: 150 днів

Відгуки про Aliexpress (34)

Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
03.07.2020
Дякую за Кешбек! Все відмінно! Молодці !!!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.06.2020

Ви д *****, ви скаржитеся що вам приходить мало кешбек ??? Скажіть спасибі що хоч щось приходить. І плюс там написано ,, ДО 5% ''

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.02.2020
Хороший додаток уважуха творцям
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.01.2020

Чим далі, тим менше магазинів з Кешбек. Уже й офіційні Сяомей НЕ кешбекаются. Журбинка.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.01.2020

Добридень!

Нам теж сумно; (
Сподіваємося, умови співпраці будуть переглянуті.

З повагою,
команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
16.01.2020

Кешбек так і не пришол. У перші скористалася LetyShops і так розчарована.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.01.2020

Добридень!

Шкода, що ви зіткнулися з незарахуванням Кешбек. Створили звернення в службу турботи, щоб розібратися :)

З повагою,
команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
13.01.2020

Поки що все чудово, лише те, що іноді купувати з мобільного стає складніше, крім того, що ціни на ПК дорожчі, ніж на мобільному.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.01.2020

Доброго ранку

Дійсно, ціни в магазинах виявляються нижчими в мобільному додатку, ніж на веб-сайті. Це не помилка, якщо не той же магазин, який я обрав цю політику. У будь-якому випадку, повернення готівки можна отримати, використовуючи мобільну версію або веб-версію.

Дякуємо, що обрали Letyshops.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
12.01.2020
Все швидко і качественно.Я задоволена.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.12.2019
Я не використовував магазин добре, я шукаю спосіб запросити своїх друзів, тому я дав їм 4 зірки і що я спробував
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
08.12.2019
Я з Болівії, і він приїхав менш ніж за два місяці, чудовий продукт, приїхав у гарному стані та добре захищений⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.12.2019
Все добре !!! На початку я розмістив замовлення, і повернення готівки не було зареєстровано, на що я надіслав запит, і через кілька днів мені було зараховано покупку, дякую !!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.12.2019

Коли нараховувати почнете? 1,5 місяці нуль цілих нуль десятих. В місяць роблю по 100 замовлень на Алі. А у відгуках писали що порядна сервіс ...

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.12.2019

Добридень!

Кешбек відображається в особистому кабінеті, якщо отримуємо інформацію на замовлення від партнерів. Бачимо, у вас було відкрито звернення, але, на жаль, в ньому не отримали від вас інформацію по замовленнях, щоб допомогти. Як тільки у вас буде можливість, будемо раді побачити ваше звернення в розділі "Допомога" з прикріпленими скриншотами замовлень з особистого кабінету магазину.

З повагою,
команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
04.12.2019

Привіт, доброго ранку. Я - постійний покупець на Aliexpress. 1 грудня я створив обліковий запис у Letyshops і здійснив покупку на Aliexpress (я навіть завантажив розширення, і я зробив це за допомогою засобів). Але минуло 3 дні, і моя покупка з поверненням готівки не зареєстрована. Я вже надсилав запит, але він все ще відкритий, і поки вони мені не відповідають. Дякую

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.12.2019

Привіт!

Ми бачимо, що ви створили запит на втрату грошових коштів. Незабаром наш консультант із обслуговування клієнтів відповість вам та допоможе вирішити проблему.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
Схожі магазини з кешбеком
Купляй в Aliexpress з кешбеком до 5 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити