Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    5
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
06.03.2022

капець просто зробив 18 замовлень за один сеанс 3 підтвердили а на 15 замовлень бачиш ні кешбека буду переходити на інший сервіс

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.03.2022

Доброго дня!

Сервіс також зацікавлений у тому, щоб кешбек фіксувався. Бачимо, у вас відкрито звернення до служби турботи. Менеджер написав кілька запитань, щоб спробувати розібратися в причинах втрати. Чекаємо на вашу відповідь у зверненні.

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
30.11.2021

Прекрасний додаток, коли є сумніви, вони для мене вирішені і до цих пір все добре, шкода, що магазинів, де я купувала більше, більше немає.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.11.2021

Привіт!

Щиро дякуємо за коментар ❤ Ми зробимо все можливе, щоб відновити роботу з найпопулярнішими магазинами.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
29.11.2020

Я дуже вдячний за цю послугу, у мене було лише 2 ситуації, і служба підтримки їх дуже люб’язно вирішила. Дуже рекомендую Letyshops.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.09.2020

Відмінний додаток для повернення грошей. За 2 місяці я отримав 70,00 доларів. Вчора я попросив вивести кошти, і менш ніж за 8 хвилин вони вже були на моєму PayPal. Через 14 годин вони були на моєму банківському рахунку. Щоразу, коли у мене виникла проблема, служба підтримки завжди каже присутній і допомагає мені її вирішити. Усі ваші працівники заслуговують на нагороду! ❤️

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.09.2020

Привіт Кевін.

Ми дуже цінуємо, що ви робите покупки у нас.

Дякуємо, що обираєте LetyShops ❤️

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
04.09.2020

Не рекомендую сторінку. Тільки якщо ви хочете витратити свій час і передати свою інформацію власнику цієї жахливої сторінки. Майже 1 рік, а я все ще чекаю за їх словами, тому що магазини не зараховують гроші. Але це не моя відповідальність. Минуло вже 8 місяців, яку велику неправду тобі говорять. На ebay вони скасували всі гроші назад, тому що ebay зняв сторінку. Цікаво, чи це моя проблема? Коли я проводив транзакції, Ebay продовжував працювати. Нічого, що мене зірвали. Якщо ви хочете втратити час і надайте свою особисту інформацію власнику. Якщо я рекомендую

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.09.2020

Щиро дякуємо, що залишили нам свій коментар.

Кожен магазин має свій приблизний час на обробку інформації та передачу її нам.
Це також магазин, який відхиляє кешбек. Ми щиро перепрошуємо за те, що змусили вас так довго чекати.
Ми вже передали інформацію, і незабаром наш менеджер допоможе вам і вирішить ваші сумніви.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити