Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    184
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
08.02.2022

Я користуюся програмою LetyShop вже четвертий місяць і мушу визнати, що наразі всі кешбеки зі мною були нараховані і я накопичив понад 100 злотих. Скористатися цією програмою дійсно варто.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.02.2022

Добрий ранок!

Ми цінуємо довіру наших користувачів і раді, що ви з нами.

Бажаємо лише вдалих покупок :)

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
08.02.2022
Позитивно здивований. Дуже хороший і швидкий кешбек. Рекомендую з чистою совістю
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.02.2022

Я вже використовував декілька програм CashBack, і можу на 100% сказати, що це найкраще. З повагою, команда LS.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.02.2022

Добрий ранок!

Нам дуже приємно, що Господь задоволений послугами, які надає наш сайт.

Бажаємо ще більше позитивних вражень від покупок з кешбеком :)

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
31.01.2022
Я рекомендую дуже чудовий сайт.
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
31.01.2022

Letyshops дійсно рекомендована компанія, я дуже задоволений пропозиціями.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
31.01.2022

Добрий ранок!

Дякую за думку. Ми раді, що Ви задоволені нашими послугами.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
28.01.2022

Letyshops працює ефективно, часто збільшуючи знижки. Коли трапляється подавати скаргу, то це вирішується дуже швидко, доброзичливо та професійно. Нехай цей рівень буде завжди.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.01.2022

Велике спасибі :)

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
27.01.2022
Дуже гарна програма, рекомендую :)
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.01.2022
Ефективно, швидко і без проблем
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.01.2022

Для мене мега додаток. Користуюся ним вже давно. Рекомендую всім!!

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.01.2022

Добрий ранок!

Ми раді, що ви з нами і бажаємо вам ще більш вдалих покупок :)

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
22.01.2022
дуже гарна річ, швидкі покупки та швидкий кешбек, рекомендую
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.01.2022
Я дуже люблю магазини lety і рекомендую всім своїм друзям, великий плюс за опцію кешбеку
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
18.01.2022
Це насправді працює, ви даремно отримуєте безкоштовні гроші. Чудова річ. Тільки статус "Очікує" займає багато часу, перш ніж нарешті потрапить у ваш обліковий запис, але він того варте.
Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити