Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    99
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
15.06.2021

Я надзвичайно задоволений послугою, я вже багато разів виплачував кешбек, крім того, у ситуації, коли моя кешбек був втрачений, я міг розраховувати на швидку та надійну допомогу :)

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.06.2021

Добрий ранок!

Дякуємо за вдячність! Ми раді, що вони з нами! :)

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate.
15.06.2021
Хороший спосіб заощадити кілька злотих.
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.06.2021
У мене немає проблем із використанням і, головне, з виплатою, я від душі рекомендую це.
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.06.2021
Мене переконав скористатися LetyShops друг, я користувався ним недовго, але я вже зробив свою першу чергу. Мені це нічого не коштує, і я маю зайві гроші;)
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
08.06.2021
Дуже приємна повернення грошей, але трохи тривалий час обробки, який може бути коротшим
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
03.06.2021

Поки що все в порядку. Кешбек розрахований правильно і для всіх замовлень. Лише один раз мені довелося подати заявку на пошук замовлення від Lidl. Магазин підтвердив замовлення і шолом повернули. Загалом, я задоволений, шолом нарощується повільно, але стабільно, і результат є.

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.06.2021

Добрий ранок!

Ми впевнені, що в майбутньому буде ще більше чудових покупок. :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate.
02.06.2021

Мені дуже сподобався літній додаток! Все працює чудово. Навіть якщо замовлення іноді втрачається, служба працює дуже швидко і підтримує зв’язок з користувачем! Тільки рекомендую;)

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.06.2021

Добрий ранок!

Ми завжди раді допомогти.
Нехай буде ще більше чудових покупок. :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate.
01.06.2021
Після додавання плагіна до вашого браузера вам не доведеться турбуватися про те, що забудете робити покупки через додаток / веб-сайт, це чудове рішення! крім того, ця послуга постійно відображає, де саме повертається, якщо ви переглядаєте деякі магазини, я рекомендую це!
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.05.2021
Чудове застосування. Дуже інтуїтивно зрозумілий та простий у використанні. Маленьке - це красиво. Ми постійно робимо покупки, і тут також є невеликі бонуси всього в кілька кліків. Класно! Чудово працює як на смартфоні, так і на ПК з Chrome.
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.05.2021

Перші 4 фрази були швидкими та без проблем. Кожен наступний взагалі не з’являється, незважаючи на перегляд веб-сайту letyshops та після встановлення плагіна (я завжди чекав кілька днів, і на веб-сайті ви можете бачити в статистиці відвідувань, що я перейшов із веб-сайту letyshops на веб-сайт магазину) . Покупки потрібно додавати вручну, тривалий час обробки.

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.06.2021

Добрий ранок!

Ми хотіли б звернути вашу увагу на той факт, що на появу повернення готівки можуть впливати різні фактори, в тому числі умови магазину, інші плагіни браузера, алгоритм покупок тощо. Оскільки ми не працюємо безпосередньо з магазинами, потрібен час, щоб знайти причини втрати повернення грошей.
Ми бачимо, що на деякі втрачені замовлення ми вже отримали позитивну відповідь і кошти були заброньовані на баланс. Ми сподіваємось, що труднощів у майбутньому не буде.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate.
21.05.2021
Дивовижне додаток, краще як скарбничка, я заощадив рік 200 злотих. Рекомендую!
Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.05.2021

В основному без проблем, повернення стягується автоматично. Коли виникла проблема - за один день я купив дві статті, одну з яких я повернув дуже корисній пані Марії, дуже багато зусиль професійно пояснила справу. Щиро дякую і рекомендую звичайно!

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.05.2021

Добрий ранок!

Спасибі за ваш відгук. Ми завжди раді допомогти. :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_pl, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити